#CongresPi

Imatge

A Lloseta a punt de començar el congrés constituent del Pi, que tindrà lloc al Teatre d’aquest municipi i en el que hi ha prop de 500 afiliats acreditats.

Recordau que les ponències que es defensaran durant aquest mati son les que us hem presentat durant aquesta setmana.

Estatuts

Política

Economia

Estat del benestar social

A més també es procedirà a votar el Comitè Executiu Autònomic de EL PI. Que es farà a traves de llistes obertes i votades per tots els afiliats acreditats al congrés.

A més cal destacar una particularitat en el sistema de votacions, tant de les ponències com de les esmenes a n’aquestes, per així poder garantir la paritat entre les illes presents. Per això cada una d’elles serà votada per cada Illa per separat i per poder ser aprovada haurà de tenir en primer lloc la majoria de vots però també la majoria per illes (votada almenys per la majoria de dues Illes)

Anirem fent el seguiment del congrés amb comentaris i fotos a través de Twitter amb el hashtag #CongresPi

7 responses to “#CongresPi

 1. Ahir vàrem començar un projecte il•lusionant, però hem de tocar de peus en terra. Ens queda molt, molt per fer. Arrelar en una societat desencisada de la política i, sobretot, dels polítics. Enviar un missatge coherent, fer Propostes creïbles per aixecar un país que ha està en decadència, que veu com tanquen els comerços de sempre, com s’ofeguen els petits empresaris davant un afany recaptatori desmesurat i un mercat paralitzat. Un petit país on els dirigents menyspreen les seves senyes d’identitat…
  Junts serà possible.

 2. Va ser una gran jornada i una retrobada del centre mallorquinista amb l’obertura cap a les agrupacions de centre de les illes de Menorca e Eivissa. Potser el
  Projecte es jove pero es fa desde la maduresa que els anys de democracia i l’experiencia acumulada ensenya. Sabem el que volem i ara ca’l aglutinar i canalitzar la voluntat majoritària de les persones de les Illes Balears, en positiu i sense exclusions. Es un camí llarg i no serà planer, les grans fites sempre duen aparellades dificultats. Pero ca’l ser optimistes i ahir ho varem constatar quan les mes de tres centes persones que hi havia aprovaren les ponències per unanimitat i votarem els responsables d’encapçalar el projecte amb mes d’un 90%. Aquesta cohesió necessària per començar el camí, enhorabona a tots!!

 3. Gacies a tots els que vareu participar del congrés del Pi , tots junts podrem fer que tengui èxit. Ara més que mai no ens hem de deixar dur o confondre per les crítiques malintencionades que vendran de forma intencionada per fer-nos fracassar.

 4. Gracies Pi pel teu comentari tan inteligent i constructiu.

  Dir-vos que el congrés ha estat un exit. Avui comença un gran progecte a les Illes, pensat per a la gent de les Illes. Junts podem.

 5. Jua jua Juanita, un proyecto nuevo con Font de presidente.Ozores resucita el pi te necesita.

 6. Que vos vagi molt be al congrés a tots els que hi sou. Especialment als pollencins que encapsalau aquest nou projecte tan necessari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s