Reunió informativa Festival 2013

festival2

Davant la negativa de tots els partits de l’oposició a més dels dos regidors no adscrits de assistir a la reunió informativa convocada pel Batle referent al Festival,  CiUxP vol manifestar que:

Tot i que NO APROVAM  les formes de la convocatòria per part del batle, ja que que s’ha fet en menys de  24 hores d’antelació, i així ho hem posat de manifest tot just començar la reunió amb en Joan Valent.

CiUxP hem assistit a la reunió perquè:

 • En coherència al que hem fet durant els dos darrers anys en qualsevol reunió que ens hagin convocat.
 • Per ser una reunió informativa que havia de servir per informar-nos, i així ha estat.
 • Per referència al senyor Valent que venia de Madrid i el seu acompanyant que ha vingut de Barcelona.
 • Per escoltar de primera ma els dubtes que teníem i ja havíem manifestat en el seu moment.
 • Per la urgència d’aquesta reunió. CiUxP ja varem manifestar des de la deixadesa en l’organització el Festival del 2013 per part de la ex regidora, que seria molt difícil o gaire bé impossible que el festival de Pollença sortís endavant, i vist que no volem que Pollença pugui quedar sense Festival hem considerat oportú escoltar quines opcions existeixen.

Tot i això volem posar de manifest que lamentam la no presència de la ex-regidora per ser la màxima responsable del Festival 2012.

Pel que fa al desenvolupament de la reunió  primer de tot se ens ha informat per part de la secretària i de l’interventor que l’execució econòmica del Festival no s’han observat irregularitats.

Que una vegada es va tancar el pressupost del Festival per 150.000€ ja no es permetia fer noves modificacions, i no hi podia haver noves despeses per part de l’ajuntament. Per tant si el  Senyor Valent volia millorar el Festival havia de fer-ho cercant espònsors o subvencions que només podrien ser gestionades per una  Associació cultural pública (Amics del Festival de Pollença), com així ha estat i se ens ha mostrat. Mitjançant aquesta associació s’han pagat les despeses addicionals.

Per el proper any s’ha proposat un Festival continuista, amb la possibilitat de que membres de l’oposició puguin formar part de la Associació Amics del Festival de Pollença per una millor transparència i es cercarà  un tipus de contracte que pugui estalviar els dubtes sorgits durant aquest darrer estiu.

Des de CiU ens reunirem amb assemblea per analitzar la informació que ens han donat i després, si ens donen l’oprtunitat, i és aquesta la proposta que va endavant, farem les aportacions que trobem oportunes.

44 responses to “Reunió informativa Festival 2013

 1. Toni Maria
  Primer de tot disculpa la tardança per contestar-te però aquesta setmana estam molt enfeinats.
  Vull recordar que des del moment que hi ha dues opcions, encara que amb una no hi estiguem d’acord, podem afirmar que són dues propostes; i respecte a donar suport al l’equip de govern amb aquest tema, me dóna la sensació o que no has llegit l’article, o que no has llegit totes les meves intervencions perquè del contrari és impossible que encara no entenguis el nostre posicionament més que argumentat en tot aquest debat que difereix molt del que tu estàs afirmant.

 2. Gracies per les respostes. No obstant, discrep en que enguany és una proposta des del moment en que te diuen ell o no hi ha festival. Amb això en refereia a lo de simplificar la politica; si ara voleu donar suport a l’equip de govern (a n’aquest assumpte) doncs dir-ho clarament, i crec que així s’evitaria tota aquesta especulació i debat improductiu.

 3. Hola Toni Maria
  En cap moment hem dit si el senyor Valent no era o és la persona adequada, de moment és la única persona que s’ha proposat, i a diferència de l’any passat, aquest any és una proposta quan l’any passat va ser un imposició.
  Tant la teva segona com tercera pregunta tenen la mateixa solució que és un petit esforç en assitir a la reunió per part dels màxims responsables per poder aclarir davant tots els portaveus els dubtes que poguéssin existir.
  Des de CxI sempre el que hem intentat ha estat explicar les coses tal com són, i per desgràcia moltes vegades no són tan simples com ens agradaria a tots, sinò basta veure com ha anat aquest debat, tan sols hem volgut explicar el perquè del nostre posicionament i mira com s’ha allargat.

 4. A jo se me plantetgen una serie de dubtes respecte aquest tema:
  1) Per que fa un any en Valent no era la persona adecuada pel festival i ara sí.
  2) Si aquest senyor no te temps per donar explicacions al qui el contracta, és la persona idonea?
  3) La que hauria d’haver donat explicacions és la Srta. Estrany, però si ella no hi podia assistir, crec normal que s’hagues aplaçat la reunió.

  En política s’hauria de tendir a simplificar les coses, no ha embullar-les.

 5. Evidentment Joan ramón, si ve la premsa a demanar els regidors contestaran com a regidors i jo com a coordinador, i procurarem expresar el que opina l’assemblea,
  Salut , força i alegria per tota la gent de bona fe que participa en aquest bloc, i als “altres” encara més que bona falta els hi fa.

 6. Pi: Jo no som ningú per cridar l’atenció, simplement he valorat el teu comentari… I he de dir que tornes mentir, si hi ha hagut alguna persona que ha anat demanant moderació a alguns comentaristes i que com a un dels administradors del bloc s’ha vist obligat inclús a retirar alguns comentaris amb insults he estat jo.

 7. He arribat tard però ja he trobat la resposta al meu gran interrogant. L’ex regidora de cultura, Malena Estrany, ha montat tot aquest xou, criminalitzant en Valent i fent veure bubotes a tothom perquè ja havia tancat el programa d’aquest estiu amb El Canto del Loco i Hombres G. No sé si hi ha la versió per internet però val la pena llegir un article de El Mundo Balears d’aquest diumenge en el que s’explica un estrany cas en el que el departament de canvi climàtic del Govern balear del Pacte en el que ella tenia càrrec per quota UM va pagar uns concerts d’Hombres G i El Canto per un pastisal per concienciar.nos d’una conducta medioambiental correcte.. Casualitats de la vida, no es varen fer tots els pactats, sí pagats pareix… Sens dubte, marca Malena. Supòs que la culpa ara dou ser del Mundo que ho ha publicat. Ara tenc un altre dubte, és per això que la imputaren fa mesos i encara hi està? Per ventura no va anar a la reunió amb Valent perquè era a declarar, o serà perquè no vessin que li treien els colors?

 8. Vejent com pren el caire del Festival. Un Festival, que va començar com una iniciativa privada. Que després els polítics vareu embrutar, perquè tot ho emmerdau i al final es podreix. I que el que resulta de tot això és un esperpent de la idea original. La única sortida que li veig és posar-hi una “bomba” i acabar amb tot allò que no resol el dia a dia dels pollencins. Això sí, cridau a la reina, el rei, en Rajoy, i tots els lladres estatals, afegiu-hi tots els pijos madrilenys i germànics, ja que el poble de Pollença és un poble de paletos -definit per l’autora de l’editorial de Diario de Mallorca: Elena Vallés- i la majoria de pollencins no assiteixen al Festival. Posau una gàbia apart per als polítics que han enfonsat el nostre poble i preneu la metxa. Aquest país necessita una bona neteja. Tots sou responsables de la degradació política i moral del nostre País.

  P.D.: No tenim els carrers correctament asfaltats. Això sí, tenim un Festival de puta mare! Els pollencins som uns estufats, que preferim morir-mos de fam, que deixar de dur camies de seda.

  Hipòcrites!

 9. Es cierto Covas me aburro de leer como has llamado la atención a los que han insultado a Malena, Pepe, Llobeta…

 10. Joan gràcies pel teu comentari i entenc que rectifiques en quant a la afirmació de la nostra “estratègia”, després d’aquest llarg debat queda de manifest per quines raons hem actuat així.
  Per lo que em dius de que a Alternativa no teniu caps i que totes les paraules valen el mateix… si tu com a coordinador d’Alternativa fas aquestes manifestacions com et pos imaginar, jo no ho posaré en dubte.
  Ara, imagina’t que hi ha un esdeveniment que genera un nova noticia, tots sabem a qui demanarà la premsa que es manifesti, aquestes manifestacions seran en nom del vostre partit, és per això que és molt idílic dir que totes les paraules valen el mateix, però a la realitat, no sol esser així.
  Que comenceu bé la setmana.

 11. No passis pena Joan. Recular, anar de cul, posar te en evidencia es algo que fas cada vegada que xerres. Per tant no es necessari fer un escrit aposta.

  I tu Joan Ramón ja hauries de saber que A no te president ni Jefe. En Joan esta de florero. I a aquest partit cada dia da mes olor. Se veu que no canvien gaire l’aigua.

  Ido això el que queda clar rs que no hi ha president. Sols hi ha líder espiritual. Guru.

  I aquesa fòbia a la església. Es només perque no practiquen la seva religió pepeiteista.

  Líder espiritual i polític… Sona molt monàrquic o dicterorial… No?

 12. Bones Joan Ramón, nosaltres sempre deixam clar que al nostres partit no tenim caps, la paraula de tots el membres d’ Alternativa valen el mateix. En tot cas, no tinc cap problema en recular sigui com coordinador o com a Joan Cifre.

 13. Si realment penses el que has dit tens un greu problema psiquiàtric. Això es pensament fascista de jefe. Tu mateix.

 14. Bon dia Joan, de cap de les maneres ens has ofès, o al manco a mi.
  Pel que dius de la teva opinió personal, és el teu punt de vista, però tu com a coordinador representes un partit i les teves opinions son les opinions d’Alternativa ja que si no fos així pots demanar la dimissió, això és la meva opinió. Ho dic pel comentari que fas de que vos consta saber les nostres opinions personals, perquè opinions personals tots en tenim però quan les posam de manifest als blogs oficials del nostres partits, a no ser que ho indiquem, les nostres intervencions són les intervencions representatives del que nosaltres representam, això forma part de la responsabilitat política.

 15. Bones, en primer lloc explicar-vos que com ha dit Pepe jo som coordinador d’Alternativa, i que la meva opinió val com la de qualsevol membre i no representa en cap cas l’opinió de l’assemblea, si fos opinio de l’asemblea firmaria com a Alternativa. Sé que a altres partits es funciona d’altra manera, però jo no vull renunciar a tenir opinió personal. Sé que vosaltres pensau diferent i tal vegada per això es tan dificil saber que es el que realment pensen els vostres regidors o membres del partit a titol individual. Deman disculpes si vos he ofes i vos heu pres el meu comentari com un judicide valor si es aixì no tinc cap problema en retirar el comentari que fa referencia a estrategies. Es una valoracio subjectiva i tal vegada no prou fonamentada.
  Salut !

 16. Bon dia Joan Ramon i gràcies per la resposta.
  Confirm que les formes d’aquesta reunió (que vosaltres també haveu criticat) demostren que el batle no ens convocava per cercar el consens sinó per comunicar-nos una decisió que ja havia pres, sinó no s’entén que no ens havia donat abans els segon informe d’intervenció que té data de 31 de gener.
  Tinc interès en fer aquestes preguntes i altres però a una reunió feta de forma correcta i a la que sigui present l’ex-regidora de cultura, com hem demanat 9 dels 17 regidors que formam el ple i que esper que el batle comenti aquesta setmana.

 17. Mira Pepe
  Una vegada més t’explicaré les coses clares. Tot i que se que no t’agrada.
  Ja que en Joan Ramón de vegades es massa diplomatic i educat, cosa que no faria falta, ja que tu no ho has estat mai.

  Si vols saber algo del tema del festial, haguessis anat a la reunió i punt.
  Sinos ara nomes te resta esperar a que se te comuniqui algo de forma oficial com a regidor, llegir la premsa, o esperar a publicacions als blocs, com la punta, que faran si volen.
  Les teves preguntes sobre el tema i mes com les fas sobren.

  En Joan Ramón ha de contar tot el que sap al seu comité a la seva assemblea i a tots els seus afiliats. Tots aquets tenen dret a saber tota la informaciño que te el seu regidor. I si despres ho troben oportú ja faran articles, comentaris o el que pertoqui.

  Tu com tots es teus afiliats o els atres membres de la oposició no teniu cap dret ni prioritat per davant el darrer afiliat de Cxi per tant, si volieu saber algo, haver anat a la reunió. Si els teus afiliats volen saber algo, que supos que volen, que te demanin responsabilitat a tu, que la tens, per fer la feina com la fas.

  I si no t’agrada el que te dic, pots fer el de sempre, foter-te, i anar a lladrar al teu bloc.

  Les coses són així, i no n’hi ha més.
  Ara fes el que vulguis, com sempre, lladra, embulla, gire les coses, i com sempre ves en contre d’aquest poble, que per altre banda, NO és el teu. Però si el meu i el nostre.

  Salut i alegria.

 18. Bon dia Pepe:
  Contestant al teus temes concrets:
  El segon informe de intervenció me’l varen donar a la mateixa reunió fotocopiat i allà mateix el vàrem comentar, després via mail el vaig rebre en el mateix moemnt que tots els membres de l’oposició.
  CiUxP fa estnona que havia plantejat els dubtes, en el moment que ens varen contestar, considerarem que no erem noslatres els que havíem de demanar perquè no s’havíen donat abans aquesta infromació, els informes tècnics ho avalaven i el nostre dubte quedava resolt.
  Torn manifestar, la ex-regidora de cultura és la que disposa de tota la informació, per tant era ella la que hauria d’haver estat a la reunió per poder contrastar aquests dubtes.
  I respecte a la pregunta de si s’havia convidat a l’ajuntament a formar part de la Fundació Amics del Festival, no li vaig demanar, però va quedar de manifets que no hi hauríem posat cap pega, perquè juntament amb la periodista que hi havia després comentaren que a la presentació del Festival de l’any passat ja s’havia parlat de la creació d’aquesta Fundació amb la intencionalitat de la mateixa. Es a dir des de elprimer dia se sabia que aquesta anava lligada al Festival.
  Però Pepe si tan interessat estaves en que fes aquestes preguntes, tu en tot moment sabies que CiUxP assistiria a la reunió, si me les haguéssis enviat abans no hagués tingut cap problema en demanar-les.

 19. Pi a més de mentir només intentes embullar… això o no saps llegir el català. El comunicat i en Joan Ramon han criticat, com han fet la resta de partits les formes en la convocatòria de la reunió. Aquí no es tracte de noms si no de maneres d’actuar… a més no veig perquè has de dirigir-te amb aquest to de befa cap al nostre president quan ell xerra i dona la seva opinió donant la cara i no des de l’anonimat. Cosa que no entenc quina necessitat hi ha d’amegar-se.

 20. Sí Rafaelito en breve sereís la solución a los problemas del PP. Un partido político no tiene que discutir de política.Malena lo hacía muy mal si lo hace Tomeu perfecto.

 21. Cerc que a la gent de Pollença, als turistes que ens visiten o per la promoció que ens pot fer el festival, lo important, lo únic que importa és que es celebri el festival i la seva qualitat, aquesta sempre amb el seu grau de subjectivitat. Per tant anem per feina i intentem fer el millor pel poble, que està fart de discussions polítiques que no duen en lloc, discussions si a jo me vares cridar primer, o em vares cridar tard. Deixem les fòbies o les fílies personals i anem per feina. Crec que la postura de en Joan Ramon va ser la més correcta possible en tot aquest embull de festival, vaig a una reunió, escolt el que diven i don l’opinió del grup que represent quan pertoqui. Que el festival que es ferà no és el que feria, o voldria fer CxI, és clar, però ara toca decidir a uns altres.
  Lo política, o els polítics, no han de ser un problema, han de ser part de la solució

 22. Que dise Maricarmen? Los que no superan el pasado son el Juse Yuis Garsia i er Garsia sin a final, i companyia… Va se que no te finsionan la gafas de lejos!

 23. Teneís que superar el trauma del abandono de Malena. No os basta con su dimisión a ver si os centraís

 24. Joan Ramon, parlant de temes concrets: el batle et va donar el segon informe d’intervenció abans de la reunió? vareu aclarir perquè Valent no havia donat aquestes explicacions abans? Vareu aclarir perquè no es va convidar a l’Ajuntament a formar part de la Fundació d’Amics del Festival…

 25. Es pot parlar de la senyora Estrany sense que això sigui mal vist per Alternativa?……. . Personalment m´importa un ràbec si els molesta o no però me fà gràcia això de que no es puguin exigir responsabilitats a n´Estrany. La ex-regidora es la responsable política del que ha passat tan el Festival com el Pla Director del Museu. La seva actuació en aquestes dues matèries es realment escandalosa i no exigir responsabilitats es una autèntica irresponsabilitat. No basta demanar la seva dimissió…… se li han de demanar explicacions públiques i polítiques davant el Ple, això com a mínim.

  En el Festival, ella unilateralment se va carregar el Patronat, el model de Festival (50 anys) i va triar el seu Director (que anava en consequència amb el tipus de Festival que volia fer, mes interdisciplinar). La majoria de l´Oposició criticarem les formes de fer-se les coses però recolzarem l´iniciativa i, UNICAMENT demanarem que ens presentés la liquidació econòmica. I aquí ens surt la ex-regidora acusant el Director del Festival, triat per ella mateixa, de poca transparència i d´actuacions que ella manifestava desconeixer, tot i que en algunes hi havia participat. Davant aquesta situació i paralització i la dimissió de la regidora, el que no se pot fer es que el Festival desapareixi. I el mes lògic, almanco enguany, es que se continui amb el model i a veure si se consolida o, per altra banda, ca´l canviar-lo. En tot cas que es faci.

  En el cas del Museu, la seva situació continua sent patètica. El Pla Director, un desastre. El fan, tot just abans de que se resolgui el concurs per triar el nou director del Museu i que aquest en pugui opinar. I si no bastès , ja s´ha pagada la factura d´un document carregat d´errades.

  Els alternatius en poden estar encandilats i seduïts de la senyora Estrany però, almanco en aquestes dues coses, les actuacions de la ex-regidora, ex-LLiga i actual no-adscrita (que han de fer un partit, que no fan, però que té militants i càrrecs…. tot i no estar format) deixen molt a desitjar. Només faltaria que no les poguessim criticar. El sospitòs es que alguns membres de l´Oposició no ho facin.

 26. Faig alusions a en Joan CC.
  Ja he dit que nosaltres NO ESTAM D’ACORD AMB LES FORMES, també volem aquesta reunió amb tots els portaveus, i tanta sort hi pogués haver el senyor Valent, cosa que ens va dir que seria impossible per la seva agenda tan atapeida. També vull recordar que en CAP MOMENT HEM JUTJAT EL POSICIONAMENT DE CAP DELS PARTITS DELS NOSTRES COMPANYS DE L’OPOSICIÓ, tots som lliures de fer i actuar com considerem més oportú, faltaria més. En canvi tu com a coordinador d’Alternativa ho has fet, per lo tant Alternativa si ha jutjat el nostre posicionament.

 27. Bé Pepe,
  Perdona i disculpau la meva ignorància, per donar a en Joan un càrrec que no té, ha estat un lapsus, era simplement perquè sapiguessin de qui parlava, i a la vegada deman a en Joan disculpes per si s’ha sentit ofés.
  Estar clar que cada grup ha d’actuar de la manera que consideri més oportuna en tota llibertat com ha estat, però segueixo pensant que es va perdre una bona oportunitat per poder rresoldre d’una manera molt més àgil els dubtes que ens havíen sorgit a tots els grups de l’oposició.

 28. Igual que vosaltres vareu decidir anar a la reunió la resta de l’oposició vam consensuar no fer-ho i crec que ja hem explicat les nostres raons..Pens que no és demanar massa després de mesos d’esperar les respostes del senyor Valent que aquest vengués a una reunió convocada en temps i forma, parlam del Festival de Pollença no del Festival de Valent. Com he dit el full que ha presentat en Valent em sembla insuficient i si el batle vol consens haurà de fer les coses millor.

  Pdt Joan és el nostre coordinador, no tenim president.

 29. Pepe.
  El que no me podràs negar és que si ahir haguessim assistit tots a la reunió, encara que no hi estiguéssim d’acord com nosaltres mateixos, molts d’aquests dubtes s’haguessin pogut aclarir, i varem perdre una oportunitat molt grossa de poder sentir un debat entre la ex-regidora, el senyor Valent i el batle com a màxim responsable.
  I respecte a les declaracions del vostre president Joan CC, a Urxella, nosaltres no tenim cap estratègia de desviar tota la responsabilitat cap a la senyoreta Estrany, simplement demanam les responsabilitats a qui les té, que no per ara, des de fa un mes, no estar a l’equip de Govern ha deixat de tenir responsabilitats.
  Vull recoradr que a mi, sense haver estat mai a cap equip de govern, ni a cap partit, també me n’han demant responsabilitats i crec que és totalment diferent.

 30. Hola Joan Ramon

  Jo també volia deixar ben clar que ni a la nota de premsa conjunta ni a cap dels meus comentaris trobaràs una crítica a que CiU decidís no sumar-se a la resta de l’oposició i anar a la reunió amb el batle. Si a la reunió el batle va dir que la decisió era o en Valent o no fer Festival ha canviat d’opinió en molt poquet temps ja que fa res deia que si no era amb Valent el festival es podia fer encara que fos de forma més senzilla.
  Reiter que a la situació actual el batle ens ha de convocar a una reunió amb temps i forma per explicar-nos la nova documentació presentada pel Sr. Valent i l’informe tècnic al respecte. Ja he pogut llegir les explicacions d’en Valent que ens ha enviat el batle i crec que resten molt de coses per explicar i la primer seria perquè aquestes explicacions no es van donar fa mesos.
  No crec que l’equip de govern pugui prendre una decisió unilateral amb la informació que tenim a les mans.

 31. Amic transparent.
  Intentaré explicar-me perquè ho entenguis.
  Respecte a la pregunta si avalam al senyor Valent et recordaré el darrer paràgraf de l’article:
  “Des de CiU ens reunirem amb assemblea per analitzar la informació que ens han donat i després, si ens donen l’oprtunitat, i és aquesta la proposta que va endavant, farem les aportacions que trobem oportunes.”
  Què és molt distint de dir que no volem perdre el Festival durant un any com he manifestat en altres moments.
  Els dubtes que teníem eren molts també puc recordar un article dela Punta “Festival: 50 anys de feina perduts en un” https://lapuntacxi.wordpress.com/2013/01/21/festival-50-anys-de-feina-tudats-en-1-any/.
  Tots els que feien referència al senyor Valent varen quedar resolts, els tècnics i jurídics també per la secretària i l’interventor, els que encara varen quedar a l’aire eren els que hauria de contestar la ex-regidora (Tercer, com pot afirmar la regidora de cultura que desconexia com es coordinaven les activitats, musicals o no, si l’Ajuntament intervingué en totes?) com també la relació de les hores extres que la ex-regidora ens va dir que ens entregaria de manera detallada.
  Per cert, moltes gràcies pel teu interés.

 32. Hola Pepe
  Primer de tot vodria deixar ben clar que en cap moment estic defençant la gestió del batle que deixa molt que desitjar, el que estic defençant és el nostre posicionament.
  Respecte al batle ja ho sabem que té tota la responsabilitat per això és le batle, nigú ho discuteix.
  Quan dius lo de prendre desicions … les decissions es poden prendre en dos segons, i després en podrem veure les conseqüències. El que va quedar clar després de la reunió és que la decisió era o en Valent o no fer Festival, per això hi vàrem anar per saber quin posicionament tenia el batle, i des de CiUxP el que volem és que hi hagi festival.
  Es cert que vàrem criticar, uns més que uns altres, la ex-regidora de cultura en les formes de la presentació del senyor Valent, (la regidora va prendre les decisions sense demanar-ho a ningú, i va fer la presentació primer a la premsa que a la oposició) però tots varem assistir a la reunió, per cert jo vaig esser el darrer en arribar, però tots hi assistirem. També es cert que ens va convocar en temps, tenia tot el temps del món…ja era oficial per tothom menys per els regidors de l’oposició. Torn recordar que tots hi varem anar.
  Sobre haver sol·licitat o no la dimissió de la regidora, crec que ni li lleva les seves responsabilitats ni tampoc en posa als que no l’hem demanada. Fa estona que criticàrem les deseveniències entre el batle i laregidora (https://lapuntacxi.wordpress.com/2013/01/15/davant-la-crisis-de-govern-municipal/) “Davant la crisi del govern municipal”, i era evident que qui pagaria les conseqüències seria el nostre municipi, com està passant. No vàrem demanar la dimisió però demàrem que actuessin en responsabilitat.
  Dit això, en cap moment hem parlat del modeldel festival, amb les seves coses bones i les seves no tan bones, perquè aquesta decisió l’ha de prendre l’equip de govern i si és possible des de CiUxP, si ens demanen aportacions a la oposició manifestarem la nostra opinió.

 33. Gràcies per la teva resposta Joan Ramón, entenc ido que et varen convencer les explicacions i que avalau la renovació de Joan Valent, com a responsable, no?

 34. Joan Ramon, em sap greu que siguis tan fàcilment espantable.
  Què l’ex-regidora de cultura tingui la seva responsabilitat (molta) a aquest tema no li lleva la seva al màxim responsable de l’Ajuntament i únic responsable de cultura des de fa més d`un mes que és el batle.
  Respecte al discurs del batle no el va fer al 2001 el va fer fa uns dies a la ràdio municipal, dient que havia temps de sobra per prendre una decisió.
  Em record perfectament del que va fer la ex-regidora de Cultura i com la vam criticar igual que ara criticam el que fa el batle.I et record que l’únic partit que va demanar el cessament o dimissió de l’ex-regidora de cultura per les seves diferències públiques amb el batle a aquest tema va ser Alternativa

 35. Gràcies Aina.
  En tot moment, encara que alguns ho hagin volgut posar en dubte, hem pensat única i exclussivament en benefici del nostre municipi, fent una oposició constructiva i en responsabilitat.

 36. Enhorabona per la vostra coherència. Allò important es salvar el Festival i que Pollença tingui una bona oferta cultural, tan pels pollencins com pels turistes.
  es una pena que per la deixedesa i irresponsabilitat de na Malena a hores d’ara encara no s’hagui pogut presentar la programacio

 37. Cagondena Pepe, quant la teva Malena era la responsable en Valent era la única i la millor opció.
  I ara ja no? cada dia sou mes veletas i sumisos.

 38. Pepe
  Avegades la teva incredulitat m’espanta.
  Un home com tu que fa estona que està ficat dins política que me digui que ha estat el batle que ens ha posat l’espasa de Damocles… Aquí la responsable, encara que ara estigui a l’oposició com nosaltres és na Malena Estrany, exregidora de cultura , ens agradi o no ens agradi.
  Per altre banda creure en el discurs del batle que no hi havia res fet en el festival del 2011, per favor… Es el discurs que fan tots quan entren, no hi havia res… està tot a l’aire… la culpa la tenen els que hi havia abans… Vull recordar que el festival 2011 per molt que diguéssin ja s’havia presentat a premsa pel febrer amb la seva programació, el que faltava tancar eren les contractacions.
  I ja he manifestat abans que NO ESTAM D’ACORD AMB LES FORMES, però la urgència i la responsabiliat política en segons quins moments ens fan fer coses en les que no hi estam en total acord.
  A més, també voldria recordar que la ex-regidora de Cultura quan va presentar en Valent no va demanar opinió, el va presnetar ella sola a la premsa, sense demanar concens, i després quan ho tenia tot fermat ens va presnetar en Valent amb el seu programa, o no ten recordes?
  En tot moment sabia que si ens desmarcavem amb aquest sentit de l’oposició podriem rebre crítiques de part vostra, però continuu pensant que hem actuat de la manera més responsable pel benefici del nostre municipi, i que consti, només hi vàrem anar a escoltar.

 39. Bon dia Joan Ramon, pens que si el batle hagués convocat en temps i forma la reunió, tots l’haguéssim tengut més fàcil per assistir a la reunió. Cap reunió que jo recordi s’ha convocat amb menys de 24 hores i menys una tan important com aquesta. Igualment el normal fins ara és que quan es convoca una reunió i es comença rebre respostes de que la majoria de portaveus que no podem anar a la reunió el més normal és cercar altra data. El batle no el va fer perquè la seva decisió ja estava presa i el que opinem la resta no l’importa res. Ha deixat passar el temps per aconseguir el que comentes al final del teu comentari; posar-nos davall de l’espasa de Damocles de que la única opció que tenim és en Joan Valent, cosa que no és veritat ja que el mateix va dir que l’any de les eleccions 2011 en juny no havia res fet.
  El que esperam ara tota la resta de regidors de l’oposició és que s’ens convoqui a una reunió amb temps i forma per explicar-nos la nova documentació presentada pel Sr. Valent i l’informe tècnic al respecte.

 40. No se pq la Sra. malena no va assistir. Per les feines que te, que no te ni ofici ni benefici. A si, benefici si , el de la politica

 41. Bon dia senyor transparent.
  Quan un polític té dubtes del funcionament administratiu el que ha de fer, més ben dit el que jo vaig fer va ser demanar si existien irregularitats en els pricediments que s’havien fet pel cobrament de les subvencions.
  Tant la secretària com l’interventor manifestaren que els processos realitzats eren els correctes per donar la possibilitat al Festival d’augmentar la seva despesa sense afectar als presuposts de l’ajuntament, i que a més així ho preveia el contracte amb el senyor Valent.
  He de dir que el dubte de com es gestionaven les subvencions ho vaig manifestar a l’anterior interventor pel mes de setembre i la primera resposta que vaig rebre var ser per les declaracions a la prensa de la senyoreta Estrany.
  El que més greu en sap de tot això és que la ex regidora no pogués assistir a la reunió per poder escoltar un debat més que necessari.
  El senyor Valent va ser molt clar, i ens agradi o no, a hores d’ara, gràcies a la deixadesa de la ex regidora, la opció de que ell pugui ser el director del Festival d’aquest any, és la única si no volem quedar sense.

 42. Bones, ens podrieu informar de les dubtes que tenieu i que vos varen contestar? Que vos varen semblar les explicacions?

 43. Na malena i en pepe han de ser els representants de l’oposicio a l’assossiació, segur que aixi hi ha transperència, al que no estic tant segur es que aquesta associació duri gaire per que ja sabem que a la princeseta darrerament no li duren gaire els projectes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s