Ple ordinari febrer 2013 (ordre del dia)

plenari2

Dimecres 27 a les 20:00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament hi ha convocat el Ple Ordinari. A continuació públicam l’ordre del dia. Recordam que tot aquell que vulgui seguir el Ple, però no pugui anar a l’Ajuntament ho podrà fer en directe a través de Radi Pollença al 107.9 FM o per la seva plana web www.radiopollença.net

ORDRE DEL DIA:

I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 25 d’octubre de 2012.

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 29 de novembre  2012

3 – Aprovació, si escau, de la proposta de batlia relativa a la relació de càrrecs amb dedicació exclusiva.

4 – Aprovació inicial, de la modificació de la ponencia de valors cadastrals

5 – Aprovació inicial, si escau, de la modificació del Compte General de 2011

6 – Aprovació inicial, si escau , del Reglament de Règim Interior de la Residència Social de Santo Domingo.

7.- Moció presentada pel grup Alternativa relativa a l’auditoria.

8. Moció presentada pel grup del PSOE amb motiu del 8 de març Dia Internacional de les Dones.

9. Moció presentada pel grup d’Esquerra Republicana, per a la publicació de les balances fiscals.

10.- Moció presentada per grup PSM-EN d’adhesió de l’Ajuntament de Pollença a l’òrgan fundacional de la Xarxa de Municipis de les Illes Balears pel Ramon Llull

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació/ Dació de comptes de Batli

2.- Informe resultat de l’auditoria i del Pla director de Museu

3.- Precs i preguntes.

15 responses to “Ple ordinari febrer 2013 (ordre del dia)

 1. yo me apunto a lo que dice este de abajo
  vamos, tomeu, ahora que tienes tiempo cuéntanos lo que has hecho durante tu etapa de regidor,
  demuestra a los incrédulos que te has ganado el sueldo
  gracias

 2. Biel que no es això… No es tracta de defensar a n’en Tomeu, ni a na Malena, ni a n’en Pepe… És tracta de criticar constructivament, si trobes que el treball d’en Tomeu com a regidor no ha estat productiu o argumentes pero no descalifiquis diguent que es un gandul (aixi lo unic que demostres es que tens un prejudici cap a ell). Si ho vols entendre be, sinó ves a la teva…

 3. Mira oi, defenses lo indefensable. Me sabries dir 3 activitats en juventut que hagui fet en Tomeu mentres era regidor de juventut?
  El que ha fet dins esport?
  Tres problemes solucionats o millores per la Cala?

 4. Hola Tomeu. Jo tampoc vaig sobrat de temps però m’agradaria que m’explicassis la teva gestió. T’ho dic de veres, sense conya, vull poder valorar jo mateix si el que es diu es vera o no. Però igual que jo, així com el teu carreg es públic, crec que molta mes gent li agradaria saber-ho.

  Es la teva oportunitat per desmentir aquestes acusacions, que jo crec molt greus.

  I si no vols fer-ho aquí, que ho entenc, tens el teu bloc. Però te convido a fer-ho a un lloc on es pugui debatre i fer preguntes que crec que es la millor manera de donar la cara.

  Gràcies Tomeu.

 5. I tu quin tema has tret per debatre? . Llegueixo els teus comentaris i encara no veig cap tema per debatre sols insults i reproduccions de les recomenacions que te fa el terapeuta ….. , mira millor aplicat els valors del respecte i prudència i, a lo millor, rebràs el mateix que dones.

 6. Biel tú no demanes explicacions, fas acusacions, insinuacions molt cop infundades i dirigides sempre cap al mateixos personatges. En els teus comentaris mai hi ha res constructiu.
  Així has començat avui: -Ostres tu ha estat dimitir u gandul i començar a fer-se coses pels joves… Casualitats? I axí son el 99% dels teus comentaris, no fes més que empobrir aquest bloc
  Arrux el comentari també pot anar be per tú- I no, no som en Tomeu, supòs que a ell ja li han fuit les ganes de debatre amb vosaltres, i es normal….

 7. Per l’homo de les mosques i que no li han fet oi a ll’hora de cobrar la feina “que va dir que feria i no ha fet” , no li basta no tenir respecte i ara s’ha de posar en evidencia amb la seva manca de prudència. Amic gandul, la vida dona moltes voltes i, a vegades, deixar en evidencia a determinades persones, les seves paraules i fets. A tu t’ha deixat amb el cul a l’aire com a persona, pel que has dit i PEL QUE NO HAS FET

 8. Tens raó… deman disculpes per demanar explicacions un senyor que baix el meu punt de vista no ha realitzat bé la seva tasca, deman disculpes tot i que aquesta tasca ha estat pagada en part amb doblers meus.
  Supos que deu ser això lo correcte.

 9. Biel T i Pakos ,Sou penosos, podrieu mirar d’aportar qualque cosa constructiva qualque vegada..?. Els vostres comentaris no aporten res a aquest bloc, ni als altres, ni tans sols a la vostre vida. Perque no mirau de cercar una altra hobiie més saludable que emerdar els blocs…

 10. Respecte? Home Tomeu estic d´acord en que tothom mareix respecte i que es un valor molt important per la convivència però que siguis tú qui el demani…….. . ¿Vols dir que tú has respectat el milenar de votants del teu partit? ¿o dels que no te varen votar i te demanan informació (mes de 90 preguntes estàn pendents per respondra en el teu blog, !!obert per poder informar!!). Vols dir que es respecte els ciutadans de Pollença haver fet tot el contrari que dius en el programa electoral del partit polític pel que te presentares?. ¿Vares respectar tú a nen Miquel o a totes les altres persones que se varen dedicar a la política municipal quan vares afirmar que s´havia de canviar la forma de fer política i, en dos anys, no has canviat absolutament res?. Company Tomeu!!, caldria que enlloc de receptar prenguessis alguna dosi de la medicina que prediques i sobre tot, perque ja t´ha passat en altres temes com DUVA, la piscina del Moll, etc…, abans de parlar caldria que te informassis, i en això de les casetes de música tornes pixar fora de test.

 11. Uep Tomeu, veig que això de llevar-te el carrec de sobre t’ha deixat tornar a obrir la boca.
  Esper que recuperis tabé el teu bloc.
  Pel que veig és una casualitat idò i esta molt bé això de la setmana Jove per ser l’única feina feta en quasi un any i mig de regidor de joventut.
  I en quant a la Cala que ens pots contar?
  I d’esports? que vares començar denunciat i fent moltes fotos però després res de res?

  Ho pots contestar per aquí si vols… perquè amb molt de respecte, n’hi haque no tenim massa temps de per fer cafès.

 12. Hola Biel T
  Primer de tot et convido a veurer-nos i et podré explicar la meva gestió i després podràs fer opinions fonamentades, cosa que dubto que ho facis, ja que fa bon criticar des del anonimat, et daman respecte valor molt important per a la convivència i que per desgracia és escàs. Quan vaig entrar a l’equip de govern em vaig trobar un pressupost molt magre on un lloguer absurt de 14.500€ de les casetes dels Músics es menjava tot el pressupsot. Aquest Lloguer es pagava des del 2005, i en tres mesos vaig fer lo que els anteriors regidors no feren. Dins el 2012 es va fer efectiva la compra, pel valor del lloguer d’un any. A la fi de disposar de més pressupost pel 2013 i comencar a organitzar activitats. Aquest any,, el nou regidor tindrà una partida més amplia per fer activitats. També comunicar-te que la proposta de la Setmana Jove de que parles , és una proposta meva i signada per jo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s