I comença la Quaresma…

Avui dimecres de cendra comença la quaresma, a Pollença ho fa a les 8:00 tallant el Pi que d’ençà de Sant Antoni presidia la Plaça Vella, en referència a aquest esdeveniment, voldríem fer una petita menció al detall que ha tengut el regidor Llobeta fent llescar trocets del Pi per regalar als infants que allà s’hi congregaven, si bé en reiterades ocasions a la Punta li hem donat branca avui toca donar-li una ditada de mel.

Però com deim al principi avui comença una època de recolliment i cessament dels excessos. Esperem idò que durant aquest temps les coses es vagin calmant i corregint ja que la situació a nivell tan estatal, autonòmic com municipal és força critica. I per mostra us farem un petit tast de 4 cosetes que han sorgit durant l’inici d’aquesta setmana:

Estatal

Ahir varem conèixer la desgraciada noticia que ens arribava des de Calvià, el suïcidi d’una parella de jubilats davant l’imminent desdonament dels quals serien víctimes. Desgraciada noticia que coincidia amb el debat al Congrés dels diputats de l’aprovació de la ILP sobre la dació en pagament, on es preveia el rebuig per part del PP i el PSOE, tot i que aquesta contava amb prop de 1.500.000 signatures. Es veu que la pressió popular i suposam la culpabilitat pels desgraciats esdeveniments relacionats amb els desnonaments van provocar que fessin anques enrere i que imperàs el sentit comú.

en relació a aquesta noticia volem destacar el comentari del President Melià al seu Facebook:

“A algu li ha entrat la por en el cos, i el coneixement, amb aixo de la dacio en pagament. No tramitar la llei era un insult, altre cosa és com acabi tot plegat”

Tampoc cal oblidar l’escàndol destapat sobre el pagament irregular de sous per part del president de la CEOE als seus treballadors. Escàndol que ve precedit pel cas Barcena.

Autonòmic

Avui hem conegut una noticia que afecta a l’industria ramadera de Pollença i per la qual volem demanar una reacció per part del Govern, per a protegir les poques iniciatives valides que han sorgit dins el sector a nivell Balear i que ens afecta especialment a Pollença.

Aquí us deixam l’enllaç a la noticia d’Ultima Hora:

El cordero de Pollença podría perder su certificación de calidad por un cambio normativo

Pollença

I del nostre municipi que dir? segueix una crisi de govern de la qual tothom es lleva la responsabilitat de sobre, especialment el Batle el qual com a tal no deixa de ser el màxim responsable d’aquesta trista situació i de d’incertesa de futur que d’aquesta se’n desprèn.

Avui en principi es comença la ronda de reunions amb els partits de l’oposició que el Batle va anunciar la setmana passada. Esperem pel bé del poble que imperi el sentit comú i que es pugui reconduir una situació fruit de la irresponsabilitat d’un pocs però que patim tots els pollencins. Com es sol dir, esperem que això no sigui tant com una Quaresma.

PIPIOLOS1-01

Per acomiadar el Carnestoltes amb una rialla i per treure-la als pollencins davant aquesta situació tan delicada us presentam una vinyeta que ens han enviat via correu electrònic d’un autor que firma com a “Pipiolos”.

4 responses to “I comença la Quaresma…

  1. Idò a jo em fa gràcia la vinyeta, com em va fer gràcia lo del fogueró d’alternativa, supòs que sempre s’exigeren coses alhora de fer acudits, també a cops no estàs d’acord amb tot el que surt, o tens un altre punt de vista, però els polítics s’han de poder riure d’ells mateixos, entendre les crítiques, i acceptar-ho, molt malament anirem si no som capaços d’acceptar una vinyeta

  2. Rabo, la vinyeta de la punta jo l’aceptaria com anècdota, de manera semblant al que feiem amb els foguerons. Evidentment no compartim el missatge de denuncia que volen evidenciar. Vull recordar que varem ser l’únic partit que va demanar la dimisió de na Malena. Supòs que CXI comparteix el missatge ja que ho ha publicat. En tot cas és bo prendre les coses amb humor…

  3. Crec que la vinyeta que posau avui és de molt bon gust i d’una classe ètica i política admirable. Crec que vos l’heu pensada molt bé i que s’han de promocionar actituts com aquesta. Això arregla les coses i fa que la gent posi de la seva part. Hem de participar més amb dibuixets. Això és el que necessita el poble: crispació i festa.

    És sarcasme.

  4. La crisis econòmica, social i política que vivim afecte al poble de Pollença greument, els representants polítics que varen sortir de les darreres eleccions han de ser conscients d’això, com ja hem dit la pluralitat ha de ser un valor positiu i si requereix més dialeg i més concens tots, TOTS, hem de posar de la nostra part pel be de Pollença. Esper que les converses que s’ensaten avui demostrin diàleg, comprensió i ganes de fer feine pel ciutadans i que els politics siguin part de la solució i no del problema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s