Nota conjunta dels sis partits de l’oposició de Pollença

oposició

(Alternativa per Pollença, Partit Socialista Obrer Espanyol, Convergència i Unió, Unió Mollera Pollencina, Partit Socialista de Mallorca i Esquerra Republicana)

Davant l’incompliment de l’equip de Govern de presentar un document que determinés l’estat de compliment de les mocions aprovades i que proposés un regidor de referència a l’hora d’executar-les. Els sis grups de l’oposició que vàrem sol·licitar el ple extraordinari que es va desenvolupar el passat 15 de gener, denunciam que una vegada més el batle no ha complit el compromís adquirit en el mateix ple extraordinari de facilitar als grups municipals de l’oposició el document acordat.

El ple extraordinari va servir per demanar major serietat i respecte cap a l’oposició i l’acord de fer arribar per escrit en un termini de 15 dies d’un document informatiu respecte de l’estat del compliment de la relació de  mocions aprovades. Aquest punt es va aprovar per unanimitat i aquest acord s’havia de materialitzar abans de dia 31 de gener.

Davant aquesta manca de serietat del batle denunciam una vegada més el tarannà poc democràtic de Tomeu Cifre Ochogavia, batle de Pollença com a màxim responsable de l’Ajuntament de Pollença pel fet de no respectar i no voler fer complir de manera sistemàtica els acords aprovats pel ple de l’Ajuntament i més encara aquells que tenen el suport unànim del consistori.

3 responses to “Nota conjunta dels sis partits de l’oposició de Pollença

  1. Molt be, un comunicat per dir públicament el que veniu dient cada quinze dies, ja ho sap tothom aye ho vol saber ii portau mes d’un any i mig sense resoldra. En aquestes alturas aquests comunicats no posan en evidencia el Govern (“de poc democrátic Batle”) sino la incapacitat de l’Oposició per resoldra la situacio. Ja he dit, en moltes ocasions, que si l’Oposicio no te la solució potser sigui part del problema. Si se resigna en aquesta situacio es quan s’imposen les frases tan populars com “els polítics TOTS son iguals”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s