Sant Vicenç: NOT SIGNAL FOUND

calaTDT

Febrer del 2013, recordant el llogaret gal d’Astérix i Obélix que resistia l’ocupació de l’imperi romà, Sant Vicenç resisteix a l’arribada de la TDT, tal volta és un pla maquiavèl·lic del regidor Tomeu Fuster per fomentar la lectura i així aconseguir uns ciutadans més cultes, més plurals que puguin entendre el seu gran bagatge polític, que nosaltres no entenem, i mentre les santvicenteres i santvicenters segueixen sense poder veure molts de canals de televisió.
Ja és una costum nostrada, una mala costum, entre els polítics illencs donar les culpes als qui havia abans, a l’anterior legislatura, que per A o per B no varen fer la seva feina, però ja està be, fa casi dos anys que el regidor de Sant Vicenç, esports i joventut encalenteix la seva cadira, cobra un sou i , per desgràcia, no ha sabut solucionar aquest tema.
Al darrer ple varen tenir un altre capítol d’aquest llibre inacabat. L’equip de govern ( PP-LLIGA-No ADSCRITS), va dur un punt on es modificava el pressupost prorrogat del 2012, per tal de poder assumir les despeses per dur el servei de la TDT a Sant Vicenç. El que primer ens va sorprendre és la falta de previsió del regidor Tomeu Fuster pel que fa al tema, ja que no havia reservat cap partida pressupostària de la seva àrea al 2012, a més de ser, la TDT a Sant Vicenç, un dels pocs temes que ha tret al seu bloc, pel que, ens consta, que coneixia el problema.
Per embullar un poc més la troca, Tomeu Fuster va convidar al regidor de “l’oposició” Miquel Sánchez per ajudar-lo en el tema, cosa que l’alternatiu li va agrair efusivament al ple, quedant clar la bona sintonia entre els dos polítics. No entenem perquè no es va convidar a tots els partits polítics a participar del tema, al manco, per una qüestió de correcció, i no entenem quins són els criteris seguits per aquest fet.
Però encara el tema és fa més complex, el regidor Tomeu Fuster confiant amb els seus companys peperos, delega les tasques finals, esperem, de resolució de la TDT al batlle Tomeu Cifre i al regidor David Alonso. Així tenim la quadratura dels cercle, l’assessor alternatiu, Miquel Sánchez, amb el seu company regionalista de centre-dretes, al manco quan és va presentar a les eleccions, Tomeu Fuster, confien amb els populars Tomeu Cifre i David Alonso per assolir la fita. Esperam, sincerament que aquesta amalgama de sensibilitats puguin dur prest la volguda TDT pels santvicenters i santvicenters.
Després en Tomeu Fuster no entén la pregunta que li farem al darrer ple, sobre quants de mesos feia que no anava al poliesportiu de Pollença, després de lo de Sant Vicenç no ens sorprèn res, tal volta fa la seva gestió per TDT.

41 responses to “Sant Vicenç: NOT SIGNAL FOUND

 1. Gran debat CxI/Fuster/Alternativa. Això se diu perdre la llet pasturant.

 2. Aquest Pepe nomes es un oportunista, un giracamies, es el politic mes repugnant i d’una baixesa moral mai vista!!!!!

 3. Això si que és gracios.
  En Pepe, quefe del partit de giraconverses i desviatemes per exelecia acusant als altres de girar les paraules!!!!! jajajajajaja qui molt viurà, moltes coses veurà.

  Senyores i senyors de Pollença, crec que queda més que demostrat, que en Pepe i Alternativa mai han fet oposició al govern, sinó que viuen obsesionat amb els que formaven part de UM a Pollença i per això ara es dediquen a fer oposició a CxI perque te en Michel de regidor.

  Però la obsecio no la tenen amb tots els que formaren part de UM, amb tots manco amb na Malena a qui deuen servitut i admiració. Casualment la única de tot l’actual consistori pollencí que ha format part de la UM més bruta i corrupte i la única que està imputada i que va de Jutjats.

  Cada dia, senyors de Alternativa, vos deixau més en evidancia.

 4. Joan Ramon ara li podeu donar la volta com vulgueu, tothom pot llegir el que haveu escrit i com no era veritat. Salut

 5. Hola novament Pepe.
  Primer de tot, en cap moment he criticat la vostra ajuda al senyor regidor de la Cala, Déu me n’alliberi; si ell no té prou coneixements i tampoc té prou capacitats per solucionar el problema, per desgràcia, no és tan sols el seu problema sinó que és el problema de tots els pollencins i en especial els sant vicenters i sant vicenteres. El que jo vaig afirmar és que ningú més que Alternativa i el senyor Fuster sabien dels contactes que hi havia entre ells, en cap moment se ens va comunicar a cap altre membre de l’oposició que el senyor Sànchez ajudés al senyor Fuster, mentre que quan feim reunions i feim propostes tots en tenim constància.
  Segon, ningú ha amagat informació, pel que he dit abans, voltros, bé tu, en fas una interpretació i jo en faig una altre.
  Després, per acabar, no sé encara a qui he de demanar disculpes, si a Alternativa per fer el comentari irònic de …”serà vera que estau governant” o al regidor de la Cala per haver estat més d’un any i mig sense aconseguir que la TDT arribi encara a la Cala.
  Vull recordar que tant Alternativa com CiUxP estam a l’oposició, hem acabat de signar un comunicat conjunt allà on criticam la gestió de l’equip de govern, per lo que me consta entendre que encara que hagueu participat en el llarg procés de la TDT no sigau capaços de veure la mala gestió d’aquest regidor com a responsable de la Cala.

 6. En vista del rumb que va prenent aquest debat (no se si interessat per uns o altres) voldria matisar dues cosetes. Per una banda vull dir a Alternativa per Pollença, que en Joan Ramon si considera que ha de demanar disculpes per les seves afirmacions ja ho farà, tot i que no veig que sigui tampoc cap acusació capital el que ha dit. No obstant el debat pricipal i que deu preocupar a la majoria de veïns del nostre municipi no és l’afinitat que hi pugui haver entre uns regidors i altres (afinitat evidenciada al darrer ple) ja que això en les relacions entre persones és inevitable i a més a cops força productiu.
  Aquí el tema principal és l’incapacitat demostrada per un regidor en un tema en concret, extractes de mails com el que heu tret no demostren en cap moment que haguí estat eficient en la seva feina, sinó més bé el contrari si aquest tipus de mails s’han anat prolongant de 2011 fins a l’actualitat per acabar com, al manco vaig entendre al ple, que ara se’n desentenia del tema perquè el portassin el Batle i el regidor Alonso.
  Crec que a més d’informar i demanar suggeriments el que hauria d’haver fet és trobar una solució confiant en el personal tècnic que hi hagués pogut haver dins el propi ajuntament. Hem de recordar que aquesta situació des de que s’hi va posar, estem parlant de més d’un any i mig.

  No se és la meva opinió i crec el bessó de la qüestió.

  Idò deixem de fer retrets d’un a altres entre dos grups queestam a l’oposició i que el que volem és solucions pel poble. I no me contesteu que hem estat nosaltres que ho hem fet perquè en altres ocasions heu estat vosaltres i així un per l’altre i “la casa sin barrer” com diuen en castellà.

 7. AI PEPE, aqui l’unic que no ha estat mai neutreal i fica la pota una vegada rera l’altre ets tu i els teus palmeros. I encara no t’he vist demanar disculpes per res. Ni tan sols per les Vegades que heu insultat i faltat al respecte de Regidors d’aquest ajuntament i familiars seus.

  No demanis disculpes fins que no aprenguis educació.

 8. Joan Ramon si no haveu sabut o no haveu volgut col·laborar a aquest tema és cosa vostra però no intenteu amagar informació als vostres lectors i simpatitzants per embullar. No faré un llistat detallat dels correus que en Tomeu Fuster ens ha enviat a tots els grups (d’una ullada només des de novembre he comptabilitzat cinc correus) , però per si teniu dubtes al mes de Novembre del 2011 ens explicava la situació en un correu a tots els grups:
  “Vos explic a quin punt estam sobre el servei de la TDT.Com ja explicat diverses vegades, sabeu que per poder donar servei dels canals autonòmics per una banda hem de signar un conveni amb Multimediala i per l’altre signar un contracte de lloguer per poder posar els equips….Adjunt foto perquè vos situeu una mica millor…. A contiuació venia tota una explicació amb fotografies incloses” i el final del correu és literalment:

  “Que trobau? Teinu qualque suggerència?
  Salutacions”

  Si ni a aquell moment ni abans ni després vàreu oferir cap ajuda ni cap suggeriment és la vostra responsabilitat i em sembla lamentable que quan nosaltres hem donat aquesta ajuda us dediqueu a criticar-la quan ha estat pel bé de tots. Hem procurat ser molt neutrals al nostre comentari cosa que tú no has estat al teu, sobrava la conya aquesta de dir ” no em fasseu riure, o es que serà vera que estau governant?”,A aquest tema haveu ficat la pota i com mínim esperam que us disculpeu públicament. Gràcies.

 9. Tampoc crec que sigui tan dificil d’entendre, en Tomeu envia un correu, en Miquel s’interesa per el tema perque sap de que va i ofereix la seva ajuda. Supós que si envien un correu parlant de política educativa en Joan Ramón diria la seva, i supòs per lo que el conec que oferiria la seva ajuda.
  Respecte a lo que diu en Joan Ramón de centrar-se en el que succeix ara, estic d’acord, però em semblen molt hipòcrites els atacs indiscriminats a n’en Tomeu Fuster per aquell que defensen de forma totalment incondicional a n’en Michel. Per això aquesta polémica. Per mi ja s’acabada, perque el cert es que no du a res.
  Au ido! Salut i alegria!

 10. Només de manera molt ràpida;
  Heu posat la data de dia 24 de gener, per si teniem dubtes, el Ple va ser dia 31, la pàrtida dels 4000€ ja formava part de l’ordre del dia.
  Això vol dir que fa molt de temps que el senyor Sanchez i en Fuster estaven parlant del tema, no em fasseu riure, o es que serà vera que estau governant?

 11. Vos interessa molt més fiscalitzar la oposició, supos que per obediencia a na Malenita, que fer feina de oposició o dunar solusions. I això és clar, i veident.

 12. “..es va oferir per ajudar,.. …com sempre ha fet Alternativa, ja que tenim molt clar que el més important és aconseguir la millor gestió pública del municipi estem a l’oposició o al govern”

  Això no vos ho creis ni voltros. Si feim un analisis dels vostres comentaris, articles etc. esteu més preocupats en defensar a na malena i en tomeu inulitti que en governar (Que sabem que no voleu) i en fer oposició. I en atacar a nen Michel, que dubto que sigui per quaestió politica (sino denunciau-lo) més be o feis per ofuscació personal del vostre gran lider espiritual.

  Així que no vengueu a donar lliçons de moral, quant la teniu ben alterada.

 13. CxI, nou lema: “Si no convençs amb el teu talent, desconcerta amb gilipollades”

 14. supos que dins aquets anònims que volen “embullar i falta a la veritat” inclouen el cantamañanas que firma com alternatiu…

 15. “Pdt. No entrarem a comentar ni a valorar els comentaris fets des de l’anonimat a aquest blog només amb l’ànim d’embullar i faltar a la veritat.”

  Perque la veritat absoluta nomes la teniu voltros i es al vostre bloc, la nova biblia del segle XXI, o perque no sabriu com contestar perque son veritats que vos deixen en evidencia?

 16. A l’article i al comentari d’en Joan Ramon comentau que
  “en Tomeu Fuster va convidar al nostre regidor Miquel Sánchez per ajudar-lo en el tema de la Tdt i que no entenen perquè no es va convidar a tots els partits polítics a participar del tema.”

  La realitat és que en Tomeu Fuster,el regidor de la Cala ha enviat correus amb la informació de la seva gestió a la TDT de la Cala a tots els partits, també a Convergència en la persona del seu portaveu Joan Ramon.
  El seu darrer correu sobre aquest tema és del 24 de gener i al mateix finalitzava dient: “Si teniu qualque dubte m’ho demanau…”
  Com el nostre regidor en Miguel Sánchez és un gran coneixedor del tema de telecomunicacions es va oferir per ajudar, com podia haver fet qualsevol regidor i qualsevol partit i com sempre ha fet Alternativa, ja que tenim molt clar que el més important és aconseguir la millor gestió pública del municipi estem a l’oposició o al govern.

  Demà publicarem al nostre blog un article d’en Miguel sobre el tema de la Tdt on podreu comprovar la complexitat del tema.

  Pdt. No entrarem a comentar ni a valorar els comentaris fets des de l’anonimat a aquest blog només amb l’ànim d’embullar i faltar a la veritat.

 17. Estimat Pepito Grillo, perdona que no m’hagi explicat bé.
  La lectura que tu fas del debat existent en els diferents blogs jo també l’he vista, el que volia dir és que, com és possible que no es crei el debat del que realment està passant ara a Pollença? i que com es possible que moltes vegades només es parli de les anteriors legislatures? Jo podria entendre que aquest fos l’actual discurs de l’equip de Govern per anar fent passar el temps i tapar la seva mala gestió, però que aquest discurs vengui de la mateixa oposició no ho cap d’entendre.
  Ja fa més d’un any i mig que es parla del mateix i mentres tant el desgavell de l’equip de govern continua.
  Ja es ben hora que es posi de manifest la inoperància d’alguns regidors.

 18. Ido jo et dire de que van els debats del bloc Joan Ramon, na Malena Estrany es dedica a posar el ventilador de la merda, i no s’ha enterat que ella ha estat creadora d’aquesta merda, sino mirau la foto del PSM, en Pepe li compra aquesta pla per què el seu odi cap a tot el que signifiqui centra nacionalista el pot, sino recordau que varen cremar al seu foguero d’enguany, i tot això no pel be del poble sinó per miseries politiques amb un equip de govern finiquitat , amb un Tomeu cifre que passa de tot, menys de lo seu, un Marí Roca que reb per totes bandes i encara no s’ha enterat, i tu que passaves per allà. Na Malenita sols pensa com perdurar en política i en Pepe cada dia és mes egolatra i es veu com el salvador del món.
  I la gent cada cop passant més de la política i dels polítics.

 19. A vegades encara em consta entendre el debat dels diferents blocs, perquè veig que vos importa més el que venia passant des de feia estona, que no el que està passant ara.
  En aquest article se demostra la deixadesa total de l’actual regidor de la Cala, i del seu contacte directe amb el regidor Sanchez d’Alternativa, amb això no voldria us pensessiu que estic gelós, només faltaria. Però quan tots ens omplim la boca de transparència voldria saber a on ha estat aquesta transparència quan nigú més de l’oposició sabia dels contactes directes entre en Miquel i en Tomeu.
  El que si es demostra és la poca previsió i la deixadesa total del senyor regidor, des del seu bloc va anunciar constantment que duria la TDT a La Cala, ha passat un any i mig i està igual, i els veïns de la Cala veuen que la deixadesa rebuda per l’ajuntament i pel seu regidor en especial va en augment. A més, ara el que ha fet ha estat abandonar el “barco” i encolomar les feines al batle i al regidor David Alonso. També demostra molt de la seva valentia.
  Com és possible que no hi hagi hagut cap comentari sobre aquest fet? A més, puc afirmar que aquest no és el problema que més importa als veïns de la Cala, però el que ells i elles veuen és que si la primera promesa encara no s’ha complert després d’un any i mig , poden esperar d’asseguts per aconseguir-ne una altre.
  Ens trobam amn deixadesa total i absoluta per part d’aquest regidor.
  Vull tornar recordar que a l’aprovació dels presuposts 2012, s’havia arribat a un acord de que la TDT estaria en funcionament a la Cala.

 20. La unica k esta imputada es na Malens Estrany i crec k tot aixo es una cortina de fum . Kuan mes enmerdada esta ara treu certa informacio i els d alternativa li fan d altevou

 21. Jo de l’únic que tinc constància és de la mala gestió d’en Michel. Que l’auditoria posa de manifest que no va fer la seva feina correctement no es cap secret. S’ha dit publicament i de fet ni el propi Michel es va defensar. Si hi ha delictes o no s’hauria d’investigar, però això ho haurieu de demanar als regidors que tenen accés a l’auditoria.

 22. Que posa de manifest la no auditoria (terme utilitzat per en Tomeu del PSm i molt encertat)?. Els pollencins ens agradaria conèixer on es el problema, apart de les simpaties o antipaties cap a Michel, n’Inachitti o le senyora Estrany. Que l’area de Hisenda i mes concretament Intervenció funcionava (o funciona?) malament ho sabíem. Que hi havia hagut extra judicials perquè s’havien excedit determinades partides pressupostàries i no s’havia modificat el pressupost (actualment ha passat amb la TDT de Sant Vicens…esperem) tambe ho sabíem. Per aixo no calia haver tudat els diners. Ara si ens diuen qualque cosa podrem opinar i, el tanto, si de les noves informacions hi ha quaque conducte delictiva o qualcu que hagués actuat en benefici propi i no del poble caldria actuar judicialment. Amic Alternatiu, deixa de fer comèdia i digueu clar, tens cap constància d’alguna actuació d’aquest tipus per part den Michel?

 23. A memam si mos entenem. Ara dius que no coneixes res de l’auditoria a la que tan fas refereència i defenses, més que les interpretacions subjectives que en fa cada bloc que en parla i que a partir d’aqui tu et montes la teva empanada mental? mira “alternatiu” esper que realment en Pepe o en Miquel posin llum i et desacraditin com a portaveu seu, ja que lo uníc que has fet ha esta confabular en nom d’un partit amb representació a l’Ajuntament de Pollença.

  Això ho has dit al bloc del PSM, on xerraves de resultats de l’auditoria:
  “Alternatiu | 05/02/2013, 12:36

  Si la feinada que va fer ha donat aquets resultats que es reflexen a l’auditoria…Tal vegada convenia que quedas a caseva. Tu dius que en Michel feia una feinada i que en Tomeu no en fa gens, amb que fonementes aquesta acusació? Com demostram la feinada que feia un i que no fa l’altra? Fets són les dades que surten al’auditoria, fets es el sou que cobrava l’anterior regidor d’esports i el que cobra l’actual. Un fet es que Alternativa esta a l’oposició i que té un membre a la junta de govern i que això serveix per millorar la transparència. Lo teu son mentides i ganes d’embullar.”

 24. UIIII!!! Ja ha sortit el sindrome de personalitat multiple!!! Quina informació he fet pública jo de l’auditoria? Jo parl a partir del que s’ha publicat als distints blocs i a lo que vaig sentir al ple. No formam opció de govern perque sols tenim 2 regidors. Si vols ens votes a les properes i aixi ho podrem fer. Salut i bon profit!!

 25. Que bona Toni C., encara ric.
  Això t’ho puc contestar jo.

  Alternativa ja ha arribat a la seva màxima aspiració politica. Estar a la junta de govern per des de la oposició.

  Alternativa no te cap voluntat ni intenció de governar mai, i si diven el contrari menteixen, ara han tingut la oportunitat de fer algo i res, bla bla bla com sempre.
  Es molt molt MOLT facil fer oposició si no tens cap aspiració a governar, els que Governen se poden equivocar, i se’ls ha de corregir i si les equivocions no son tals sino premeditades, se’ls ha de denunciar i condemnar. Pero a la oposició es molt facil criticar. quant no tens intencio de governar saps que es de facil lladrar, ja que tu no faras mai les coses malament des de el govern pq mai i seras.

  Alternativa ha arribat a la seva cuspide politica. Junta de govern des de l’oposició. Ara això si, només podria donar-se aquesta circumnstancia des de la situació patetera que ha creat el batle que també te delicte.

 26. Clar Alternatiu jo només vull desviar l’atenció, encare no se de que, pero és la meva intenció.
  Venga una pregunteta perquè pogueu exercitar aquesta activitat de la qual bravejau tant, la transparencia. Me podries dir d’on treus tota aquesta informació del que posa l’auditoria si aquesta és confidencial i només està a l’abast dels regidors?

 27. Alternatiu, me podries dir perque no formau una opció de govern voltros?
  sou els que teniu les coses mes clares, i semble que ho feis tot be i ja sabieu tot això abans que ningú.
  Jo crec que haurieu de mirar de formar govern i solusionar tots els Problemes del nostre ajuntament.

 28. I Quant presentareu a na Malena com a cap de llista de Alternativa?
  Son vera tots aquets rumors alternatiu?

  Això de n’Inachiti es d’escandol!!!!

  Perque no els treuen del Govern ja?

 29. Clar, no necessites cap auditoria ni cap prova per dir això den Michel. Es un delinquent i l’hem de tancar a la presó, que sou de patetics els Alternatius.

  Na Malenita, amb proves, imputació, visites als jutjats etc. Es pura immaculada i Santa i la defensam fins a la mort tot i crear el patetisme que estau creant que supos que vos passarà factura.

  Pero en Michel si que el podeu condemnar sense proves, simplement perque vos cau malament li teniu jurada etc.

  Sou els Millors, (Això es ironia, per si no ho captau)

 30. No necesit veure cap auditoria per dir que la gestió d’en Michel, d’en Rull o d’en Paraiso , d’on to treus això….I no, no som ni en Pepe ni en Miquel, ells ets contestaran quan vulguin, segurament millor que jo. Veig amic Biel que fas tots els yutipiris possibles per desviar l’atenció del desgavell de la gestió del vostre núm 2 mut, es un esforç que ni ell mateix fa. ( a no ser que siguis ell tot i que no crec que s’esforci en defensar-se ni anònimament)

 31. pepet ho dius per els negocis o per na Malena?
  es que pobre tomevet li donau la cupa de tot i jo crec que lo de na Malena no es cupa seva, s’ha arruinat totasoleta, o en va de camí, vull dir entre visita i visita als JUTJATS.

 32. Pel que he pogut llegir al bloc del PSM “Alternatiu” tu deus ser un dels dos regidors d’alternativa, ja que el document és confidencial i només el teniu el regidor i no el podeu fer públic. Tot i que m’estranya, perquè en Miquel Sanchez sol escriure en nom propi i en Pepe com tots sabem mai escriu des de l’anonimat a més el comdena i li lleva credibilitat. Idoò una de dues: O menteixen quan diuen que MAI escriuen des de l’anonimat o han faltat a la paraulade confidencialitat i han passat l’auditoria a altra gent que ara es dedica a escriure amb l’informació que s’ens priva als pollencins.
  Per això entre altres coses no te puc respondre, jo no tenc el privilegi de tenir l’informació que tu posseeixes.

 33. La gestió d’en Michel també és un fet, i la dels altres dos regidors que venien a les llistes de CXI

 34. Pel que fa a l’auditoria lo únic que de moment està clar i a més s’ha fet públic és el preu que ens ha costat als pollencins i que la regidora d’hisienda de moment sols ha emprat l’informació que ella li ha convingut per fer política, com ja ha fet amb altres mitjans que pagam tots els pollencins com puguí ser la radio, com bé es va dir en el bloc del PSM. Això son fets, el de més son paraules.

 35. I de l’auditoria no en parlau, poca-vergonyes? Joder el que ens espera! Amb vosaltres al govern, l’auditoria quedarà al darrer calaix de l’Ajuntament!

 36. Bon article, que demostra la inoperència de l’actual equip de govern, esperem que aquesta situacio acavi prest pel be de Pollença.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s