Ple Ordinari de gener 2013 i preguntes de CiU x Pollença

plenari2

Demà a les 20:00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament hi ha convocat el Ple Ordinari. A continuació públicam l’ordre del dia. Recordam que tot aquell que vulgui seguir el Ple, però no pugui anar a l’Ajuntament ho podrà fer en directe a través de Radi Pollença al 107.9 FM o per la seva plana web www.radiopollença.net

ORDRE DEL DIA:

I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 27 de setembre de 2012

2.- Aprovació definitiva, si procedeix, de l’Ordenança Municipal d’Obres Menors

3.- Aprovació inicial, si escau, de la modificació PECH a l’àmbit de les illetes de Plaça (edifici de la Peixateria)

4.-  Aprovació, si escau, de la modificació de pressupost prorrogat 2012.

5.- Aprovació inicial, si escau, de l’ordenança de preus públics de taller de teatre.

6.- Ratificació del decret de batlia núm. 1181, de 4  de desembre de 2012.

7.- Ratificació del decret de batlia núm. 1219, de  17 de desembre de 2012.

8.- Ratificació del decret de batlia núm. 12, de 3 de gener de 2013.

9.- Interposició de reclamació civil a l’entitat ALLIANZ Companyia de Seguros y Reaseguros SA, per que es faci càrrec de la indemnització de la responsabilitat patrimonial demandada pel Sr. Joan Llorenç Bota Rotger i el Sr. Miquel Ramon Amengual

10.- Moció presentada pel grup municipal de CiU i IB Lliga a favor d’una política comercial equilibrada.

11.- Moció presentada pel grup municipal del PSM-EN per a la declaració de “ personae non gratae” del ministre José Ignacio Wert Ortega i del conseller Rafael Angel Bosch Sans.

12.- Moció presentada pel grup d’Alternativa per millorar la participació ciutadana.

13.- Propostes/Mocions d’urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació/ Dació de comptes de Batli

2.- Informe resultat de l’auditoria i del Pla director de Museu

3.- Precs i preguntes.

Les de CiU per Pollença son:

PRECS:
1. Després de que en diverses vegades ja s’hagi demanat en aquest Ple per la qualitat de l’asfalt de les carreteres del nostre municipi, des de CiUxP consideram, més encara, després del darrer accident greu que hi va haver a la carretera que va de Pollença a Sa Pobla, que l’equip de Govern i sobretot el batle ja que és del mateix partit que governa les nostres Illes. Demani que s’asfalti aquesta carretera (Pollença-Sa Pobla) ja que està en males condicions i pot ser acusa d’accidents dels nostres veïns i dels que visitin el nostre municipi.

PREGUNTES:
1. Ens podríeu informar de manera desglossada de quina ha estat la quantitat d’hores referents al Festival, realitzades per la tècnica de cultura i la seva ajudant?

2. Ens podria informar el senyor regidor d’esports quina va ser la última vegada abans del dia 28 de gener, que va visitar el poliesportiu de Pollença per poder veure de primera ma les instal·lacions i el seu funcionament?

8 responses to “Ple Ordinari de gener 2013 i preguntes de CiU x Pollença

  1. Margalidaaaaaaaaaaaaa, encara no he vist enlloc les irregularitats del PSM, per favor ens ho contes?

  2. Les llepades de cul del Lumbreras al regidor mes gandul de la democracia varen ser històriques pero el pitjor es la desorientació i resignació de l’Oposicio ( no sols de Alternativa). Aquesta manca de capacitat de l’Oposicio fa bo el govern perquè la majoria de la gent ja els veu com el manco dolents i que qualsevol alternativa de l’oposicio seria pitjor.

  3. Vull donar les gracies a PSM i UM (molts de voltros sou de l’antiga UM), i altres irresponsables com el PP i el PSOE per haver hipotecat la vida dels meus fills i meva durant els pròxims 30 o 40 anys. Amb una mala gestió, embutxacament de doblers i falta de honradesa. Feis oi! Tots sou iguals.

  4. Home, si Alternativa son perritos falderos per demanar públicament el cesament o dimisió de na Malena, els altres que són?

  5. Qui demana res a qui? Cada un amic alternatiu és presoner dels seus judicis i paraules.

  6. És curiosa aquesta obsesió vostre per exigir a Alternativa allò que no demanau als altres. Em recordau a aquells futboleros que sols veuen les faltes dels altres i no saben reconeixer les seves, o que demanen exempleritat als altres i fiquen el ditt dins l’ull a l’adversari. Salut i alerta amb les ulceres (la mala llet es el que té).

  7. Massa raó tens “cavirat” això demostra com diu algun partit que es dedica a donar lliçons de moral a pròpis i externs, que les paraules se les endu el vent i que el que val son els fets. On és idò la moció que demana la dimissió de la regidora de Cultura?… Aiiii buscaret!
    Això si estàs ben convidat anar a demanar-ho a la seva assemblea! me xap!

  8. Un altre ple intrascendent, mentres els governants d’aquest poble passen dies sense solucionar res, sense decidir res, molt de renou però ningu es mou. Els d’alternativa fent de perritos falderos a na munareta i el batlle a lo seu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s