Volem més informacio sobre les hores extres.

logo_web_text_festival_pollenca_2012

Tenir feina en una entitat pública, en aquests moments de crisi, ningú podrà dir el contrari, ho podríem considerar com un privilegi i si després a més a més tenim la sort de poder gaudir d’hores extres encara més , ja que els funcionaris  han patit injustament, retallades per superar una crisis que ells no han provocat.

Feim aquesta introducció perquè hem pogut observar com dues funcionàries de l’àrea de cultura, gràcies a les hores extres fetes durant el darrer fetival, han vist com les seves nòmines podrien augmentar molt, i algú podrà pensar que moltíssim.

Recordar que el Festival de Pollença té una durada aproximada de dos mesos, si ens informen que una treballadora  pot rebre més de 5700€ per hores extres i l’altra superava els 2200€ . Podríem dir que  un dels compromisos que feia l’actual regidora de Cultura, Malena Estrany, en plena campanya electoral, era afirmar que les hores extres es repartiren entre els treballadors i treballadores, no s’han complert, i que la regidora de cultura encarregada del festival de Pollença, hauria de haver repartit millor la càrrega de feina que suposa aquest esdeveniment per tal de que tots els treballadors, que volguessin , poguessin disposar de realitzar hores extres.

Des de Convergència per les Illes Pollença demanarem al pròxim ple com es varen repartir les hores extres?, i a quan pugen en total les despeses de personal pel festival de música?. Per què creim que tots els pollencins i pollencines hem de sabre que ens costen les coses.

Si a més feim un calcul aproximat de quantes hores han pogut fer, també podríem afirmar que l’article 35 de l’estatut dels treballadors ha estat vulnerat ja que  diu que les hores extres D’UN ANY NO PODRAN SUPERAR LES 80. (BOE núm. 75 de 29/03/1995)

A més si ella, Malena Estrany, va contractar el senyor Valent per 18000€ com a director del Festival bravejant que era econòmic, ens consta entendre, amb tot el respecte de les seves tasques realitzada per la treballadora que més pot cobrat, que si als 5700€ li afegim els dos mesos del seu sou, la diferència entre el que va cobrar el senyor Valent i una de les treballadores no és equivalent a les seves responsabilitats.

Per tot això , sols demanem transparència i informació, i creim que ja poden tenir les contes clares després de passar uns quants mesos de l’acabament del festival, informació que ens serviria per valorar el festival que volem per aquest any, el que ens preocupa i ens interessa.

10 responses to “Volem més informacio sobre les hores extres.

 1. Avui a Ultima Hora:
  “L’ Ajuntament de Pollença pagà 7.433 euros en hores extres al darrer festival.

  Convergència per les lles demanarà comptes sobre aquesta qüestió a l’equip de govern (PP-Lliga-Grup no adscrit) en el proper ple ordinari, previst per a aquest dijous. «Si Estrany va contractar al senyor Joan Valent per 18.000 euros com a director del festival presumint que era econòmic, ens costa entendre amb tot el respecte als treballs realitzats per la treballadora que menys ha cobrat, que si als 5.700 euros li afegim els dos mesos del seu sou la diferència entre el que va cobrar el senyor Valent i una de les treballadores no és equivalent a les seves responsabilitats», diu el portaveu de Convergència, Joan Ramon Mateu, qui demana «transparència i informació» i recorda que «un dels compromisos de Estrany en campanya electoral era repartir les hores extres entre els treballadors».”

  http://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/cultura/ajuntament-pollen-pago-433-euros-horas-extras-ultimo-festival.html

 2. Hi ha certs dogmatics k no els hi agrada que critiquin a segons qui pero esper k aquest bloc seguesqui informant . A cops estire d acord i a cops no pero cal informar

 3. EMSER ha estat sancionada per pagar als seus empleats un excés d’hores extres i ningú ha demanat responsabilitats a la seva regidora i al seu gerent?

 4. La feina mal feta es criticable i el pagament de 5.000 euros de hores extres es una animalada, si o si. I es molt mal d’entendre que qualcu ho defensi. Molts d’embulls. Moralitat dubtosa.

 5. El que sembla mentida és que s’estigui constantament fent referència a l’anterior legislatura.
  Torn recordar, com molt bé ha dit na Juana Cifre, CxI MAI HA ESTAT GOVERNANT.
  La nostra obligació és denunciar tot allò que considerem i ens adonem que no està ben fet, més encara quan es deixen de cumplir unes promeses electorals,
  Faltaria més… que CxI que no governa ni ha governat mai s’hagués de fer responsable de la deixadesa, improvitsació i de l’incompliment dels acords de l’actual equip de govern.
  Des del primer dia varem dir que faríem feina des de l’oposició a Pollença, per Pollença de manera constructiva i des del primer dia així ho hem estat fent.

 6. Les hores extres estan limitades per llei i EMSER ja va ser sancionada per haver-ne
  pagades de més. Això ho hauria de saber na Malena qui no es pot
  excusar darrera el que va passar l’anterior legislatura. Sinó no
  avançam mai.
  La feina s’ha de fer i si han pagat hores extres i més concentrades en
  uns concrets treballadors posa de manifest, primer, que ha mancat una
  bona previsió de feines i, segon, que es pot haver beneficiat a
  determinats treballadors (una promesa electoral més sense complir). També estaria be saber la tasca concreta
  feta amb les hores extres per així conèixer si necessàriament els
  havia de fer un concret treballador.

 7. Mira Pep. Això es super fàcil de contestar.

  Cap multa ni una, en això ni en cap altre cosa. De fet com a molt tenim responsabilitat de fer una oposició (entre tots els partits) bastant pesima. Te record, perque se veu que vas embullat que CxI no ha governat MAI a l’ajuntament de Pollença.

  Per altre banda, si el anteriors legislatures, on UM (Que supos que és als que fas referencia), PP o PSOE, UMP. estaven al govern, i va haver alguna sanció sobre aquest tema, precissament el que hauria d’haver fet l’actual regidora, és teniro en compte i no repetir-ho.

  O és que se poden fer les coses malament, com u cul, empleant l’excusa de “Els que hi havia abans també ho varen fer”?

  Patetic, tant fer això com la teva algumentació.

  La llastima es que els que hi havia abans no s’haguessin tirat dins un pou, així no aguantariem als inutis que tenim ara i els seus palmeros.

 8. Millor no fer les hores extres i no tenir la feina del Festival feta, no? Sou uns cracks! No, ido i si!

 9. El que deis és vergonós. Abussiu en temps de crisis,; normal en el fer polític, sembla. Ara, podeu demenar-vos quantesvegades l’Ajuntament va ser multat per exces d’hores extres a favor de determinades persones quan vosaltres teníeu la batlia. Feis memòria i demenau-li al Rull; millor al vostre regidor Michel: ell en sap detalls de primera mà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s