Estimats Reis de l’Orient.

S’ha anunciat per avui l’arribada del pregoner de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient. Per això el nostre regidor, en Joan Ramon, s’ha afanyat a escriure la seva carta per entregar-la puntualment als patges que vendran avui a plaça. Com que tots els desitjos que hi ha escrit son desitjos pel bé comú dels pollencins hem trobat avinent deixar-vos-la llegir abans que arribi a les saques dels missatgers de Ses Majestats. Esperam de tot cor que tant els desitjos que escrigueu vosaltres com els del nostre regidor es facin realitat.

SobreCartaReisOK2

Estimats Reis de l’Orient.

En aquests dies tan assenyalats els voldria fer arribar la meva humil carta com cada any.

Per aquestes dates tots vos volem enviar  aquells desitjos que no s’han complit durant l’any que acabam de passar. Rebostejant, he trobat la carta que vos vaig escriure l’any passat i per desgràcia moltes coses que us vaig sol·licitar encara les podria tornar escriure, senyal de que les coses no han millorat tant com m’hagués agradat.

Moltes famílies del nostre municipi estan passant per vertaders problemes econòmics sorgits d’aquesta crisi que els governants encara no ha estat capaços d’adreçar, voldria doncs, demanar que doteu als governants de la capacitat suficient i de les habilitats adequades per fer que el nostre País torni a ser aquella comunitat referent a tot Europa.

Per això demanaria que els polítics del nostre municipi siguin capaços de incentivar la nostra economia, que lluitin per la principal font d’ingressos del nostre municipi, que és el turisme, que fassin tot el possible  d’una vegada per totes i dur endavant el Patronat de Turisme que en principi ja havia d’estar funcionant  amb hotelers, les VTV i Ajuntament, i com moltes coses que depenen d’aquest equip de Govern ha quedat sense fer.

També els demanaria que fessin obrir els ulls a qui els ha d’obrir perquè vegin i acceptin la realitat social de Pollença, que hi treballin de bons de veres, que cerquin solucions, que utilitzin totes les eines possibles perquè no hi hagi alumnes sense berenars a les escoles, sense llibres per estudiar i que tots tenguin les condicions familiars adequades a la nostra societat.

Com és normal vos demanaria EN LLETRES MAJÚSCULES I SUBREJAT QUE S’ATURESSIN ELS ATACS A LA NOSTRA LLENGUA I CULTURA i que tornéssim a la normalitat social que com fins ara havíem tingut.

Respecte al nostre municipi voldria també que es retirèssin totes les barreres arquitectòniques, que el Port de Pollença fos l’enveja de tot Mallorca, que els turistes es barallessin per trobar-hi places, que la Cala Sant Vicenç no tan sols fos aquell racó idíl·lic del que tots bravejam sinó que també gaudís de prou activitat perquè els comerços de la Cala vessin com els esforços que han fet durant els darrers anys ara en treuen el seu profit, i com és molt normal que arribi de una vegada per totes la TDT i que també poguem gaudir de les banderes blaves al nostre municipi.

Voldria també que els joves poguèssin gaudir dels espais necessaris per poder-hi realitzar les seves activitats lúdiques preferides per evitar així el mon de les drogues que tant ens assusta,  que poguèssim gaudir d’una biblioteca en condicions on els estudiants universitaris s’hi sentissin agust i en silenci per poder-hi estudiar.

Tampoc vull oblidar demanar per  la consolidació del festival de musica que segons pareix no se sap molt bé, a hores d’ara, quin serà el seu futur.

Que l’equip de govern es dediqui a això, i no a lluites estèrils entre ells , que deixin els personalismes, i que el batlle coordini el grup de regidors que cobren per una feina que en teoria han de fer per solucionar els problemes diaris de tots els ciutadans de Pollença.

Podria fer una llista molt més llarga, com demanar solucions a les diferents urbanitzacions però optaré per no demanar més coses no sigui que em quedi sense res per demanar massa, demanant disculpes per si algú considerà que hauria d’haver demanat alguna cosa més, i deixaré que les seves majestats prioritzin les nostres necessitats, les necessitats del nostre poble, i elegeixin una sèrie de regals, que pel que hem pogut veure si segueix aquesta gestió per part de l’equip de Govern del nostre municipi, tot el que arribi seran regals i sense fer-ne contes.

Per molts d’anys:

Joan Ramon Mateu.

8 responses to “Estimats Reis de l’Orient.

 1. Lluis, i a tu qui t’ha dit que es un avantprojecte, o un projecte d’execussio llest per posar- se en marxa en qualsevol moment?

 2. On és la transperència i la gran feinada que fa na Malena Estrany?
  Segons el Diario de Mallorca Pollença és l’únic municipi que no ha presentat la liquidació del 2011, supòs que era de vacances i no va pensar a enviar el papers, es que està molt estresada i el sou que cobra , mes de 2000 euros, li sab a poc després d’estar acostumada a rebre bons dinerons per UM

 3. Pau, clar que encomano un projecte però d´un edifici que s´ha de fer. No solem pagar 150.000 euros d´un avantprojecte que, si el pagam, no servirà per res. La gent està fins els collons de polítics….i amb raó.

 4. Estimats reis d’Al.Andalus, que aquest any que ve els polítics pollencins no mirin tant per la seva cadira o com quedar be pels diaris i més pels pollencins i pollencines. Que el nostre batlle faci de batlle d’una vegada i posi orde dins el seu galliner d’equip de govern. Que la gentil Malena Estrany ens il·lumini amb un altre partit polític i ens reveli els que li han fet mal aquest cop , i que no plori més que ja deu tenir els ulls secs de tants d’anys de plorar. Que el gandul de en Tomeu no faci el mateix amb l’ajuntament que ei que ha fet a la seva empresa familiar. I que l’oposició actui i no fasi mes collonades com comisions anticrisis que no serveixen de res.

 5. Lluis, pero si aixo es el preu del projecte complet, es una molt bona inversio per l’ajuntament.suposo que tu abans de fer obres encomanas un projecte.

 6. Apreciada Vicky,
  Jo me pensava que demanava molt però tu no quedes curta, amb una cosa t’he de donar la raó i es que no estaria gens malament poder gaudir de unes aleccions anticipades, ara bé, lo de ser en Rato o algú del PP, em sap molt de greu però et diré, amb l’altre llengua oficial de la nostra comunitat, que no és el català:
  “ANTES MUERTO QUE CON SILLA”

 7. Jo crec que amb eleccions anticipades em sentiria satisfeta… o en tornar a neixer esser en Rato o algu del PP que pel que es veu són immunes a tot.

 8. Un bon regal pel poble es haver de pagar 150.000.-€ per un Auditorium que no tenim!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s