El Batle mata tres “pajaros de un tiro”

Tot i que el títol pugui enganar, aquest article no vol parlar de les aficions del batle i alguns presidents de comitès de partits locals puguin compartir amb el nostre conseller de turisme.

El batle en una mostra de habilitat política sense precedents al nostre municipi ha acabat amb tres problamatiques de cop. Per una banda ha volgut fer un regal a l’oposició, en especial a un partit que fins hi tot n’havia fet “merchandaising”, tornant al seu lloc el grifó de Ca’n Teresa.

canteresa

La segona problemàtica que ha solventat i per fer encare més contents als del partit de les estampacions de camisetes, abans no en fessin una amb la foto del símbol cristià, i seguint la seva tònica d’incomplir les desicions preses pel Ple, el batle ha retirat el Sant Crist de la sala de Plens, col·locant-lo a sobre de la font de l’Almoina. Solucionant així la ja habitual problemàtica dels robatoris del gall d’aquesta font.

FONT

FONT-DEL-GALL

Les males llengües parlen de que escoltant la proposta del seu soci de govern no adscrit, el senyor Fuster, el Batle ha decidit que el gall presideixi la sala de plens. Un intercanvi de cromos que pareix deixarà satisfet a tothom.

pleno

 

innocentMolts d’anys!

8 responses to “El Batle mata tres “pajaros de un tiro”

  1. Pareix que el vandalisme a Pollença va sumant nous episodis, el darrer dia de l’any a despertat amb una crema de cotxes a la plaça dels Seglars. És ben hora de pendre mesures.

  2. Molt Bona opcció, per cert no queda tan malament la font a la façana, encara li farem un favor a n’en Morro.
    Salut i molts d’anys!

  3. A les pròximes eleccions municipals sols hi haurà dos partits, Observatori i Pi. Perdó en Nadal i els irreductibles molleros també.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s