Molts d’anys i venturós 2013

CxI estrella

Des de CxI Pollença ús volem desitjar Bon Nadal i millor entrada a l’any 2013 a tots els pollencins.
De manera molt especial volem fer-ho a tots aquells voluntaris que any rere any il·luminen D’Il·lusió el cel dels més petits i guien als més grans amb l’estrella que corona durant les festes el Puig. Gràcies per encendre els cors i els somnis de tots els pollencins, tan dels grans com dels petits.

9 responses to “Molts d’anys i venturós 2013

 1. El Pi
  CONSERVEM LES NOSTRES TRADICIONS!- Avui, 26 de desembre, segona festa de Nadal, diada de Sant Esteve, és una data destacada de les nostres tradicions. Com que les Balears som i hem estat des de sempre una societat respectuosa amb la figura de la dona dins la família, és tradicional que la família es reunesquii a menjar el dia de Nadal a ca la família d’un dels dos esposos i, l’endemà, que ve a ser avui, a ca l’altre.
  Ara patim un intent per part del govern radical d’en Bauzá d’eradicar aquesta tradició.
  Sospitam que el motiu d’aquest intent d’eliminar aquesta tradició és purament polític i respon al simple fet que la compartim amb València i Catalunya i que no la compartim amb les terres de parla castellana.
  Però això no treu cap enlloc. Si és tradicional nostra, ho és i s’ha acabat. Tant si la compartim amb mig món com si no la compartim amb ningú.
  I, com que som conservadors, feim comptes restablir-la totd’una que tornarà el seny a la política i s’acabaran els radicalismes que tan redepoc ens serveixen per res.

  MOLTS D’ANYS PER LA SEGONA FESTA DE NADAL.

 2. Salut i molts d’anys companys i que el 2013 sigui millor perquè el 2012 ja no te “arreglo”

 3. Bon nadal i molts d’anys.
  Enhorabona i gràcies a tota la gent que fa posible aquest bloc que amb la vostra feina ajuda a creixer el nostre projecte polític i és un punt de referència de la política pollencina. Que l’any que ve seguiu fent aquesta tasca i moltes gràcies per tot.
  Anims , salut i feine.

 4. Jo també vos vull felicitar a tots. Molts d’anys i bones festes. I que seguiu fent bona feina des del PI com heu fer estant a CxI, tot i estar a l’oposicio.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s