El projecte primer

cxi pole

Convergència per les Illes a Pollença ha manifestat en diverses ocasions que vol sumar i que creu necessari conformar un espai polític de centre i d’àmbit balear, que defensi la nostra economia i cultura. Un espai necessari, que ja des del congrés constituent de Convergència per les Illes, aquest hivern passat, on l’assemblea de Pollença va participar de forma destacada, va ser un dels motius principals en que és va centrar. Un espai necessari que en de vertebrar entre tots, que cada dia que passa és fa més urgent articular pels atacs constants contra el que representa ser illenc pel govern balear i espanyol, amb un Partido Popular cada cop més escorat a la dreta espanyolista rància.

Per tant, per nosaltres, és una mala notícia, que alguns membres de la lliga de Pollença hagin decidit no sumar-se al nou projecta. Cosa que lamenta’m, ja que creiem que l’espai ara mes que mai es necessari i per això es important posar per davant els interessos comuns als particulars.

Aquest procés, aquest nou projecte engrescador, demana sacrifici i responsabilitat, de tots i per tots. Quan es va començar , pel més de setembre, varem donar totes les facilitats al projecte, essent conscients que les persones passen i les idees i ideals perduren. Els nostres regidors , el nostre comitè i afiliats eren, i són, conscients que els personalismes sobren i tots, tots, som conscients que si hem de donar una passa enrere pel be del PI, Proposta per les illes, la donarem , ara , demà o passat demà.

Per altra banda, pel que fa a l’equip de govern, com ja hem manifestat en diverses ocasions, no tenim cap contacte ni negociació, Convergència està a l’oposició fent feina per Pollença i continuarà així; esperant que els problemes de l’equip de govern perjudiquen lo menys possible als ciutadans i ciutadanes de Pollença i que el batlle, màxim responsable, aclareixi les dubtes que surten davant aquesta nova situació el més prest possible.

Convergència per les illes Pollença.

59 responses to “El projecte primer

 1. Quina gracia!!, es que em descollón!!, que l’assamblea es soberana diu. Per mi que sí que deixaria l’equip de govern, igual que quan desde l’assamblea li digueren que trobaven que hauria de deixar de cobrar la paga doble. Que ho son d’inocents aquests xotets!.

 2. Molts d’anys a tots els companys de Convergència per les Illes en nom de l’agrupació del PSM-Entesa de Pollença.
  Salut i bones festes.

 3. Bon dia a tothom.
  Des de CiUxP vos desitjam que passeu unes bones festes de Nadal i un feliç 2013.
  Molts d’anys !!!

 4. Vist lo vist, en Roca dins la Lliga pintava poc i ara se troba en una situació de tenir un “pacte” amb el PP, possiblement concertat per na Munareta i el gandul, i que a pesar d´haver abandonat el partit estàn ben colocadets a la Junta de Govern i no fan comptes partir. El PP ja li va be i no diu res. I si això no basta, acusen a nen Roca de ser pròxim el PP. Ara surt en aquet blog un hooligan de na Estrany i ens demanada a NOLTROS!!! el contingut del pacte……. i ho fa aquí perquè la “madonna” es de vacances dues setmanas perquè suposo que després de fer un comunicat esta “stressada” (per cert algú ens pot dir quants dies de vacances té na Malena Estrany i el Batle Tomeu Cifre?). Company comentarista¡¡…. si el pacte no està per escrit i el va concertar el del Juma amb na Munareta i el Gandul, i així pareix, perquè el mantenen, ja te pots imaginar que no diran res, com ara. Pero me sembla subrealista que creguis que el contingut del pacte sigui important desde el punt de vista polític o de programa perquè, segons el propi portaveu torero ex de la LLiga, ells militaven en el partit i no compartien ni la ideología ni el projecte per Pollença. Jo a n´això li dic tassa i mitja!!…… a veure si torna de les vacances remunerades “la lider” (eela que en pot tenir) i comença a cercar nous argument perquè ara, tot el que escoltam i lletguim…….. patètic.

 5. Hay pinista ets més inocent que aquest jose tomas, no sabs que na Malena no deixa de xupar del bote des de la dècada pasada. que tenia una feina a l’hospital d’inca conseguda pels seus amiguets de UM i que no la va deixar ni quant li varen demanar o quan els va trair. Quant d’inocent hi ha per aquí

 6. Molt bo lo del pacte entre PP i lliga que ningu no ha vist , pero es suposa que existeix, Joan Ramon. Tal volta a aquestes altures els que cal demanar-se és si el pacte, que està firmat entre dos partits, i una sèrie de gent decideix deixar el partit, no han d’abandonar els càrrecs que ocupen i els sous que cobren estipulats en aquest pacte?. No s’ompl la boca el vividor Inachiti de la honestetat de la seva pricesa idò que ho demostri i que diexi ja els seus càrrecs.

 7. Ara anam Joan Ramon… Menys collonades i “rodeos”. Les coses se diuen clares i si no va bé paciencia!

 8. Hola Joan Luís Tomàs
  Sense voler-me justificar de res, perque no és necessari ja que en tot moment hem demostrat que des de CxI hem actuan amb responsabilitat i transperència, ets tu el qui parla de culpabilitats. Aquí no hi ha culpables, simplement hi ha hagut dues maneres d’actuar davant una situació que va començar fa una sèrie de mesos, quan va nèixer un projecte que ara es diu PI. Des de CxI Pollença hem actuat en total transparència mentre que a la Lliga de Pollença no, ja que en cap moment es va fer públic el seu posicionament fins fa dos dies amb el comunicat que tots conèixem. Vull recordar que a CxI no som culpables de res.
  Xerres d’embullar, aquí l’únic que pareix que vol embullar ets tu. No hi ha altre veritat que la que he comentat abans i no em fassis demagògia demanant reunions per escrit, si algú havia de demanar la reunió per escrit tal vegada era la LLiga, ja que des de el primer moment CxI va expresar el seu posicionament, per escrit al seu bloc, per comunicats de premsa i a ràdio Pollença cada vegada que ens ho han demat. A més, per aquesta raó podria afirmar que no existia cap pacte de Govern entre Lliga i PP, perquè nigú l’ha vist, però jo no dubto que existeixi.
  Per acabar utilitzes el concepte “camins de destrucció” prefereixo no entrar en aquest debat, perquè si recordam com varen anar les campanyes electorals i els costants debats creats des de la Lliga cap a CxI, el concepte destrucció només s’ha utilitzat a un camí unidirecional.
  Amb una cosa estic d’acord i és que des de CiU sempre hem volgut, volem i treballam per conseguir el millor per Pollença i que que cada un té la seva realitat, però també et vull dir que el temps ens mostra a tots com realment som i ens posa al nostre lloc.
  Per molts d’anys , que passis un bon Nadal i unes bones Festes!

 9. Ja son ganes de cansar el personal, mollar aquestes llargues parrafades per no dir res. Deu ser una tècnica per avorrir la gent quan no tens arguments sòlids ni mínimament coherents. Sense que això negui la possibilitat i dret a fer, entendra i opinar com cadascú vulgui pero, respectuosament, estavem intentant aclarir coses dins un debat que el propi senyor Tomás qualificava com “interessant” i, ara, davant la seva resposta jo diria que surt per pataneres de forma subrealista, decepcionant o molt improductiva. Per dir això no calian tanta bombolla,

 10. Hola,

  Domés dir que aquestes declaracions són meves personals. No del partit. En cap cas jo no he acusat a ningú. Simplement he dit el que realment pens. Però jo no som jutge, ni part. Aquí hi ha habut una situació que no s’ha sabut canalitzar i tots en som culpables. Des del primer al darrer. Rés més.

  Joan Ramón, jo no sé les converses extraoficials que feis els regidors. El que sí sé ben cert és que no hi ha habut cap escrit oficial que volgués convocar una reunió de les corporacions, o si? Així com sé com ha estat el procés dins la Lliga, perquè l’he viscut d’aprop. I sé les actituts de cada un dins la Lliga. Si no hi ha una proposta damunt la taula, és com si no existís. I, tant si s’ha fet com si no, afirmar que s’han fet o no s’han fet de manera “extraoficial”, no és vinculant i pot embullar a la gent. Tant als que volen xerrar com als que no.

  Jo no vull seguir per aquests “camins de destrucció”. Jo el que vull és construir un futur per Pollença. La situació és la que és i cada un l’ha viscuda d’una manera diferent. I cada un tendrà la seva opinió. Però el que crec que ha de prevaléixer és la convivència de la gent que vol fer feina per Pollença: Tant vosaltres com els no adscrits. I crec que segons quins comentaris no fan cap bé a ningú. Cada un té la seva realitat i ho veu d’una manera distinta

 11. “Més de 500 persones van assistir a la presentació de la llista de candidats de Pollença, que es va fer al Claustre de Santo Domingo de la localitat. Així, la Lliga Regionalista ha volgut apropar els seus candidats al poble. De fet, el darrer suplent de la llista va ser l’encarregat d’iniciar la presentació, perquè a la Lliga Regionalista, tots conten per igual.” Comunicat de la Lliga al mes de maig de 2011.
  Pel que diu en Joan Luís Tomàs, es veu que no tots compten per igual. En un any i mig ja han perdut militants cansats de que la seva veu discrepant no s’escoltas davant la veu omnipotent de na Malena i ara no han volgut fer acatat la desició de la majoria del seu partit. Un partit menys de fiar que una escopeta de fira.

 12. No passis pena J… que el mentider encare seràs tu. Aquella és Santa i Inmaculada! quin percal!

 13. “Na Malena està disposta a anar-se’n i posar a disposició la seva plaça de regidora, igual que en Tomeu Fuster”………. OSCAR el millor acudit de l´any goes to…… Joan Luis Tomas.

 14. Bones a tothom i sobretot a en Joam Luis Tomas.
  Volia deixar ben clar que afirmat que de CxI no hi hagués propostes per xerrar del Pi entre nosaltres i la Lliga no és cert. De fet hem presentat varies mocions conjuntes i per aixo m’he hagut de reunir amb na Malena. Tant en aquestes reunions com en altres moments li he demanat a na Malena meam que havíem de fer en relació al nou partit i ella sempre ha evitat el tema. La darrera vegada durant el passeig de les autoritats de la fira, ella fent una rialleta irònica hem va respondre bona pregunta i hem va deixar amb la paraula a la boca.
  Possiblement ella no us hagi passat aquesta informació perquè no li ha interessat.

 15. Per el darrer comentari den Juan Luis veig que els no escrits seguidors de na Malena de cada dia es pareixen mes als de’n Marti du Paraiso i els seus seguidors, que com que lo impirtant es controlar Pollença utilitzam els partits de manaera localista.

 16. Be per ara queda clar que la LLiga a Pollença la representa en Martí Roca. Que en Jose Luis Tomas denuncia que dins els organs de la Lliga no hi va haver un proces transparent ni democràtic quan és va triar crear el nou partit i ajuntar-se amb altres del mateix espai ideològic. També s’acusa a en Marti Roca de que no volia parlar amb ningú. I que Pollença necessita a na Malena i en Tomeu Fuster per la seva gran feine al govern minicipal juntament amb el PP.

 17. Bon dia,

  Crec que ara començam a fer comentaris interessants en aquest debat (llevat d’aquells que qualifiquen de xots als que no volem seguir al projecte PI).

  En resposta a en Guillem. Dir que no mos hem reunit les dues parts a parlar, donat que des de l’executiva de la LLiga a nivell balear no se mos ha instat a això, ni se mos va donar tan sols la possibilitat. La decisió d’extingir els dos partits i fusionar-los en un nou partit, va venir donada des de la nostra executiva de Balears. Va ser una decisió unidireccional en la que no hi havia possibilitat de parlar. S’acceptava així o mos n’anavem. En aquest procés (al manco pel que fa a la Lliga Pollença), el nostre òrgan superior, no va tenir en compte a l’assemblea local, la qual -com s’ha vist- no estava d’acord amb els processos i pautes que se’ns proposaven des de l’executiva balear. Parl en el que fa referència a la LLiga Pollença. En aquest sentit, era una decisió supramunicipal en la que no es va donar peu ni a la negociació ni a la votació de la idoneïtat de la decisió en aquests moments (Campos tampoc s’ha incorporat en el projecte). Per tant, poca cosa teníem que dir cap de les dues corporacions. O creies en el projecte i t’hi sumaves, o no. La majoria de la junta local de la Lliga va decidir que no s’hi sumava i per això es va decidir que la majoria dels membres afiliats a la Lliga Pollença -baix la llibertat de cada membre de sumar-s’hi o no- no participaria en la fusió. I, per tant, i a fí de no entorpir aquest procés d’unió per part dels 4 membres que sí creuen en el projecte PI, els altres han decidit no sumar-s’hi.

  Per altra banda i responguent a Pinista: des dels no adscrits sabem que hi ha gent molt vàlida dins el projecte PI i lis desitjam molta sort en aquest projecte. Però pensam que no és el nostre projecte perquè des de l’executiva balear (amb les formes de fer les coses i decidir-les), s’ha fet que no creguem en el projecte. Com podem creure amb el projecte si no se mos hi ha fet partíceps de les decisions que s’hi han pres?

  Pinista diu que els no adscrits no hem volgut fer cap passa d’aproximació. Això ha estat tant des dels no adscrits com des de CXI i Lliga. O hi ha habut cap proposta de parlar per part de CxI? Jo te responc: NO. Així com tampoc hi ha habut cap voluntat de parlar per part dels 4 membres de la Lliga amb la resta de no adscrits. Basta recordar les darreres paraules de’n Martí Roca a les darreres reunions: ara ja no hi ha rés a parlar ni es pot tornar rés a rera. Si això és voluntat de diàleg, doncs explicau-mos-ho. La Lliga érem tots i no tan sols na Malena. Segur que hi va haver gent disposada a parlar i arribar a un consens. Però ningú volia cedir: ni uns ni altres.

  En quant al que comentes que els no adscrits no volien sumar i que no hem sol·licitat reunir-mos. Ho heu fet vosaltres? Mos heu demanat una reunió o qualque cosa? La resposta és: NO. Així que no mos doneu la culpa domés a nosaltres de que no mos volem reunir quan vosaltres tampoc heu proposat rés. Aquí ningú s’escapa d’haver provocat una situació: els no adscrits en tenim una part de culpa. Tanta com CxI i els membres de la Lliga que han decidit entrar en el projecte.

  Evidentment, els no adscrits, després de la decisió que hem prés, tenim un projecte municipalista que no aspira a rés més que a facilitar la vida diària dels ciutadans de Pollença i creim que hem d’anar amb aquesta direcció, donat que pensam que així es té més contacte directe amb la gent. Pensam que un projecte balear mos allunya del dia a dia de les persones, ja que mos fa més inaccessibles i més distants per a la població. I creim que aquest és el camí que hem de seguir, independentment de les ideologies polítiques de dreta, esquerra o centre. Això no mos interessa. El que mos interessa és Pollença i millorar Pollença.

  En quant als comentaris sobre na Malena i els xotets, crec que no tenen més relevància que la que li vulgui donar la persona que ho escriu. Na Malena està disposta a anar-se’n i posar a disposició la seva plaça de regidora, igual que en Tomeu Fuster. I NO HO FAN perquè els assambleístes d’aquesta corporació no adscrita, li hem demanat que quedi, donat que va haver gent de POLLENÇA que la va votar per a que fos la seva representant. Ara caldrà veure si el batle decideix prescindir d’aquests dos regidors a l’hora de governar i amb qui decideix que pot donar-li estabilitat a la governabilitat de l’Ajuntament. Crec que això no ha acabat ni molt manco. A més a més, els assamblearis ens reservam el dret de decidir si volem que els nostres regidors segueixin al govern o no. I ells hauràn d’acatar el que l’assemblea – que és soberana- decideixi.

  Jesús, vaja parrafada! Gràcies i fins aviat

 18. Res Idò! que na Malena tant per poder seguir governant com per poder seguir mantenint les seves mentides i els seus xotets fidels amb la corda baldera. Evita a tota costa que tenguin contactes amb altre gent, de fet ja ho va fer en el seu moment amb els partits a l’hora de formar govern. Quina gran política i que patetetics i simples els seus xotets.

  Per altre banda com diu n’Arrux, vaja circo que tenim montat a l’Ajuntament. Jo crec que u batle és l’únic que esta comode amb aquesta situació… mentre els altres es maten ell va fent de les seves. La unica cosa que li deu haver fuit de les mans, i tanta sort, és que CxI anuncias que no volieu entrar al gover, això embulla més la troca però diu molt de CxI i segur que ha tapat moltes boques!

 19. Les coses són més sencilles, els partits la LLiga i CxI decideixen unir-se, amb altres de Menorca i Eivissa, per crear un espai fort del centre illenc. Davant això CXI a Pollença decideix sumar-se i ho comunica al seu partit i la LLiga de Pollençá comença una reflexio interna que dur a que una part del partit surti de la LLiga, per tant ja no la representen , i tampoc volen sumar a crear aquest espai, un altra part segueix a la Lliga i si que vol sumar.
  Després començam a tenir certs contactes amb la gent que vol sumar i que recolcen el nou projecte. Amb la gent que surt de la lliga no hi ha contactes , ells no ho han volgut, ni l’han demanat, ells decideixen no sumar i continuar el seu cami en solitari, ni amb la LLiga ni amb el Pi, procés que cal respectar com altres decisions politiques que pren la gent. Supòs que varen comunicar les seves decisions als seus antics dirigents, els de la LLiga, i ara al no representar a la lliga a Pollença la comunicació huarà de ser directe, entre el PI i aquest nou grup no adscrit sempre que ells vulguin, però per ara ja han manifetat que no volen sabre res de sumar

 20. Hola.
  Escric aqui perque sou part implicada i no he pogut demanr lo mateix al blog de la lliga perque m’havia se suscriure o no se que.

  Jo som un botant de la lliga, com molts d’altres de Pollença que varem creure amb un nou projecte. Ara mateix no he vist molts de cavis en la forma de governar, pero be, alguns han fet la seva feina be sembla.

  El meu dubte es però:
  Vegent tots els mals rollos que semble que es respiren per els comentaris entre la gent de la lliga i de convergencia. Això ve donat perque no vos heu entes quant heu negociat? heu estat tant distants en el projecte? Segut qur vos heu assegut a una taula i heu mirat de llimat espereses? es que no ho semble. i aquesta situació mos resulta incomoda als siutadants.

  La pregunta ja he dit que la faig aquí pero va per els dos partits. Mos podrieu explicar que va passar a les vpstres negociacions per arribar a aquest punt?

 21. No soc tan vell com en Serra ni vaig militar a UM, així que tampoc vaig conèixer a la “senyora” Estrany. No obstant això que diu en Jaume ho puc testimoniar. Si parles en qualsevol dels membres de la Lliga, tan dels qui han fugit com els que han quedat, diuen “pestes” dels excompays d´UM de na Malena, de tots sense excepció. Davant això penso que potser hi hagi moltes mentides o “mals entesos” per ambdues parts i que tal vegada si es vol fer “borron y cuenta nueva” (com diu el portaveu dels “No adscrits” Joan Luís Tomas) caldria que les persones parlassin entre elles i no a través de ningú. Això desenmascararia les mentides i els mals entesos. Per desgràcia no crec que això ho permetin els “mentiders” perquè quedarien amb evidència, però sí ho han de fer els militants i les persones que formen part d´aquests grups, directament i sense intermediaris. Aquesta seria la base per poder normalitzar una relació que fins a la data a estat anormal.

  Per altra banda el govern municipal es un”show”, i dels bons. Ens trobam amb un govern municipal concertat entre dos partits, el PP i la LLiga. Resulta que aquest darrer partit a perdut dos regidors i ara sols en té un. La Junta de govern municipal, hi està representat el PP però no la LLiga perquè els dos regidos no adscrits no la representen i que en Martí Roca no forma part de la Junta de Govern. En Martí Roca es el portaveu de la LLiga però no està dins la Junta de Govern. I si això encara no sembla estrany, conya marinera!!, dins la Junta de Govern i està representat un partit de l´oposició que no té cap regidor en el govern. Si això es normal…….. . Potser sí ho es però jo me inclueixo en la part dels ciutadans que no ho entenen. Que consti, perquè sinó s´enfaden, que d´aquesta situació no en té cap responsabilitat ni Alternativa ni la resta de partits de l´oposició.

 22. Perdona oportunista, però no crec que s’aprofitessin d’en Font per pagar res de la campanya, del nom i la publicitat potser, però la campanya va ser financiada des de Pollença, amb noms propis, noms propis i molts amb locals propis, els quals ja han començat a recuperar la inversió en forma de favors (Ocupació de via publica, Abstenció amb el tema de la Font den Pepe (Se que la font es de tots però així tots sabem de quina parlo), etc.) i els que queden segur que també ho amortisaran.

  Es hora de comnçar a governar per el Poble i no pels Caciques locals. Aquest va ser un mal en el que UM va caure, i des de CxI pareix que han aprés la llicó, almanco ,me consta que a les seves files la gent nove els ho recorda, per no tornar-hi caure.

  La Fabula de UM (Fragment)
  ()…Lo que aquest mal, va estar molt estés al vaixell de UM, basta veure els casos que s’han duit a la justica. Les rates son sempre les primeres que abandonen el vaixel quant van maldades, la llastima es quecom que s’han alimentat dels infectats, ja duen l’enfermetat a sobre. Però per sort, i al meu paré moltes persones saberen aguantar lluny dels malalts, que estaven massa ansimismats per veure el que els estava passant mentres viven a cos de rei. Eren els que tenien ideals i ganes de fer feina, foren els darrers en abandonar el vaixell, però ho feren aixuts, ja que foren capaços de juntar les 4 fustes que encara s’haguantaven sanes per fer una balsa…()

 23. i si els membres que és varen presentar per la LLiga Regionalista a Pollença no compartien la seva ideologia, com van diguent certs membres ara, per què es varen presentar baix aquestes segles?. Per aprofitar-se den Font i companyia que els va pagar la campanya?.
  La paraula coherència per certa persona significa el mateix que oportunisme, esper que els reis li duguin un diccionari.

 24. Senyor Tomàs li agraeixo el seu comentari ( a vostè o a l’autora del mateix tot i que soc ja mes vell i segons quins estilismes ja els conec). Comparteixo el comentari en relació a que no hi hauria d’haver lloc a insults o ambients innecessaris de crispació. Com viste reconeix no han estat fets en aquest blog i si aixi fos tambe serien rebutjables. Dit aixo, i tambe per claretat, li paso a enumerar el següent:

  1. No crec que ningú posi en dute la seva total llibertat d’anar o no a un lloc, constituir un partit o lo que mes els convingui només faltaria.

  2. Després ens parla de coherència amb un projecte, miri els que pareix que militaven a la Lliga i no compartien la seva ideologia i el seu projecte son vostès que l’han abandonada. Recordarlis que amb aquest partit anaren a les eleccions. Llavors es, com mínim curiós, que ara vostès no comparteixin l’espai politic on pertany la Lliga i, en canvi, hi han militat i ostentat càrrecs el llarg d’aquests temps.

  3. Ens faci un favor no ens parli de ideologies ni de projectes deixi de fer el ridícul. CXI no li sap cap greu que vostès no s’integrin sino el que molesta a la seva militància son les actuacions que vostès fan dins un espai politic que pensam que es essencial per les nostres Illes i en el que vostès, pel que ens diu, si han servit.

  4. Personalismes. Fa un parell d’anys que tenc militància política i vaig ser militant de UM, com la senyora Estrany, i no vaig ocupar cap càrrec dins el partit, si ho va fer la senyora Estrany des de el primer dia de militància (15 anys). Així que qualque cosa si conec de na Malena. Me molesta que aquesta senyora i algun de vostès falten a la veritat i el respecta en els qui no varem tenir cap participació en els fets que han dut aparellades responsabilitat penals. Crec que els militants no en som responsables, per cert, pel que li he dit ella no era una simple militant. Conec a la senyora Estrany, molt be i vostès no ens coneixen a noltros només saben el que na Malena els hi ha dit, reflexioni sobre aixo.

  Es la meva opinió, naturalment.

 25. Pepe
  Com és normal, el que jo tampoc vull són polèmiques absurdes.
  Estic d’acord amb tot el que has dit respecte dels difernts blocs, ara bé, amb el bloc den Tomeu o el de la Lliga no hi veig massa diferència en el resultat final.
  Si vares entendre que hi havia un comentari despectiu cap a la teva persona des de un article del nostre Bloc, en aquests moments no sé a quin fas referència, però si és així, et deman disculpes.
  Respecte als comentaris dels anònims, com tu saps, no hi podem fer res.
  Pdt.
  Només s’encen la cua qui la té de palla.

 26. Perdó la frase del facebook del PP es troba incompleta, em referia a que al mateix donen molt poca informació i poques respostes.

 27. Bones Joan Ramon no vull polèmica amb un tema que no la mereix, simplement he dit que m’agrairien més comentaris dels regidors i també de l’executiva de Convergència. I abans al comentari us donava l’enhorabona pels vostres darrers articles.
  Respecte al bloc d’en Tomeu Inachiti, company de tots al ple, li vaig donar l’enhorabona quan va obrir el blog i quan vaig veure que ja no el continuava li vaig dir que em sabia greu i que hauria d’haver continuat. A més com Alternativa hem denunciat aquesta transparència que només es temporal o puntual. Encara que també entenc que no tothom es trobi preparat per aguantar continuats atacs anònims, però la solució és filtrar els comentaris no tancar el bloc. Crec de totes formes que és pitjor el que va fer la Lliga, o sigui obrir un bloc per les eleccions i tancar-ho poc després. O el que fa el PP tenir un perfil de facebook
  Respecte a parts i quarts; a cap article del nostre bloc trobaràs una referència despectiva cap a tú, com vaig llegir jo a un article d’aquest bloc i tampoc trobarás constants anònims despectius cap a la teva persona com jo trob a aquest blog referits a la meva persona.
  Pdt Encara que he estat a l’IES entre les 8:30 i les 15: 25 hi ha moments que es poden fer comentaris breus al blog ; patis, guàrdies …

 28. Bon dia Pepe
  Ara que he acabat la feina de l’escola te contestaré.
  No acab d’etendre que segueixis demanant als regidors de CiUxP la nostra participació al Bloc i a més diguis que hi hagi gent que es molesti pels teus comentaris.
  Jo crec que no es molesten, basicament es que no t’entenen, i els hi he de donar la raó, perque a mi, amb aquest tema, també em consta entendrer- te ja que fas parts i quarts.
  Ja es la segona vegada que ens demanes participació, quan resulta que així com passa el temps, el nostre bloc té més visites, és més actiu i també hi participam més. Mentre que hi ha un altre regidor que està amb tu a la junta de Govern, que va fer el seu propi bloc, pareixia que s’havia de menjar el món, no turava i ara què? resulta que ja l’ha abandonat i fa estona, no fa cap comentari, s’ha aturat de fer articles… I resulta que en aquest regidor encara és l’hora que li hagis demanat cap explicació. Quan a més a més ell està governant i nosaltres a l’oposició.
  I això no té res a veure amb el que ha passat a la LLiga a Pollença, a més aquest regidor no ho ha estat mai de la Lliga.

 29. Bon dia,

  Al blog del PSM, se m’instava a penjar el comunicat de premsa dels membres que deixam el partit de la Lliga i que també no ens incorporarem al PI en aquest blog. Crec que la notícia ja és massa antiga per a fer-ho i crec que ademés molts de vosaltres ja l’heu llegida i no importa repetir-se.

  No obstant, m’agradaria rompre una espasa cap a la convivència de les persones que conformam ambdós grups i explicar una sèrie de coses que poden fer que deixi d’haver aquest ambient de crispació tant negatiu per a les dues opcions. Aquesta és la meva OPINIÓ PERSONAL:

  1. Els membres que hem decidit deixar el projecte del PI ho hem fet amb total llibertat i baix les condicions de que no mos sentim identificats amb el projecte, ja que el nostre camí va per altres bandes. No tenim pretensions Balearistes.

  2. La nostra ideologia no és la mateixa que la que ens proposa el projecte PI.

  3. Consider que en aquesta opció d’entrar o no al projecte PI, NINGÚ, hi hauria de tenir rés a dir. Tot són opcions: vosaltres heu decidit, baix la vostra llibertat de decisió que hi entrau. Nosaltres hem decidit que no. I no per això hem fet cap escrit que digui que ens alegram/entristim per la vostra decisió. Comprenc que vos sàpiga greu que no hi hagi més gent que se sumi al projecte per al qual vosaltres sí que hi entrau, però rés més que això. Entenc que tot el que sigui no tenir més suport vos decepcioni, ja que a jo també me decepcionaria el fet de tenir menys recolzament.

  4. Nosaltres no hem optat per una opció “personalista”, sinó per un altre projecte que ens engresca més i en el que hi som tots inclosos i representats, no domés na Malena. Si més no, fins que acabi la legislatura.

  5. Consideram que les idees que vol aconseguir el PI són molt lloables i bones. Però no és l’espai on nosaltres ens sentim identificats. Rés més.

  Des d’aquí deman que ens respectem i que no prenguem més mal, donat que hi ha comentaris per altres blogs que fan por. Tant per una part com per l’altra. Vos agraïria que facem “borrón y cuenta nueva”. Les decisions ja estan preses i no ens fa gens de bé que hi hagin segons quins comentaris ni a uns (PI) ni als altres (CxI – LLiga/no adscrits). Gràcies i a veure si trobam un punt de convivència, que aquí hi ha més tensió que al bateig d’un Gremlin. 🙂

 30. Antònia on he identifica o assimilat els comentaris anònims amb les postures de CXI o els seus militants?
  Jo he dit exactament això; “sense llevar valor als nostres amics anònims l´únic que trob a faltar són més comentaris signats pels regidors o membres de l’executiva de Convergència.” Crec que no he faltat el respecte a ningú, però a vegades sembla que hi ha gent a les que us molesta qualsevol cosa que pugui opinar.

 31. Antònia Cànaves, podem coincidir amb que la linea del bloc la marquen els administradors, tambe que els anònims no es poden adjudicar a cap partit a no se que ells mateixos ho facin (en el meu cas queda clar). Ja no coincidesc en el fet de posar al mateix nivell a una persona que firma i dona la cara, i que sols comenta que li agradaria veure més comentaris no anonims de membres de CXI i de UMPI (que agradi o no també estan representats per els vostres regidors , toti que no per el bloc). També cal dir, que si com passa a cops ets repeteixens comentaris anònims malintensionats i irrespetuosos i desde el bloc no se li dona contesta ( a vegades si que es fa, pero d’altres no), la gent pot pensar que o be s’està d’acord o be que son membres del vostre partit), però bé, com deis no es problema nostro. Per cert en Michel es de CXI o de Umpi?

 32. Senyor García, el que a vostè li agradaria no es el problema d´aquest blog. Els militants de UNPI poden o no participar, no es cosa nostra que ho facin o no. En el mateix sentit cal parlar de la participació dels regidors de CXI, si ells creuen que han d´utilitzar el blog es cosa seva. Evidentment també vostè pot reconeixer publicament que li agradaria. Un blog sol tenir la direcció ideològica i temàtica que els seus administradors li donen però els comentaris no son controlats, ni direccionats i son lliures. almanco en aquest blog. A mi que participi o no en aquest blog me es indiferent. El que si me sap molt de greu es que vostè identifiqui o assimili determinats comentaris anònims amb les postures de CXI o els seus militants. Es una manca total i absoluta de respecte que el posa el mateix nivell que el que critica.

 33. Hola Joan Ramon evidentment ni tú ni ningú està obligat a fer comentaris, simplement he dit que m’agraria veure més els vostres comentaris, igual que m’agrairia saber l’opinió dels vostres socis d’UNPI.

 34. Bones Juana, pens que UNPi no és només en Martí i si no diuen el contrari el grup municipal que tenim a l’Ajuntament està format per una coalició entre Convergència i UNPI i seria lògic que a aquest blog es comentés alguna cosa dels seus socis no?
  Tú també pots aportar coses, tots fem poble no? Quin acord t’agradaria que arribasin els grups de l’oposició per arreglar el desgovenr?

  Salut.

 35. Hola novament a tots.
  Veig que seguiu preocupats per les meves intervencions al nostre bloc.
  No puc compartir el vostre punt de vista quan trobau que no intervenc al bloc.
  En tot moment quan penjam els articles queda clar que aquest és el posicionament de CxI per lo que fer algun comentari consider que no es necessari ja que queda bastant clar amb l’escrit. Ara bé, sempre que m’heu demanat la meva intervenció ho he fet tan prest com he pogut.
  Per altra banda, aquest bloc és de CxI i no de la coalició CiUxP, per lo que és molt fàcil d’entendre que nigú d’UMPI no té ni la necessitat ni la obligació d’intervenir per això no calen més comentaris.

 36. Mira Pepe per una vegada estic d’acord amb tu. Jo també trob a faltar mes comentaris dels regidors de CiU a aquest bloc almanco. Als altres ja es cosa seva.

  I si anyores tant al teu amic Marti sempre el pots telefonar i anar a prendre algo amb ell. Segur que li farà molta il·lusió. Però me sembla que a n’aquest bloc i pinten poquet els de unpi. O almanco això sembla. Mai he vist cap comentari ni cap referencia a ells. Jo de fet dupto de que aquest partit encara existeixi. Algu en pot aclarir alguna cosa?

  I content que m’agreesquis que estigui pendent de voltros. Però amb perdo, no voldria decepcionarte. M’agrada aquest mundillo i de tant en tant untervengo o llegeixo coses, però i faig, sobretot a urxella com un entreteniment. Com qui va al cinema. O a veure un espectacle de futbol. La veritat que no ‘aporta gaire, ha dic que sense ofendre.

  Aixi i tot dinarvos la enhorabona pel bloc, de veres. Perque sigui mes o menos interessa t per jo crec que si que heu crear escola a la xarxa i a dia d’avui pollença es un dels pobles sinó el que mes actiu en política a la xarxa. Llàstima que a la realitat o al carrer el PP encara pugui fer el que vol i ningú li aturi els peus. I també enhorabona per la capacitat de feina que demoatrau. Llàstima que no sigueu capaços de arribar a acaords per arreglar tot aquest desgovern. Perque des de les teories i conspiracións (això va per tots els que jugam amb els comentaris) no s’agregla res.

  Salut

 37. El primer donar-te les gracies Joana m’encanta que esteu tan pendents de nosaltres. Personalment també us vull donar l’enhorabona pels vostres darrers articles, sense llevar valor als nostres amics anònims l´únic que trob a faltar són més comentaris signats pels regidors o membres de l’executiva de Convergència. També estaria bé saber més dels vostres companys d’UNPI. Salut i alegria.

 38. Hi a qui li importa la junta de govern, o el desgovern municipal o lo que passi al poble.
  Lo únic realment important es que el bloc de urxella es el mes actiu de Balearweb. Segons els darrers informes del CIS se creu que te mes lectors que la Bíblia. Això si, xerr la comentaris, perque els articles ni els llegeixen ni el Santcristo.

  Però be. Jo com ha dit en Jaume, vos don l’enhorabona per el comunicat, que almanco me l’he llegit. I per l vostra postura.

 39. Juaneta i a tu qui t’ha dit que som en Pepe, o ets l’esperit sant? Nosaltres no recoltzam ni a na Malena ni a ningú, recoltzam o no polítiques concretes. En alguns casos estam d’acord i a d’altres no, ben igual que fa convergència, i ara si voleu, podeu tornar al tema de la junta de govern

 40. Mira Pepe que l’heu feta tinent de Batle ho sabem i ningú ho ha dit, ara que no la recolseu.. O es que el bloc de urxella es com els dels Molleros que no està d’acord ni el regidor amb el que prediquen?

 41. Arrux, una mentidar repetida mil vegades no es una veritat. Alternativa no recoltza na Malena, nosaltres no l’hem feta tinent de batle.

 42. Cavirat todavía no te has enterado que Font es tu jefe y Segura vuestra voz. Vuestro socio Roca lo tiene claro. Pasasteis de criticar a la Lliga a asociaros y lo mismo os pasara con el PP.

 43. Almanco heu de reconèixer les arts de seducció de na Malena Estrany. Per una part se’n va amb pràcticament tots els afiliats de la Lliga, manté el sou i el govern. I si aixo no basta, i tot i estar imputada per la seva actuació com a càrrec de UM……, pareix que ella mai n’ha estat afilada (15 anys i sempre cobrant un sou). I a mes a sobra encara la recolza uns gran part dels grups de l’Oposicio, entre ells, Alternativa. El dit, reconèixer que heu perdut un gran fitxatge.

 44. crec que estic malalt per primer cop en la vida estic d’acord amb el columnista segura de Ultima Hora, paraules textuals: Guiem Ginard y Malena Estrany. Ambos regidores, con cargos de ámbito municipal remunerados, estan haciendo prevalecer sus inquinas personales y sus miserias locales por encima de un proyecto común de carácter general.

 45. A dia d’avui, me sembla que en Roca no es peroblema de CxI. Almanco fins que el Pi es crei.
  I lo del PP es una Marron que tenim Totes les Pollencines i pollencins. TOTS

 46. I és coherent que en Roca governi amb un PP
  escorat a la dreta espanyolista rància?
  Us haveu menjat a Font i ara menjareu PP.

 47. N´hi ha un parell que avui duen una bona ressaca…. hi ha botelles buides de cava per tot, bruts!!

 48. Es evident que el vostra comunicat de prensa es asenyat davant els fets ocorreguts en el nostra municipi amb els regidors de la Lliga. Comparteixo que no cal entrar a valorar els fets concrets, tots per diferentes circumstàncies, tenim la nostra opinió. També estic d´acord amb la generositat que s´ha de tenir quan se vol crear un nou projecte polític com es Proposta per les Illes (PI), que curiosament, he pogut lleguir el comunicat dels ” 9 militants que abandonen la LLiga” que el consideren també molt necessari. Ara be, dit tot això, s´ha de tenir clar que l´activitat política entera com servei el poble, els interessos generals del poble, no permet deixar a la improvització i aventura el govern del nostre municipi. Un Batle com l´actual, no demostra cap tipus de seny i voluntat de servei el be comú si consenteix, per interessos particulars i partidistes, aquesta situació. Crec que es el deure, per no dir l´obligació, de tots els partits que estau a l´Oposició donar una resposta a la ciutadania. El poble el que no entendra de cap manera en aquests moments es la pasivitat, el “menfotisma” i la ressignació. Son moments de ser valents, fins i tot, per damunt de qualsevol interés partidista.

 49. Trobo molt be el vostre plantajament. Ja era hora de que algu xerres de Projectes perl futur del nostre poble enlloc de dedicar els debats als personalismes, fobies cap a persones, etc.

  El temps dirà quin projecte és el bo. Jo nomes pas pena que s’intenti segregar més el centre Pollenci, cosa que mos continuarà donant majories del ppsoe que ja hem vist no mos convenen. Però se veu que a molts petits partits això ja els va be.

  Tal volta no teniu el Blog més actiu de WordPress, i més tenint en compte que a woerpress i deu haver mes de un parell de MILIONS de blocs més que a Balearweb.n Però almanco els comentaris pareixen (la majoria) fets en seny i donant opinions, i no tan sols palla.

  Bona feina, me sembla que la vostra postura de estar a l’oposició es la mes enceertada, i que el regidor Roca que ha decidit sumar-se al nou projecte també ha demostrat ser un dels pocs amb capacitats de gestió del desgovern municipar.

  Molta sort.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s