Pollença clama pel futur

IMG_3447

Anit passada a les 19:30 començava des de l’IES Guillem Cifre de Colonya una marxa que arribaria fins a la Plaça Major. Aquesta marxa es feia el mateix dia que arreu de l’Estat hi havia hagut diferents mobilitzacions en contra de la nova reforma proposada pel Ministre Wert. Una reforma que manco millorar l’ensenyament dels nostres infants el que fa és maltractar-lo imposant doctrines ideològiques i morals, retallar-li recursos i uniformar l’estat eliminant que l’ensenyament dels trets culturals diferenciadors del alumnes dels diferents alumnes d’arreu de l’estat.

Per tot això ahir a Pollença es varen poder veure com diferents col·lectius de les diferents comunitats educatives del nostre poble amb representantants de tots els centres del municipi sortien al carrer per demanar un millor tracte a un dret fonamental com és l’educació.

Des de la Punta hem anat fent crides a tota la ciutadania en general ja que creiem que l’educació no és sols cosa dels estudiants i mestres, sinó que amb l’educació hi ha el futur d’un poble. Si bé és cert que en la manifestació d’ahir si va afegir molta gent que no pertany a la comunitat educativa, encare trobam a faltar una mobilització en massa de tota la població, perquè com be dèiem en anteriors articles “L’educació és cosa de tots” i en he de sortir al carrer “Per un ensenyament públic i digne”

FOTOS MANIFESTACIÓ A POLLENÇA:

8 responses to “Pollença clama pel futur

 1. Tomeu ja que parlam d’educació i preperacio, ens pots detellar el teu magnific curriculum?. Les males llengues diven que no ets molt bon gestor i l’unic que has fet és viure del cuento, o de la familia

 2. La gent que formara part del PI esta de enhorabona. Vaja dues closques que es llevara del damunt: la imputada i el dolce fare niente. Jo, quina sort!

 3. Aquest Tomeu, es el que va contestar a en Pepe que l’obra de ca seva, vull dir de ca la tia , era legal i amb els permisos que toca. Que no sap que si modifica la façana ha de demanar per obra major?
  Axí activa Polleça?
  Quin cantamañanas!!! Ell que sempre parla de donar exemple… Que sen vagi per on ha vingut, ah… Despres de pagar la multa com la resta de pollencins i pollencines.

 4. La veritat Biel ha estat molt bo.

  He sentit rumors que a la proxima edició participa en Pepito de la Calzada. Colaborador incondicional de la Princesa.

 5. Aquest nou espai d’humor que s’acaba d’emetre a Radio Pollença i que protagonitzant els presuntes regidors Malena Estrany i Tomeu Fuster no te desperdici.
  Sentir-los xerrar, en clau d’humor, d’un projecte fet per i per el poble dels regidors que ha desactivat els blocs es collenut. I en particular en Fuster que ha dissolt l’area de juventut ha abandonat la Cala i ha sembrat tant sols discòrdia entre els clubs i coke rius esportius i que lo únic que ha activat es l’economia dels bars de Pollença (en aquesta feina es super constant ben fidel a la seva ruta de cafès i bars) sentir-lo xerrar de fer feina pel poble!
  Quin panxo de riure.
  El programa sera setmanal o diari pq ja feis de la nova edició de “El club de los presuntos regidores”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s