Ple Extraordinari a petició de l’oposició

plenari2

Com ja és sabut per diferents mitjans tots els grups municipals que conformam l’oposició a l’Ajuntament de Pollença varem prendre la decisió de demanar que es convoqués un Ple Extraordinari

Com hem anat denunciant en diferents ocasions tant en aquest bloc, com a través del nostres regidors, be als plens o a la radio, trobam que és lamentable la quantitat de mocions que s’han aprovat, i que han estat presentades per l’oposició, i que de la majoria d’elles no n’hem tornat a saber res i en moltes d’elles a més s’ha evidenciat el seu incompliment. A tot això cal afegir-hi, com ja hem denunciat també en moltes ocasions, que ens trobam davant un govern entre dos partits, dels que encare no sabem quin és el seu pacte de govern, que van totalment descoordinats i que improvisació és l’únic full de ruta que ens han demostrat que segueixen per malgovernar el nostre municipi.

Tot això es veu que no només son manies del nostre grup municipal sinó que la nostres sensacions s’estenen als altres grups de l’oposició. Doncs així és com ha sorgit aquest Ple que demanam des de l’oposició. Un ple que hauria de servir per diagnosticar en quin estat es troba el nostre municipi i avaluar l’activitat del govern.

Per tal que tengueu coneixement del que volem que es tracti en el Ple us adjuntam la petició que hem signat tots els grups de l’oposició conjuntament.

PLE EXTRAORDINARI PER PART OPOSICIÓ

educacioretallable4

DEMÀ 13 DE DESEMBRE A LES 19:30 RECORREGUT DE LA MANIFESTACIÓ  DES DE L’IES GUILLEM CIFRE DE COLONYA FINS A LA PLAÇA MAJOR
HEM DE SORTIR AL CARRER I FER SENTIR LA NOSTRA VEU, PEL FUTUR DELS NOSTRES FILLS.

9 responses to “Ple Extraordinari a petició de l’oposició

 1. Que diuen per alternativa, que na Malena i en Tomeu han deixat la Lliga? I ara que, cap a on partira?

 2. Biel.
  Que en Tomeu, en alguns moments, pareix que s’enfot de nosaltres no vull discutir-ho. Però fer aquest Ple, més ben dit demanar-lo és perquè sen doni compte, que només ho pareix.
  Fins ara ha estat l’oposició qui li ha montat els Plens, si no fos per nosaltres de ben segur que només seria necessari fer el Plens, com ell volia a principi de legislatura, un cada dos mesos. El que passa és que entre una cosa i una anltre des de l’oposició hem marcat un full de ruta que des de l’equip de Govern mai han tengut. En molts de moments en Tomeu ens ha atacat de que la majoria de mocions no afectaven a Pollença, idò mira per a on, que totes aquestes mocions que tornam presentar, si que afecten al nostre municipi i encara no se n’ha fet res.
  El que passi durant el Ple, o després ja en tornarem parlar més nedavant.

 3. Vatuadell Joan Ramon! Que en Tomeu s’enfot de voltros cara alta. Manejarà u Ple com li passi pels ous i vosaltres us creureu que heu fet algo… Res tornareu quedar amb un dit a l’orella i l’altre a n’u cul!

 4. Benvolgut Alex.
  Primer de tot dir-te que darrera en Pepe no hi vaig ni com un canet ni de cap altre manera que t’he puguis imaginar, si que és cert que no em fa res parlar amb ell de qualsevol tema, i que sobre alguns temes ens podem arribar entendre(com ha estat el fet de demanar el Ple extraordinari, per demanar comptes a l’equip de govern) mentre que en altres ens resultarà més difícil concensuar opinions.
  Respecte al Ple voldria manifestar, que els punts han estat consensuats entre tots els partits de l’oposició i que des de CiUxP el que vàrem exigir va ser incloure el punt on es demana la informació del Regidor de Personal i Noves Tecnologies respecte de les activitats desenvolupades, que suposadament varen justificar l’assignació de la dedicació exclusiva, perquè així ja ho varem manifestar en el ple extraordinari de dia 7 de febrer, i després d’un any és el moment de passar comptes.

 5. No crec que en Joan Ramon vagi darrera el que diu en Pepe. Ni crec que ens hagi de preocupar el que faci en Pepe. El que ens ha de preocupar, i molt, es el desgovern municipal encapçalat pel Batle del PP, Tomeu Cifre i el seu “desequip” de malgovern municipal. El “senyor del PP pollencí” fa el que li passa pels collons, amb el recolzament dels demés membres del govern municipal, i l´oposició està neutralitzada dins els seus complexes incapaços, ni tan sols en be del poble, de posar-se d´acord per reivindicar el funcionament normal i democràtic de l´ajuntament. Com es pot consentir que un equip de govern no executi ni compleixi amb els acords del Ple de l´Ajuntament? com es pot tolerar això?…… Idò a Pollença fa molt que passa i l´Oposició, davant la dificultat, se dedica a queixar-se i no fer res. Els pobles son forts quan s´enfrenten a les dificultats i no se resignen. No fer res davant el passotisme i humiliació de les pràctiques del govern municipal es caura en el parany del descredit….. i després la citadadania participa de la forma en que ho fa i respon amb el mateix que veu.

 6. En pepe lo unic k te es ganes d adoctrinar i fer el paperillo. I aquest ple es un exemple i lo mes trist es que en Joan Ramon li va darrera com un canet

 7. I anant al tema del ple… en U batle que fa encare es pixa de rialles d’això que heu presentat o ja s’ha aturat?

 8. Lo collenut de tot això és que son les noves generacions fatxes del mateix partit que el regidor de Serveis Socials, el mateix que va dir que a Pollença no existien grans problemàtiques derivades de la crisis… Idò ara els seus pupilos se posen a recollir menjar… vosaltres mateixos.

 9. Que patètica l’associació de joves faxetes del PP (També conegut com a Nuevas Generaciones).
  Recolleixen aliments per dur a serveis socials i se n’omplen la boca.

  SOU VOSALTRES FAXETES DEL PP QUE APOLLAU AQUEST GOVERN QUE MOS TE EN AQUESTA SITUACIÓ.

  Si voleu colaborar a eleiminar la fam lo primir que heu de fer és desapareixer. Aquesta comunitat noi necessita escoria com vosaltres que destrueixi la nostra cultura i la nostra societat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s