Agraïts

Imatge del facebook de PRODIS

Imatge del facebook de PRODIS

Avui 3 de desembre es commemora el dia internacional de ls persones amb discapacitat. Creiem que a Pollença aquest dia no pot ser un dia qualsevol i és que a Pollença tenim una entitat que precisament acaba de complir 20 anys que lluita per l’inserció i fer un món més just per aquest col·lectiu.

PRODIS ha aconseguit que pels pollencins la discapacitat no sigui un tret diferenciador sinó un tret qualitatiu, ja que amb la seva tasca ha fet que la societat pollencina se n’adoni que podem aprendre molt de com afrontar la vida, fixant-nos amb ells. I de fet així ho reconegue el Consell de Mallorca otorgant-lis un premi a la Solideritat el passat mes de setembre.

Per això avui volem dedicar unes lineas a felicitar a PRODIS per aquest 20 anys de treball i lluita i per encoratjar-los a que puguin ser molt més.

Veient una associació tan viva, dinàmica i justa, com son ells, és quan realment ens adonam que no està tot perdut i que hi ha gent amb capacitat de superació i que creu en un món més just i això en els temps que corren és molt important i a més ha de fer que com a poble ens sentiguem orgullosos d’ells i ens ha d’implicar encare més amb la solidaritat cap aquest col·lectiu.

Des de CxI Pollença us volem donar les gràcies per la vostre gran tasca.

Actes programats per PRODIS:

Dia Internacional de la Discapacitat (3 de desembre). A la biblioteca de Pollença amb col·laboració amb l’Àrea de Cultura:

Activitats:
– Taula informativa de la tasca de PRODIS (Biblioteca de Pollença)

– Creació d’un centre d’interès bibliogràfic del 3 al 7 de desembre. (Biblioteca de Pollença)
– Conferència: Objectius i treball diari de PRODIS al Centre Cultural, dia 4-12-2012 a les 19’30 hores.

13 responses to “Agraïts

 1. Home Troll, ho podem arreglar, pero..
  Jo serc un home que me pugui mantenir en condicions. Que mati un porc cada any, etc.

 2. Algu hauria de recordar a la gent que els mateixos fascistes radicals que volen abolir la nostre llengua i cultura (me sembla qu això es considerable genocidi cultural i hauria d’estar penat), aquests mateixos de des del governs de les Balears ens roben drets cada dia… Son del mateix color, son la mateixa classe de gent, estan recolzats, per els mateixos que governen a Pollença.

  En Tomeu Cifre, el batlle. En Llobeta, David etc. Formen part i donen suport als fascistes que promouen aquestes lleis. I a sobre els reim les gràcies.

  Hem de començar per baix. I treure al carrer a tots aquests.

  Qualsevol mallorquí. Es mes. Qualsevol persona, amb un mínim de cultura no s’enten que pugui votar al PP. I aquets de les noves generacions si que son VERGONYOSOS!!!!

 3. Sense cap tipus de dubte esteim a l´atac mes irracional i ferotge realitzat per la dreta espanyolista des de la Constitución española de 1978. No es una coincidència que aquesta ofenssiva se faci en una conjuntura de crisi econòmica i social com la que esteim patint. Cada dia la degradació de l´estat del benestar se va consumint i amb ell, poc a poc, la nostra dignitat com a persones i els valors que la fan possible. En aquestes situacions aflora o accentua, cada vegada més, l´individualisme, en poques paraules, cadascu mira per ell, la seva familia, en definitiva, el que li es més propi. Es normal. El problema sorgeix quan la sortida a la situació en que ens trobam no depen d´un mateix, ni tan sols d´un poble o d´una comunitat. I aquest, en el meu entendre, es l´origen de la situació en que ens trobam. Alguns aprofitan la conjuntura i la por per aconseguir fites polítiques i això, en aquests moments, es mesquí i covard.

 4. Es evident que l’educacio es una fita mes fins el procés uniformador del Gobierno español. S’imposa el pensament únic. Molts denuncien aquestes situacions pero veiem que la majoria social mira cap una altra banda i se resigna davant la situacio. Una societat així, una majoria social q consent aquestes situacions ens dur a situacions … de les que pareix no varem aprendre res.

 5. Estic sense paraules!!!
  Avui hem pogut sentir les primeres pinzellades de l’esborrany de la nova llei d’educació.
  Per desgràcia no hi ha res que em vengui de nou des d’aquest Govern de Madrid tan i tan españolista, el que més em sorpren i em sap més greu encara és que seguexin emprant l’educació com a moneda de canvi. Què no eren ells que havíen dit que consensuaríen aquesta nova llei en totes les parts implicades? A on anam? A on ens volen fer arribar?
  Això demostra una vegada més que no coneixen ni volen conèixer des de Madrid la realitat cultural de les CA en llengua pròpia. Prest veurem com ens tornen dir Provincias.
  QUIN DESASTRE!

 6. Un aclarimet perque ara he vist que segons com s’interpreti pot donar joc a confusións.
  El meu comentari va sobre l’article del diari de balears que hi ha publicat al Post anterior de CXI.
  No te res a veure amb l’article de la plana.

  Que per cert ja aprofit per donar l’ehorabona a PRODIS per aquests 20 anys i per la feina feta. El que seria genial, es no haver de dedicar un dia especial a les persones en discapacitat, ja que tots els dies haurien de ser de les persones, de totes.

 7. Crec que només se pot descriure a aquest personatge i tota la seva indole amb una paraula F—- — —-, i en aquest cas les mares tampoc crec que siguin unes santes, sinos els fills no haurien sortit aixi.

  Pero com sempre el gonellisme que ha governat mallorcales darreres decades fara que tornem posar el cul i ens acotem. I de passada encara direm lo de aquí no xerram català.

  Que trist haver de viure en una societat conformista que se deixa trepitjar una i una altre vegada vegent com els seus privilegis i la seva dignitat els és arrebetada una i una atltre vegada……

  Molt trist.

  I ara que el vostre nou partit (el Pi) ja no es nacionalista sinó autonomista, també vos apuntareu a la moda de posar el cul que han fomentat sempre els gonelles?

 8. sou un exemple d’altruisme i superacio no com altres politics locals que sols protesten quan els lleven la paga dobla o es converteixen en professionals de la política i nomes els interesa tenir un bon sou

 9. Enhorabona a PRODIS com a institució però sobretot a tots i a totes aquelles persones que fan possible que sigui un exemple a seguir. Desitg que els actes que heu programat per aquesta setman siguin un èxit.

 10. Enhorabona, seguiu igual que cada dia sou més necessaris per tots, els pollencins i pollencines i els mallorquins i mallorquines.

 11. Enhorabona a PRODIS, tot un exemple de solidaritat i cohessió social, que 20 anys més podem gaudir d´una feina ben feta i hermosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s