Presentació pública del Pi

20121109-085545.jpg

Avui divendres 9 de novembre a les 20.00 hores a l’Hotel Gran Melià Victoria de Palma durem a terme la presentació pública del nou projecte polític fruit de l’acord entre Convergència per les Illes, Lliga Regionalista, Unió Menorquina i Es Nou Partit d’Eivissa.

Més d’una vintena de pollencins assistiran anit a l’acta del que esperem sigui l’inici d’una alternativa política real per als ciutadans de les nostres illes i especialment per Pollença.

5 responses to “Presentació pública del Pi

  1. En aquests moments tan delicats que patim a les nostres Illes i també a altres indrets, un factor important es la lleiltat a un territori, a unes persones. Tenim clar a quí deben lleiltat els actuals governants del PP de les nostres Illes. Cal revertir la situació i tenir-ho clar: “primer, el poble de les Illes Balears”. La solidaritat amb la resta de territoris no ha de passar per resignar-nos a l´actual ofegement econòmic i la negació dels nostres drets com a poble.

  2. Per primera vegada en tota la nostra història, persones que vivim a les 4 illes que conformen les Illes Balears, ens hem posat d´acord per engagar un força política que canalitzi les reivindicaciones de les nostres persones i el seu territori. Hem dit BASTA!! a les excuses i lamentacions, a perdre el temps definint problemes i posar fil a l´agulla. Hem decidit, d´una vegada per totes, que el reconeixement estatutari de que som un poble amb un taranna i cultura propis deixi de ser una manifestació folklòrica i sigui el fonament de la defença i reivindicació dels nostres drets. Avui, comença el camí per fer-ho. Ànim!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s