Per una política comercial equilibrada a les Illes Balears

Pollença és un poble ric amb petita i mitjana empresa des de Cxi Pollença veim aquest tipus d’empresa com a pedra angular per fer sortir el poble de la crisis i fer d’ell un municipi prosper i amb futur. Sense deixar de tenir en compte el valor afegit de les petites i mitjanes empreses tan a nivell de calidad i calidesa de servei i atenció com d’impacte econòmic directe sobre la població del nostre múnicipi.
Hem de donar suport a la petita i mitjana empresa i a les associacions de comerciants locals, perquè més enllà de la seva trascendencia econòmica també esdevé un agent de dinamització social que fa que un poble sigui viu i es puguí diferenciar d’altres amb la tipologia de productes que ofereix, un exemple clar en son les distintes empreses familiras i artesanes que fan que es situi el nom de Pollença a nivell mundial a través d’un producte únic i de qualitat.

LLIGA REGIONALISTA, CONVERGÈNCIA PER LES ILLES, UNIO MENORQUINA i ES NOU PARTIT estan a favor d’una política comercial equilibrada que no posi en situació de clar desavantatge al petit i mitjà comerç d’aquestes illes. El petit i mitjà comerç és un sector econòmic estratègic per a les Illes Balears per la gran quantitat d’empreses i treballadors que hi fan feina i per l’articulació d’un determinat model territorial, a més és un element essencial per a mantenir els nostres pobles i ciutats ‘vius’ i és un recurs que contribueix a preservar l’atractiu turístic de les nostres illes.

La major part del petit i mitjà comerç són empreses illenques d’àmbit local, fins i tot familiar, i el guany que generen es reinverteix dins la nostra comunitat, contribuint positivament a la generació de riquesa interna i manteniment de l’economia de les Illes Balears.

Per tot això, les formacions polítiques sotasignants donen suport a la concentració que es durà a terme el proper dimarts dia 30 d’octubre i, a més, presentaran, per la seva aprovació, una Moció de suport al petit i mitjà comerç a tots els ajuntaments de les illes on hi te representació alguna de les formacions.

 

One response to “Per una política comercial equilibrada a les Illes Balears

 1. La ressaca que ens ha deixat al Moll una festa importada com Hallowen,
  no fa més que evidenciar el greu problema de manca de civisme que ens trobam al
  nucli costanera i que hi dificulta la convivència, bàsica per la vida d’un poble. Si abans s’atemptava contra la propietat pública ara també contra la propietat privada. I és que els negocis del centre del Moll han despertat amb les façanes plenes d’ou.
  Aquests actes de vandalisme son els que fan vertader mal a l’economia i imatge del Moll.
  CxI Pollença és del paré que tots els agents de la societat pollencina i especialment Mollera haurien de centran-se cap aquest incivisme ja que el Moll el que realment necessita és crear aquest teixit social que reguli des de dins ella mateixa a la societat mollera, cal que els habitants del Moll tenguin sentit de pertinença a ell i l’estimin de bons de veres. Partits polítics, associacions i delegacions institucionals del Moll son les que han de centrar-se en els vertaders problemes d’aquest nucli. I no pas centrar esforços en altres coverbos i gelosies.
  És idò moment de reflexionar i no sols llevar-se culpes de sobra tirant-les als altres i si realment estimam el Moll posar-nos a treballar des dels fonaments, el poble.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s