Respostes a les nostres preguntes del ple de setembre

Aquí teniu les respostes a les preguntes que el nostre grup va presentar en el passat Ple. Cal recordar que quan es respon en aquestes no hi ha dret a réplica.

1. Ens podríeu informar de manera desglossada de quina ha estat la despesa econòmica de la Pujada a Lluc?

Tan sols 600€, l’autocar de baixada i un ram per l’ofrena a la Verge.

2. Ens trobam a finals de mes de maig sense unes activitats de condicionament físic que solia oferir l’ajuntament de Pollença amb bastant d’èxit. Podria informar el regidor d’esports, perquè hem estat aquest temps sense aquestes activitats?

No varen poder ni prorogar el contracte ni licitar-lo.

3. I també quina ha estat la diferència que l’ha fet decidir per triar una empresa de fora de Pollença, en lloc de una empresa pollencina que fins ara ningú hi havia mostrat cap queixa?

Es va presentar aquesta opció a 3 empreses en varen quedar dues, la que ja ho feia i un altre que se la va contractar per una diferència de 75 cèntims per hora.

4. Quan es posarà en marxa la piscina coberta municipal i les seves activitats? Podria explicarnos com es farà la seva gestió?

La primera setmana d’octubre s’obrirà la piscina i dia 15 d’octubre començaran les classes

5. Quins han estat els criteris per subvencionar a n’Andreu Oliver amb la mitat dels doblers que s’ha subvencionat en Sete Benavides?

El seu nivell de competició.

6. A partir d’ara tots els esportistes que vagin a una prova del campionat europeu rebran una subvenció? La podrà sol·licitar qualsevol esportista?

Tots ho podran sol·licitar i s’estudiarà cada cas.

7. Com arriba a quedar el problema de la gespa artificial dels camps de futbol municipals?

Estan pendents de pressupost per aquest any i l’any que ve

8. Referent al camp de futbol que hi ha al Port de Pollença, ja que en aquest moments pateixen una deixadesa generalitzada, ens podria dir com es gestionarà el manteniment de les instal·lacions?.

Mitjançant un conveni entre el camp i el club de futbol

9. Quan sabrem el desglossament econòmic del festival 2012, i sobretot quines han estat les subvencions aportades per part de les diferents entitats?

Estam pendents de que n’Elvira finalitzi les tasques i després es farà una reunió amb els portaveus per fer un balanç i una opinió de com ha anat el festival

10. L’equip de Govern es va comprometre en realitzar un skate-park a les instal·lacions del centre multicultural Miquel Capllonch, després de les obres realitzades ja el donen per acabat o tenen pensat ampliar-ho?

En les obres fetes només hi cabien les barres que s’hi han posat, s’estudiarà si hi ha la possibilitat de fer ne un a un lloc nou.

11. Des de CiUxP varem presentar una moció aprovada, a on es demanava una regulació per poder sol·licitar i utilitzar les aules o instal·lacions de l’espai multicultural Miquel Capllonch, com també la seva dinamització per crear un Centre de Joves, en quina fase del procés ens trobam en aquests moments?

Respecte a l’ordenança que reguli la utilització dels espais públics s’està elaborant un esborrany i s’espera que estigui acabat abans de finalitzar l’any.

12. Quan es te previst dotar de portaries i taulells de basquet al nou pavelló de l’IES Guillem Cifre?

És l’IES qui ha de fer front a aquestes despeses.

13. Després de sentir, a la retransmissió en directe de les festes patronals per IB3, com demaven la dimissió del regidor de festes, quina es la seva valoració de com varen anar les festes patronals?

En fa una valoració positiva i no va sentir aquestes manifestacions.

Vosaltres mateixos:


2 responses to “Respostes a les nostres preguntes del ple de setembre

  1. Jo anim a tots els pollencins que si troben una tela 70 cts mes barata no li comprin a Tomeu Fuster, i ells havien de defensar les empreses del nostre poble? vaja quin exemple , que dimiteixi ja aquest regidor

  2. De les respostes a quedat molt clara que la comunicació i transparència del desgovern municipal del PP i la Lliga no es massa fluida. Tal vegada si necessiten contractar la N6 de la Llista electoral del PP, primer, per fer tasques de comunicació i, segon, ja podran governar em majoria!!….ja, ja,ja

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s