CxI Pollença no veu necessari aquest nou càrrec de confiança

Anit després de la Tertúlia de polítics de Radio Pollença, el batle va intentar argumentar, a alguns dels regidors, entre els que es trobava en Joan Ramon, els motius pels quals havia decidit contractar a la número 6 de la llista Popular a les passades eleccions, o sigui la primera d’aquesta llista que quedava fora de l’Ajuntament, segons la voluntat del poble a les passades eleccions.

Es confirmava així el rumor que s’havia estès de que la Sra. Tugores s’havia anat presentant durant el dimarts mati a diferents treballadors de l’Ajuntament, com a nova secretària del Batle.

Consideram que en èpoques en que es demanen grans esforços i es peguen “tapa-morros” als treballadors en general i en particular als empleats públics i funcionaris. En temps de retallades de drets, de sous i de pagues extraordinàries. És inadmissible que el batle augmenti la despesa amb la col·locació innecessària d’una militant del PP.

Tot i que segons el batle és necessari, com va dir anit als regidors en qüestió, duplicar la plaça de secretària, ja que considera que l’actual no dona a l’abast. Nosaltres pels motius exposats rebutjam aquesta contractació. I recordam que hi ha eines més legitimes per col·locar a la Sra Tugores dins la nómina de l’Ajuntament, com per exemple fer dimitir a regidors que han mostrat la seva incompetència en el càrrec, com per exemple la regidora de turisme i medi ambient, com ja li va instar alguns partits de l’oposició, o estudiar el cas del Sr. Alonso, ja que per les darreres noticies en qüestió de personal o bé en gestió de les noves tecnologies de l’Ajuntament, no pareix que aquest estiguí cumplint amb les funcions que justificaven la seva dedicació exclusiva i per les quals CiU per Pollença donarem el suport quan es dugué a plenari.

Si és per que es de la seva total confiança, quin és el grau de confiança que te en els seus 4 companys? Creiem que son excuses i que el poble no ha de pagar els deutes i les promeses de partit.

Confiam en que la Lliga Regionalista es mullarà i farà entrar en raó al seu soci de Govern a que tiri endarrere aquesta contractació, tan inecessaria, com imprudent com de falta de sensibilitat cap a la resta de persones que veuen com la corretja de cada cop està més estreta.

NOTA: Volem demanar disculpes per encare no haver públicat les respostes a les nostres preguntes al darrer Ple. Ho farem demà. Entendreu que aquesta noticia era preferent.

7 responses to “CxI Pollença no veu necessari aquest nou càrrec de confiança

  1. ¿Com ens hem de sentir els pollencins davant aquestes barbaritats que feis els polítics?, ja està be!!. A la política hi va qui vol però aguantar el que feis voltros amb els diners de tots no es voluntari. Això fa oi, uns per acció i els altres per omisió.

  2. Aquí teniu l’enllaç de Radio Pollença amb aquestes declaracions de la Srta. Estrany

    [audio src="https://dl.dropbox.com/u/37902883/RANDANOVEMBRE/12-10-05-Malena-estrany.mp3" /]

  3. Després de les declaracions d’avui mati de la Tinent de Batle, la Senyoreta Estrany, a Radio Pollença, dient que tot i saber l’intenció del batle en fer aquesta contractació no s’esperaven fos el pròxim dilluns i que es posicionaven en contra degut a que no pensaven que fos el moment ni independentment del nom, fos adequat que aquesta fos la Nº6 de les Llistes del PP de Pollença. Ens agradaria fer dues demandes: 1. Vist que segons aquestes declaracions i recollint les declaracions de tots els partits que conformen el Ple de l’Ajuntament, a l’espera encare de la UMP, és d’una clara oposició a aquesta contractació. El batle encare que només sigui per respecte a la majoria dels pollencins que representen aquets partits, no hauria de tirar endavant amb aquesta contractació. 2. Que amb aquesta enèsima desavinença entre el dos partits que governen el nostre Ajuntament és fa més necessari que mai: per una banda facin públic, si és que existeix, el pacte de govern i per altra que la Lliga actuí en contra d’aquesta acció del Batle Cifre.

  4. que llevi en Tomeu Fuster que tot el dia es toca els …. i que la nova enxufada fasi la feine d’esports i la cala, que pitjor que en Tomeu és impossible

  5. Diu el Batle que necessita un nou càrrec de confiança que l´ajudi. Que vol dir que els altres quatre regidors que té el PP no son de la seva confiança?. El que passa es que havia de col.locar a la seva militant i, sense cap tipus de complexe, ho ha fet. En això estic d´acord amb en Pere quan parla de la debilitat i ineficiència de l´actual Oposició municipal, aquesta debilitat motiven aquestes actuacions per part del govern municpal, tan Lliga com el PP. La justificació del vot en contra a la moció de col.locar la font a la façana de Can Teresa passarà a l´historia; “perquè no queda be”…..amb la mateixa podríem tombar la meitat dels edificis que hi ha a la Plaça Major.

  6. Aquesta contractació del Batle, amb el consentiment de la resta del desgovern municipal, es totalment “bananera”. Se pot caure tan baix i mostrar més el llautó?. Crec que això es històric. Pero no hem de perdre de vista que aquestes actuacions del govern municipal es produeixen per la ineficiència i l´incompetència de l´Oposició (de la que voltros també hi formau part). Se suposa que els representants públics que estàn a l´Oposició han de vigilar aquestes actuacions i no sols s´han de denunciar sinó prende les mesures necessàries perquè això no es produeixi i més quan son tots els partits que hi ha a l´Oposició qui manifesten el seu desacord i rebuig. La cosa se converteix en dramàtica quan el govern està AMB MINORIA!!, això li diuen ser “banyuts i fotuts”. Quan un Batle, Tomeu Cifre, amb el consentiment del seu equip de govern se toca els collons del Acords majoritaris del Ple muicipal (camí de Santuiri, Comissió de crisi, etc..) i a més exerceix de manera absoluta i irrepetuosa el seu càrrec, com està passant, qui se suposa que l´ha d´aturar?. Qui no actua, quan ho pot fer, es corresponsable del que passa, no vos pareix.

  7. Si Pepe, lo que tu diguis, noltros també condemnam, com que no sabem el que volem ni el que som farem lo que sigui políticament correcte, no sigui que ens donis canya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s