Ple ordinari setembre 2012 (ordre del dia i els nostres pregs i preguntes)

Demà a les 20:00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament hi ha convocat el Ple Ordinari. A continuació públicam l’ordre del dia.
Recordam que tot aquell que vulgui seguir el Ple, però no pugui anar a l’Ajuntament ho podrà fer en directe a través de Radi Pollença al 107.9 FM o per la seva plana web www.radiopollença.net

ORDRE DEL DIA

I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 23 de febrer de 2012

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 30 de març de 2012

3.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 26 d’abril de 2012

4.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió extraordinària celebrada dia 15 de maig de 2012

5.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació puntual del reglament municipal del servei públic de transport de viatgers en automòbils de turisme

6.- Aprovació, si procedeix, de l’acceptació de la cessió a favor de l’Ajuntament de Pollença del local en planta baixa i primera ubicat al carrer La Gola, 20 del Port de Pollença per part de l’IBAVI.

7.- Aprovació, si procedeix, de la designació de les festes locals per a l’any 2013

8.- Aprovació, si procedeix, del recolzament municipal a la proposta de canvi de denominació de l’IES Port de Pollença a IES Clara Hammerl

9.- Aprovació, si procedeix, de modificació del Pressupost General 2012 (Exp núm. 32 Int/2012)

10.- Aprovació, si procedeix, de la sol·licitud de delegació de competències d’inspecció de l’IAE (Exp núm. 70 Int/2012)

11.- Aprovació, si procedeix, de la declaració de no disponibilitat dels crèdits destinats a la paga extraordinària de Nadal (Exp núm. 71 Int/2012)

12.- Aprovació, si procedeix, de la proposta relativa a l’aplicació de mesures per a la reducció del dèficit públic(jornada de treball i prestació econòmica per incapacitat temporal)

13.- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE i UMP relativa a l’expedient sancionador propietaris de la fàbrica de Can Morató

14.- Moció presentada pel grup municipal A referent a la xarxa de fonts

15.- Moció presentada pels grups municipals PSM-EN; A; PSOE i UMP a favor del reciclatge i en contra de la incineració de residus fora de les Illes Balears

16.- Moció presentada pels grups municipals ERAM; A; PSOE i CiU a favor de suprimir els privilegis a la base militar del Port de Pollença

17.- Propostes/Mocions d’urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes

Les de Ciu per Pollença son les següents:

PREGUNTES:
1. Ens podríeu informar de manera desglossada de quina ha estat la despesa econòmica de laPujada a Lluc?

2. Ens trobam a finals de mes de maig sense unes activitats de condicionament físic que solia oferir l’ajuntament de Pollença amb bastant d’èxit. Podria informar el regidor d’esports, perquè hem estat aquest temps sense aquestes activitats?

3. I també quina ha estat la diferència que l’ha fet decidir per triar una empresa de fora de
Pollença, en lloc de una empresa pollencina que fins ara ningú hi havia mostrat cap queixa?

4. Quan es posarà en marxa la piscina coberta municipal i les seves activitats? Podria explicarnos com es farà la seva gestió?

5. Quins han estat els criteris per subvencionar a n’Andreu Oliver amb la mitat dels doblers que s’ha subvencionat en Sete Benavides?

6. A partir d’ara tots els esportistes que vagin a una prova del campionat europeu rebran una subvenció? La podrà sol·licitar qualsevol esportista?

7. Com arriba a quedar el problema de la gespa artificial dels camps de futbol municipals?

8. Referent al camp de futbol que hi ha al Port de Pollença, ja que en aquest moments pateixen una deixadesa generalitzada, ens podria dir com es gestionarà el manteniment de les instal·lacions?.

9. Quan sabrem el desglossament econòmic del festival 2012, i sobretot quines han estat les subvencions aportades per part de les diferents entitats?

10. L’equip de Govern es va comprometre en realitzar un skate-park a les instal·lacions del
centre multicultural Miquel Capllonch, després de les obres realitzades ja el donen per
acabat o tenen pensat ampliar-ho?

11. Des de CiUxP varem presentar una moció aprovada, a on es demanava una regulació per poder sol·licitar i utilitzar les aules o instal·lacions de l’espai multicultural Miquel
Capllonch, com també la seva dinamització per crear un Centre de Joves, en quina fase del
procés ens trobam en aquests moments?

12. Quan es te previst dotar de portaries i taulells de basquet al nou pavelló de l’IES Guillem Cifre?

13. Després de sentir, a la retransmissió en directe de les festes patronals per IB3, com demaven la dimissió del regidor de festes, quina es la seva valoració de com varen anar les festes patronals?

15 responses to “Ple ordinari setembre 2012 (ordre del dia i els nostres pregs i preguntes)

 1. Crec que no has pillat com va la cosa… Aqui ningú s’ha juntat amb ningú, ja que el que neix és un partit nou i la gent de la LLiga de CxI o el qui vulgui s’hi pot sumar. En Tomeu pel meu paré cumpleix el perfil més d’UMP vegent les tonteries i parides que comenta i empre com argument. L’argumentació apelant i defensant l’incultura general per anar en contra del nomenament de l’IES del Moll com a Clara Hamer, és per llogar-hi cadiretes.
  Estan fets un per l’altre.

 2. No entenc tant de mal rollo amb en Tomeuet , ara que sou el mateix partit supòs que en Michel podrà afegir a les seves multiples feines la d’assesorar al regidor, per exemple de com pasar-se tres pobles del seu pressupost

 3. Tomeu o amic de n´Inachitti, t´ho direm més simple: per saber que opina una persona li has de demanar a ella, per saber que opina un partit polític, els portaveus tenen aquesta funció i per saber que opina un responsable d´una àrea de govern (com per exemple, la Cala Sant Vicenç- per la teva informació i la del teu amic, es un nucli urbà que hi ha a Pollença) se li ha de demanar el regidor que té encomanada aquesta tasca de gestió o govern (a Pollença no hi ha diferència). Be resulta que en Michel, no té àrees de gestió i la seva feina, com a representant públic, es a l´oposició, informar del que coneix i ajudar el portaveu i els organs del partit a poder debatre i decidir les postures de CIU i UNPI en els Plens municipals. Per aquest motiu té contestat on el pots trobar perquè les seves opinions personals en Michel, en Perico, en Tomeu (fins i tot el que es Batle) i tu, sou lliures de donar-les on vos doni la gana……., te agradi o no.

 4. Definitivament es en Tomeu cap d’arena Inachiti…
  Amb les parides que diu a cada comentari i aquesta fixació amb en Michel producte del sentiment d’inferioritat que li provoca la seva capacitat de feina…
  No hi ha dubte!

 5. O sigui que per saber que pensa en Michel (regidor de l’ajuntament de Pollença) he d’anar al seu bar o afiliarme a convergència, molt be això ja diu molt . Dic jo, que si en Michel fa una feinada no estaria de més que ho sapiguen tots els pollencins i no tan sols els seus amics

 6. Perdonau-me si no he pogut posar per escrit el nostre posicionament del Ple. així i tot voldria destacar un parell d’aspcetes:
  Primer que el batle ens comuniqués que les mocions no serveixen per res, per això en diferents moment li vaig recordar que les mocions aprovades estan per cumplir-les, pel que es ben hora que comencin a fer alguna cosa i no quedi tot en paper banyat.
  L’altre varen ser les respostes a les nostres praguntes, algunes de les quals no tenen desperdici: Escoltau-me be, si feis la feina ben feta, nigú té queixa de vosaltres i hes estat donant un servei a la ciutadania del poble de manera exel·lent , no vo servirà de res aquest servei perquè per 70 centims, si 70 centims aquest regidor d’esports és capaç de canviar de enviar-vos per allà on heu vingut i ho torba de lo més normal.
  PER LLOGAR-HI CADIRETES….

 7. Tomevet, evidentement, escoltar es segur que no ho fas i entendra el que te contestan manco. Dit aixo, apart dels llocs on te dit que el pots trobar i parlar amb ell, pots venir a les reunions mensuals que feim a Cxi-Pollença , prèvia afiliacio, hi podràs compartir els debats on els militants (tambe regidors) acordam les nostres postures en els plens.

 8. Jo no dic que en Michel no faci res, tot i que ho pensi. Tan sols he demanat que fa a part d’aixecar la ma i cobrar, és una informació que no esta de més que es doni ja que es un representant públic. , Tampoc no estaria de mes, ja que Convergència té un blog saber que pensen els seus regidors. De un ho sabem, l’altre està desaparegut.

 9. Vols dir Tomeu que tu, si no obrin la boca i diuen qualque cosa en els plens, no te sembla que siguin regidors…. idò els que els escoltam (no sols sentim) els plens te puc assegurar que per dir segones quines pardalades val mes callar. Els grups tenen portaveus i aquests solen ser els que parlan, a no ser dins el govern que hi ha, a més, resposables de les diferentes àrees. Si tu vols escoltar en Michel (que no es portaveu de CXI ni porta cap àrea de govern) li pots fer qualsevol pregunta quan el tenguis assegut devora tu en els Plens o quan el trobis pel carrer o por anar el bar on treballa (això que no fa el teu amic) i demanr-li el que vulguis.

  Els portaveus dels grups polítics parlan en representació dels militans inclòs els regidors del mateix grup. Això sols ser lo normal manco a Pollença, on hi ha qualque partit que el portaveu va per un lloc i els seus companys per l´altra….

 10. Hola Tomeu… que jo crec que si que ets en fuster o algun amiguet seu, cosa mala d’imaginar que ell pugui tenir amics.
  Ho dic perquè jo vaig tenir la santa paciència d’escoltar el ple, o monòleg del batle, on es pot donar sols dos titulars.
  “Que el batle troba que les mocions no valen una merda i molt manco les aprovades ja que no tenen la voluntat, ni ell ni l’equip de govern, per fer afectius els acords”
  I l’altra:
  “En Tomeu esticenrocatal’inicidelegislaturainovalcunputadurototiqueencobromoltspernoferres Fuster, segueix excusant la seva vagueria, poques ganes de fer feina i absentisme laboral com a regidor atacant entre altres al regidor d’esports anterior…”

  A més que quan xerra se li veu el plumero, com que stan agafats pels collons per l’amo de ca’n Teresa, ja que segons paraules del cap d’arena de la Lliga: “Trobam que la font no pot anar ubicada a la paret de l’edifici nou de ca’n Teresa perquè a part de no poder abar aferrat a la paret, no hi quedaria bé” Gran argument… digna d’un regidor que va enganar a la gent perquè el votàs dien que ell canviaria la manera de fer política…
  Lamentable!

 11. PC ja que parles de’n Tomeu Fuster, m’agradaria saber de l’anterior regidor d’esports, encara és regidor? Per que els que escoltem els plens per la radio fa estona no el sentim, tampoc participa en aquest bloc. Fa qualque cosa a més de cobrar el seu sou de regidor, i aixecar la ma a les votacions?

 12. I al regidor d’esports val més no fer-li preguntes que està molt ocupat. Anant de viatge, en veler, pasetjant, meditant sobre la trascendència de la vida. Quin tio mes vago, aquest si que ens costa car a tots els pollencins

 13. Esper que la darrera pregunta la respongui el regidor de festes, i li pots demanar si ja ha identificat tots els que varen dir-li tomatito per que ho copien 100 cops que no o tornaran a fer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s