Convergència per les Illes Pollença davant el procés de confluència amb la Lliga Regionalista

Convergència per les Illes a Pollença dóna ple suport al procés, encapçalat per la direcció del partit i ja establert en el congrés constituent de Convergència, per la creació d’una nova formació centrista, oberta a la societat, que vol desenvolupar el nostre autogovern i amb vocació interinsular, capaç d’aglutinar amplis sectors de la societat illenca i pollencina.

Cal crear un espaí necessari per aturar l’espoli fiscal i econòmic, defensar la cultura pròpia, la llengua i la nostra manera de ser i fer, més atacades que mai.

Convergència per les Illes Pollença creu que estam davant un moment històric, en el qual volem sumar, cal dotar-nos d’un partit ample i no supeditar els interessos col·lectius a qualsevol aspiració personal, a l’èxit del projecte, cal generositat i sacrifici.

Els regidors de Convergència per les Illes a Pollença seguiran fent feina, des del seu lloc, per Pollença, el Moll i la Cala, amb més il·lusió que mai i de forma constructiva i responsable pensant amb el millor pels pollencins i pollencines.

CONVERGÈNCIA PER LES ILLES POLLENÇA.

One response to “Convergència per les Illes Pollença davant el procés de confluència amb la Lliga Regionalista

  1. Aquest posicionament vostre estant a l’oposició demostra la vostra responsabilitat i que el projecte d’unes Balears més sobiranes està per sobre de les persones i els personalismes. Endavant !!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s