L’acció cultural i el festival de Pollença

Ahir amb el mateix títol que aquest article, trobàvem a l’apartat cultural de l’Ultima Hora, una reflexió sobre la nova manera en que s’ha dirigit la present edició del Festival (ja no de Música) de Pollença. La reflexió deia així:

“Apreciam que Joan Valent tengui amics i que a n’aquets els hi agradi passar uns dies a Mallorca col·laborant, de franc, en un esdeveniment com el Festival de Pollença, però creim que l’activitat cultural no ha de dependre del voluntarismes, sinó que, fins i tot en temps de crisi, ha de ser pagada, encare que es disposi de menys pressupost que abans del gran “despilfarro”. Donam les gràcies a Joan & Col·legues i demanam a l’Ajuntament: Que passarà quan a Valent ja no li quedin amics a qui recórrer?”

Si feim referència a aquesta ressenya, a més de per interessant, és per la causalitat de que dins aquesta mateixa setmana a l’Assemblea de CxI Pollença aquesta mateixa reflexió va sorgir d’alguns dels nostres companys i que a més va esdevenir en un interessant debat. Debat que volem fer extensiu al poble… Que passarà quan Joan valent acabi els amics o persones que li deguin favors?

2 responses to “L’acció cultural i el festival de Pollença

  1. Aiiiiiiii l’amor………. ara he vist que per el bloc d’Alternativa van fent articles en defensa del nou model de Festival, be en defensa no, que no hen saben, mes be critiquen el pasat tot perque es regalavan algunes entrades, que vist el ridicul que es va fer en el concert d’obertura, valdria mes n’hagesen repertit un parel i aixi el claustre no estaria tant buit, i quant dic repertit no vull dir a politics i amistats, que segur que encara ni donen, si no per exemple els alumnes de l’escola de musica. A mes aquests alternatius que abans criticaven la poca transparencia, ara no obrin la boca, quant el model actual de gestió es molt menys trasparent, be a lo millor com que ells estan dins la junta de govern saben com es cuina tot.

  2. Lo bo es que al Sr. Valent se l’Ajuntament l’hi ha encarregat fer un festival, per això li donen 150.000 euros i la gestió de les aportacions dels sponsors, es a dir el negoci el fa el Sr. Valent, i a mes si du cuatre amics de gratis, benefici total, no es raro que acceptàs cobrar manco que l’anterior director.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s