Moltes gràcies a tots els col·laboradors, lectors, comentaristes i en general a tots els que heu contribuit a que la Punta hagi arribat al seu primer aniversari amb la força que ho ha fet.

Que n’hi hagi per molts d’anys!!!!

4 responses to “

  1. Aquí teniu l’article al que fa referència en “Festival”, la veritat és que no és una estrena massa lluida la del festival d’enguany com podem llegir a les crítiques dels diferents diaris, tan en afluència com en formes per part dels governants… com sempre seguixen fallant aquestes i en el FESTIVAL COMENÇA A SER UNA RECURRÈNCIA.

    Començam bé, Volem reinventar el Festival i no sabem estar a l’altura, ni en protocol, ni en promoció del primer concert, mai el concert d’obertura havia tingut tan poc públic.

    http://www.elmundo.es/elmundo/2012/07/07/baleares/1341654832.html

  2. El primer concert del festival un fracas, sobretot per el no saber estar del batle, tomeu cifre i la regidora de cultura, malena estrany. Un paperillo , la premsa s’hen fa resso, basta mirar el mundo. Tambe pobrissim el paper dels altres regidors del govern i oposicio, se que fa peresa pero shi ha d’anar, sobretot a l’ estreno. Cap autoritat del govern, aixo diu moltes coses.Els que es varen carregar i s’han carregat el festival es poden penjar una medalla.tristissim

  3. Enhorabona per la feinada que anau fent cada dia, per obrir-nos una porta més a la informació del nostre poble, en un moment tant complicat on la crispació i la resignació s’apoderen de molts, seguiu així , endavant i força

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s