Ple ordinari de juny 2012 (Postura del grup CiU x Pollença)

ORDRE DEL DIA DEL PLE ORDINARI.

1.- Aprovació, si procedeix de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits núm 2/2012.

Fa referència a una sèrie de factures pendents que arriben a un total de 57.475’37€, que són bàsicament de despeses del personal del Festival i del treball de l’obertura de síquies que es varen fer a la Cala Sant Vicenç.

APROVADA

Vots a favor: 11 (PP,Lliga, CiUxP, UMP)

Vots en contra:

Abstencions: 6 (A, PSOE, PSM, ERAM)

2.- Aprovació provisional, si procedeix de la modificació puntual de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per expedició de documents administratius.

A partir d’ara es podrà treure per Internet el certificat de residència de manera gratuïta.

APROVADA

Vots a favor: 16 (PP,Lliga, CiUxP, UMP)

Vots en contra:

Abstencions: 1 ( PSM )

3.-Aprovació provisional, si procedeix, de la proposta d’acord sobre la resolució de mutu acord del contracte de la concessió administrativa per a la gestió del servei públic de les piscines municipals coberta climatitzada i descoberta amb l’empres Algalia Esport SL.

Es rescindeix el contracte amb Algalia, l’ajuntament s’haurà fet càrrec de les despeses elèctriques a canvi del servei donat i les inversions uns 12000€ que ha fet l’empresa. L’aval fet per l’empresa l’ajuntament el retornarà. Per tant no era necessari haver d’esperar un any.

APROVADA

Vots a favor: 8 (PP,Lliga)

Vots en contra: 2 PSM i UMP

Abstencions: 7 (A, PSOE, CiU, ERAM)

4.- Aprovació, si procedeix de la proposta de nomenament de carrers del municipi.

APROVAT PER UNANIMITAT.

Es normalitzarà el nom de la urbanització de “Las Palmeras” per “Les Palmeres”

5.- Moció presentada pels grups municipals A, PSOE, PSM-EN, i ERAM per a la supressió de la taxa de matricula anual pels refugis de fauna.

APROVADA PER UNANIMITAT

6.- Moció presentada pels grups municipals UMP, PSOE, CiU PSM-EN, i ERAM per a l’ordenació dels Fondejos a la Badia de Pollença.

S‘ha retirat de l’ordre del dia amb el compromís de l’equip de Govern per treballar-hi i arribar a un acord amb la resta dels partits.

7.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN per a la substitució del regidor responsable de la gestió de platges.

Un llarg debat demanant la responsabilitat de la regidora de platges per no haver demanat les banderes blaves en el seu moment.

Alternativa ha desprestigiat el valor de les banderes Blaves i han manifestat la seva abstenció.

DESESTIMADA

Vots a favor: 5 (PSM, ERAM, UMP, CiUxP)

Vots en contra: 8 (PP, Lliga)

Abstencions: 4 (A, PSOE)

8.- Moció presentada pels grups municipals IB-Lliga, CiU, A, PSOE, PSM-EN, UMP i ERAM referent al transport aeri.

APROVADA PER UNANIMITAT.

3 responses to “Ple ordinari de juny 2012 (Postura del grup CiU x Pollença)

 1. Abans de res voldria demanar disculpes a tots i a totes i molt especialment a na Maria C per no haver donat les explicacions desitjades de com havia anat el darrer Ple, com també per no haver contesta abans, ahir vaig penjar l’entrada i pel que sembla problemes de xerxa varen fer que no quedàs escrita.

  Respecte al debat que es va crear, seria millor fer un aclariment:
  Primer de tot l’argumentació que va fer en Tomeu del PSM defençant la moció , just després l’escrit que va llegir la regidora que no té desperdici, aconsell escoltar el ple (http://www.xn--radiopollena-udb.net/noticies/escolta-el-ple-ordinari-de-juny/ )excuses, i més excuses, i després d’un any la mateixa cançoneta donant la responsabilitat a l’anterior legislatura. Per acabar la defensa que va fer el batle atacant al PSM i a mi mateix, dient que CiU no podia parlar de responsabilitat i novament ens va relacionar amb UM. Què no s’ha enterat que jo no he estat mai dins UM?
  I el pitjor de tot és que no ens va deixar torn de rèplica.
  Per cert també hi va haver la postura d’Alternativa que donava entendre que les banderes blaves no tenen gens de importància per un municipi.

 2. El que trob a faltar en aquesta explicació del ple, no se si la fa en Joan Ramon o algú altre, és un poc més d’explicació d’aquest debat intens que deis que hi va haver entorn al tema regidora de platges, ja que m’agradaria saber una mica més sobre el posicionaments del partits en aquesta qüestió, ja que alguns me xoca el que han votat, i trob que és un dels temes més crucials que s’han tractat en els plens per l’economia local.

 3. Vistos els resultats dels plens municipals, els votants dels diferents partits aviat hauran de necessitar un mapa per entendra els postulaments de la seva opció política.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s