El Govern ha de resoldre problemes NO crear-ne

En relació a la controvèrsia en torn als complements, suposadament irregulars, que han percebut els metges,Convergència per les Illes vol manifestar:

a)      El Govern està per solucionar problemes i no per crear-ne. Ja n’hi ha prou que dediquin més temps a atacar l’anterior govern enlloc de cercar solucions: ja fa un any que tenen a les seves mans el Govern.

b)      És preocupant que el Govern tardi un any a adonar-se que, mes darrera mes, està fent malament les coses, pagant uns complements que, segons diu, no toca. Com també és preocupant que l’anterior govern no informàs adequadament de la situació jurídica complexa en relació a aquest tema.

c)      És incomprensible que el Govern, just una setmana desprès d’anunciar que duria a la Fiscalia els plusos pagats als facultatius durant l’etapa del Pacte, faci marxa enrere i digui que farà tots els esforços possibles per arreglar el problema dels complements dels metges i que els puguin continuar cobrant. Això crea una sensació d’inseguretat jurídica i professional entre els afectats.

d)      Reiteram, una vegada més, que, en situacions complexes com l’actual, les formes són importants. El segell distintiu de tot govern seriós és la coherència. Si el Govern volia trobar una solució dins la legalitat, no és coherent ni responsable ni adequat ni sensat anunciar que s’han de reemborsar els doblers i que no es pagaran pus i dos dies després dir el contrari, havent provocat pel camí que es convoqui una vaga i que els titulars principals d’un servei essencial estiguin emprenyats amb tota la raó del món.

e)      Les coses se poden fer bé o malament i les maneres d’aquest govern són les pitjors perquè els implicats puguin entendre els retalls: no es poden apagar focs amb benzina.

f)       L’assistència sanitària pública i de qualitat és un servei essencial. Més seny per favor!

2 responses to “El Govern ha de resoldre problemes NO crear-ne

  1. O a una regidora de turisme que no pense en demanar les banderes blaves, no sab a quins actes va, monte discusions subrealistes per tapes, vaja tropa, en temps de crisis politics mediocres, això no s’aguanta.

  2. i la senyora Castro desapereguda, vaja desastre, em recorda a un regidor d’esports de Pollença, no va als actes, per sant Vicens a predre el sol i les estades al darrer mmoment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s