Sí al diàleg no a les multes.

Convergència per les Illes ha denunciat reiteradament el procés de radicalització, de ruptura social, d’aprofundiment de l’esquerda que va separant cada cop més la societat illenca, pel que fa al seu tarannà polític.

Creim que la societat illenca s’ha caracteritzat per ser moderada, per posar davant de tot el seny, als illenca no ens agraden les estridències, els crits, la radicalització , però darrerament, les polítiques del govern Bauzá han provocat, i provoquen, que l’esquerda social cada cop sigui més profunda.

Ja ens varem manifestar sobre el que pensàvem del show mediàtic que va suposar el tour per la Part Forana del president balear, varem condemnar, sense cap reserva la violència, tota la violència, i ara que era hora de centrar-se en els problemes reals i quotidians dels pollencins i pollencines, que era hora de passar pàgina, ens arriben multes de 3000 euros per als manifestants, com la que s’ha fet pública a Miquel Amengual, membre de la llista del PSM de Pollençaa a les darreres eleccions , i al que mitjançant La Punta li volem mostrar el nostre suport, a ell i a tots aquells que han estat desmesuradament castigats. Amb aquest tipus de sancions sols provoquen més indignació i rebombori.

Un altre moviment que fractura la societat civil , com el de la modificació de la Llei de Funció Pública, que provoca rebuig dins les files del propi partit del govern a causa de la seva radicalitat i menyspreu pel consens, pel diàleg amb els agents socials, amb els altres partits polítics, amb els ciutadans.

Per tot això demenam al Partit Popular que acabi amb aquesta política de fets consumats i divisió social, demenam al batlle de Pollença, de tots els pollencins i pollencines , que defensi als nostres conciutadans davant unes multes desproporcionades, que retorni el seny i la moderació a la vida política local, que mai s’hauria d’haver perdut, i que el diàleg i bones maneres siguin la nostra senyera.

5 responses to “Sí al diàleg no a les multes.

  1. Retroenllaç: Nou projecte a nivell balear | La Punta·

  2. Si en tenguessin, haurien de tenir vergonya aquest del PP. La llibertat no es reprimir el dret de manifestació. No crec que en Miquel, militant del PSM, hagi fet cap tipus d’actuacio que mareixi la sanció imposada. Força Miquel, el temps posa a tothom el seu lloc.

  3. Es molt mal d’entendre que uns governants, en lloc de donar solucions als problemes existents, en crein d’altres, que en lloc de promoure pau vulguin la guerra i el descontent, que els doblers que pretenen estalviar per una banda els gastin per una altra de una manera totalment injusta i inútil. Veritablement passaràn a la història de les Balears per la nefasta gestió i la utilització despòtica del poder. Dialogar? Però si no en saben!!

  4. En nom del PSM vos agraim el suport per en Miquel. És un cop fort per una persona que sense haver fet res més que participar en un acte de protesta se’l pretengui multar amb 3.000E. Confiam en que aquesta injusticia tan evident es pugui repara, pero mentres i tant ningú li treu a en Miquel el mal tràngol.

    Tomeu C.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s