Ens oposam rotundament a la modificació de la Llei de Funció Pública

Amb motiu de la seva aprovació al Parlament,Convergència per les Illes manifesta, un vegada més, la seva més rotunda oposició a la modificació de la Llei de la Funció Pública. Avui és un dia molt trist per a tots aquells a qui interessa la conservació de la llengua pròpia d’aquestes illes en el futur.

Convergència denuncia el llenguatge fal·laç que utilitza el Govern Bauzá quan tracta aquest tema, argumentant que lo únic que vol és la igualtat  entre les dues llengües: com es pot parlar d’igualtat entre les dues llengües oficials en aquesta terra si una és un requisit i l’altra un mèrit?

Estar ben clar quina és la llengua que el Govern Bauzá vol que quedi ‘a segona divisió’. L’aprovació la modificació de la Llei de Funció pública suposa un clar atac a la llengua, que posa de manifest l’autoodi d’aquesta gent a la nostra llengua. Amb l’excusa de l’atenció sanitària i altres tonteries similars, lo que realment s’amaga darrera és un clar intent de convertir, amb el temps, el català amb una llengua quasi morta i utilitzada, tan sols, ‘en la intimitat’. La lliure elecció de llengua a l’escola és una peça més d’aquest engranatge dissenyat per arraconar el català. Afortunadament, els pares i mares han tengut molt més seny que el senyor Bauzá i el seu conseller d’educació.

L’aprovació la modificació de la Llei de Funció pública suposa, per altra banda, un clar incompliment més del Govern Bauzá i de les seves promeses: va dir que no tocaria la Llei de Normalització Lingüística i ho ha fet.

Finalment, Convergència per les Illes vol donar l’enhorabona al senyor Antoni Pastor per la seva coherència i el coratge que ha demostrat votant en contra d’aquesta modificació. El fet que Antoni Pastor hagi hagut de votar en contra de la proposta del seu partit és prova més de la radicalització extrema del PP cap a la dreta en aquests moments.

5 responses to “Ens oposam rotundament a la modificació de la Llei de Funció Pública

  1. Parlar en aquests nostres petits països (Mallorca, Menorca i Pitiüses) -per als menorquins, passar de parlar de Mallorca com a país dels mallorquins a emprar Balears, suposa esborrar-nos del mapa, per molt banal que resulti als mallorquins- de que català i castellà haurien de ser tractats amb igualtat ja és una mostra del mal que ens han fet a cop de garrotada. Aquí hi ha UNA llengua pròpia i una llengua anormalment normalitzada, per imposició constant, per colonització en tots els sentits. Castellà llengua opcional, prou d’imposició de llengües foranes.

  2. en el actual organigrama del govern la politica linguistica esta englobada en la direccio general de cultura i joventut, a cargo de una pollensina a quien probablemente habra que incluir en la orla

  3. A mi me causa curiositat com els dos mitjans de comunicació escrita més importants de les Illes, el Diario de Mallorca i Ultima Hora, fan defensa de la llengua catalana amb llengua castellana. Per desgracia aquestes contradiccions només ens passan en aquest país i es un fet que palesa cert sentiment d´inferioritat.

  4. Es igualtat de llengua que per accedir a la funció pública sigui requisit saber el castellà i mèrit el català?. La igualtat que prediquen a la educació se converteis en desigualtat a l´accés a la funció pública.

  5. Si el castellà i el català son llengües iguals el que cal demanar-se es per què sols tenim un diari en català, al mateix que hi ha en llengua anglesa. Caldria demanar-se per què tenim tantes cadenes de televisió en llengua castellana i sols una, i parcialment, en llengua pròpia. Caldria demanar-se tantes coses que posen de manifest que no hi ha la igualtat que tan propugnen els traïdors del PP. I a pesar de tot això encara els traïdors indignes del PP se’n duen sorpreses com la elecció de llengua per part dels pares, on se posa la evidència de que VOLEM i ESTIMAM la nostra llengua, sí senyor Bosch (el pitjor conseller d’educació de l’historia) això es estimar la llengua i no trair-la com a fet vostè.
    El que va fer ahir el senyor Antoni Pastor, va en contra de la coherència que hi ha d’haver en política i ser conseqüents amb el programa electoral del seu partit però la seva conducta es DIGNE amb el que son els drets i valors bàsics i irrenunciables d’un poble. Els seus companys del PARTIDO POPULAR son coherents amb el programa però indignes de representar aquesta terra. Això es el que ahir va provocar l’espanyolisme den Bauzà i en Delgado.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s