Constitució del Comitè local de Pollença

Després de celebrar el primer congrés de Convergència per les Illes, a principis d’any, i d’establir el seu organigrama, s’ha anant creant els diferents Comitès Locals, que són els òrgans dirigents de les assemblees locals que tenim a molts de pobles de la illa.

Ahir va tocar al nostre poble, a les 20.00 hores reunits els afiliats de Convergència per les Illes Pollença a la seu del partit , es va procedir a la votació de la llista presentada, elegida per unanimitat. Els vocals del Comitè Local està formats per Joan Ramon Mateu, Miquel Ramon, Josep Marquet, Margalida Cànaves, Joan Llorenç Bota, Joan Rafel Covas, Guillem Capllonch i Antònia Simó, secretària del comitè Teresa Ferre i president Rafel Ballester. Com a president de la mesa, per fiscalitzar el procés Antoni Ferragut, i Manolo Patiño, regidor del municipi de Buger, com a secretari d’organització de Convergència per les Illes.

A Pollença, després de les eleccions locals, i de manera transitòria, es va triar una gestora per dirigir l’assemblea local fins que és poses en marxa la renovació de comitès, el qual ha donat certa continuïtat a la feina feta des del naixement del partit al nostre municipi.

Convergència per les Illes, és un projecte nou, i és va consolidant, no sols és posen en marxa molts de Comitès Locals , sinó que també es van constituint les sectorial que han de marcar la línia programàtica, l’altre setmana la de sanitat i serveis socials, hi ha una pàgina web que informa de les activitats i és realitzen diferents actes arreu de Mallorca.

A part, assistí a l’assemblea, el President de Convergència Per les illes Josep Melià, que ens informà de les novetats del partit, i establí un intens debat entre els afiliats i simpatitzants que li expressaren de forma clara les seves postures davant el camí que ha de seguir la nostra formació nacionalista i de centre.

Voldria agrair a tots els assistents la seva participació i la seva confiança, el comitè és compromet a fer feina amb il·lusió i transparència, de la feina surt el profit i a poc a poc assolirem els nostres objectius.

Gràcies a tots.

Rafel Ballester Riutort.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s