No ens faran callar

El nostre regidor Joan Ramon ens ha fet arribar aquesta imatge de com ha despertat el Llaç de ca’n Llobera. A més de condemnar aquest acte, volem encoratjar-vos a seguir actius en la defensa de la nostra llengua i deixar clar que no baixarem els braços!

La veritat és que trobam preocupant que la crispació política que ha sembrat el govern Bauzà ha impulsat, estiguí esdevenint en una fractura social com demostren aquest episodi i els viscuts durant la darrera setmana tant a Manacor com a Inca. Cal recordar que l’historia ens demostra que aquestes fractures social solen precedir episodis desgraciats.

Nota: Volem aprofitar per demanar-vos disculpes pels problemes tècnics que han tingut el nostre bloc impedit, tant pel que fa la publicació d’articles com de comentaris. Pareix ser que tot torna anar com de costum.

8 responses to “No ens faran callar

  1. Arrux tens tota la rao, aquest que ens havian de salvar ens acapabarn de enterrar.

  2. Avui el senyor que presideix el govern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears visita Pollença, no per preocupar-se pel govern del municipi, ni per quines son les perspectives i realitats econòmiques i socials, ni quines son les preocupacions dels pollencins …..no, això pareix que no interessa. Avui, damunt les 20´00 hores arribarà a la seu del PP de Pollença del carrer Jonquet, el senyor Bauzà per tal de comprometre el vot i fidelitat dels militants populars de Pollença en el proper Congres del partit a les Illes. On se posarà de manifest l´entrega de les claus el senyor de la possessió davant la ressignació dels qui creuen, al manco, en l´autonomia constitucional. I aquesta es la crua realitat. Som un país que fa el possible per no ser-ho, per convertir-se en una espècie de annexe territorial i sentimental d´un projecte arcaic i antiestètic de la “Gran España”. Hem claudicat davant (el resultat de les darreres eleccions autonòmiques es evident) d´un PP que a Balears fa seguidisme de un model d´Estat centrelitzat en tots els sentits, on el servilisme i obediència cege s´imposa fins i tot damunt el propi taranna de les persones. I, en l´excusa de la crisi, aquests hooligans espanyols del PP se treuen de la màniga polèmiques i proclames per tal d´ocultar la realitat, que no es altra, que no tenen solucions a la crisis econòmica i social que ens ofega. I, a més, aprofitan les manifestacions (legítimes i legals) i actes violent (injustificables i ilegals) per fer-se les victimes i sortir reforzats de una acció de govern que consisteix en no fer res, obediència a Madrid i ja ho veurem……. .

  3. Una mostra mes de que l’intolerància és una malaltia crònica i incurable dels partidaris de l’imperiet. Cal contar-hi amb aquestes actituts…ja veis que amb el govern del PP es tornan a manifestar tics de Napoleons de psquiatric
    , amb Gibraltar espanyols i altres manifestacions patètiques de l’espanyolisme mes ranci i empobridor.

  4. Avui matí a les 11 ja hem tornat penjar el llaç, esperem que aquesta vegada duri més temps.

  5. Pensava amb el govern de les Illes Balears, que crec que ha creat uns problemes innecessaris, en una situació de crisis econòmica i social greu .

  6. Rafel, ara resulta que l´equip de govern sols es del PP. I de la LLiga, que no te´n recordes?.

  7. Una setmana per arreglar la pàgina web!!, en manco temps els forasters s´han carregat el llaç de Ca´n Llobera.

  8. Crispar , segons el diccionari exasperar , irritar. El caràcter illenc sempre s’ha caracteritzat per el seny, per l’allunyament als extremismes i a la radicalitat. Darrerament pareix que aquesta senya d’identitat l’hem perduda i la radicalització s’imposa, des d’aquest bloc voldria demanar seny tant als manifestants , que tenen tot el dret a expressar la seva opinió, com sobretot a l’equip de govern del PP, que tenen la responsabilitat de governar a tots i mirar per tots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s