Diada de Sant Jordi 2012

Des de Convergència per les Illes Pollença vos volem desitjar una bona diada de sant Jordi, màxim exponent de l’amor a la cultura i a la literatra, que ja és un referent a nivell mundial.

Els mallorquins, els que parlam el català de Mallorca, tenim l’honor de tenir el primer escriptor que va usar la nostra preuada llengua com a idioma per expressar-se a nivell científic i filosòfic, Ramon Llull, avui la llengua que fa segles va emprar, és atacada i menyspreada pels governants d’aquesta illa.

Avui, el català de les illes, viu dies difícils, certa gent ho vol considerar una llengua secundària, una llengua que no cal donar a les escoles illenques, una llengua que no cal sabre per fer feina a l’administració balear.

Des de Convergència per les Illes Pollença vos volem animar a consumir llibre en català, a demostrar que no ens poden negar l’amor cap a la llengua materna , la llengua en la qual sentim i pensam.

També donam suport a totes les iniciatives per defensar el català, per què li fan tanta nosa a certa gent la senyera?.Per què un símbol que uneix a tots els territori de l’antiga Corona d’Aragó molesta?.

Enllaçar el Gall de Pollença, el nostre símbol, amb la senyera hauria de ser una iniciativa de les institucions pollencines, en un dia com avui, i no enviar les forces publiques per llevar-les. Volem aprofitar per mostrar tot el nostre recolzament i suport a l’acció duita a terme ahir pel PSM de Pollença i el rebuig cap a la resposta del govern municipal, que al llarg del dia d’ahir, i no sols pel fet del llaç, va quedar retratat amb els seus vergonyosos fets, però d’això en farem un article.

Endavant, salut i bona diada de Sant Jordi en català.

One response to “Diada de Sant Jordi 2012

  1. Gràcies a Convergència pel suport en nom del PSM. Aquests és molt benvingut i pens que diu molt en favor del que voleu representar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s