Ple març 2012 (Ordre del dia)

La setmana passada, dia 23 de març, varem tenir la comissió informativa, que es fa mensualment, per ser informats de cada un dels punts a tractar al proper Ple.
Com tots sabeu els Plens a Pollença es celebren el darrer dijous de cada mes, les coincidències han fet que el darrer dijous del mes de març fos dia 29, dia de vaga general a tot l’estat espanyol.
No hem d’estrenyar que en aquells moments ja es comentàs per alguns grups d’esquerres que el Ple coincidiria amb el dia de vaga. Després d’això pareix a ser que tant ERAM, A, PSOE com PSM varen manifestar en la possibilitat de canviar el dia, i fins i tots alguns com Alternativa varen confirmar que si es feia el Ple el dijous ells no hi assistitien per secundar la vaga. Des de CiUxP varem dir que encara que es fes el Ple dia 29, nosaltres assistiríem al Ple per responsabiliat política amb els nostres votants, ja que és la via legal que tenim de manifestar els nostres posicionaments davant l’equip de Govern. 
Per part de l’equip de Govern es va donar la possibilitat de fer un Ple descafeinat, el divendres al matí a les 8’15h, a causa de l’agenda del senyor batlle, ja que a les 10 del matí de divendres té una reunió amb el Delegat del Govern, el senyor Rodríguez entre d’altres, i haurà d’haver acabat el Ple;  i tampoc es podia passsar per la setmana següent perquè una sèrie d’aprovacions s’han de presentar abans de dia 1 d’abril i no es poden posposar.
Així, ahir a la reunió que varem tenir per seguir parlant de l’OVP, ( ja és la tercera reunió i no serà la darrera , i després ens voldran fer creure que no es varen precipitar en la seva aprovació) per part de l’equip de Govern ens varen tornar demanar l’opinió, cada un dels partits va fer el seu posicionament, allà a on CiUxP varem comentar que si es llevaven els punts refernets a les mocions, per el Ple d’abril haurem de començar a les 12’00h,  però que no ens oposavem a cap decisió. Va ser quan la regidora de la Lliga va confirmar per fer-lo divendres i el regidor d’Alternativa juntament amb la resta de partits d’esquerres (llevat d’ERAM que no hi era) hi varen venir a bé.
El que hagués estat interessant sobretot després de la manifestació de diumenge passat, era poder aconseguir que l’ajuntament de Pollença s’adherís com a persona jurídica al Moviment per la Llengua, fet que una vagada llevades les mocions no es podrà aprovar fins el proper mes.

ORDRE DEL DIA

I.- PART RESOLUTIVA      

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 24 de novembre de 2011

2.- Resolució de reclamacions/al·legacions i aprovació definitiva, si procedeix, del Pressupost General de la Corporació 2012.

3.- Aprovació provisional, si procedeix, de la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa sobre l’ocupació de terrenys d’ús públic local amb taules i cadires i altres elements.

4.- Ratificació, si procedeix, de la resolució de Batlia núm. 253 de 21 de març de 2012

5.- Ratificació, si procedeix, de la resolució de Batlia núm. 258 de 23 de març de 2012

6.- Aprovació, si procedeix, de la participació de l’Ajuntament de Pollença en el Consell de Coordinació de les Policies Locals del Nord de Mallorca

7.- Dació de compte de la relació certificada de factures en compliment de l’article 3 del RDL 4/2012, de 24 de febrer, pel que es determinen les obligacions d’informació i procediments necessaris per a establir un mecanisme de finançament per al pagament als proveïdors de les entitats locals (BOE núm. 48 de 25.02.12)

8.- Aprovació, si procedeix, del Pla d’Ajustament  previst a l’article 7 del RDL 4/2012, de 24 de febrer, pel que es determinen les obligacions d’informació i procediments necessaris per a establir un mecanisme de finançament per al pagament als proveïdors de les entitats locals (BOE núm. 48 de 25.02.12)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s