CxI assisteix al congrés de Convergència Democràtica de Catalunya

Josep Melià (President de CxI), Antoni Amengual (Secretari General de CxI) i Josep Franco (President del Comitè Local de Palma), a més d’alguns afiliats, varen assistir com a convidats al Congrés de Convergència Democràtica de Catalunya que tingué lloc el passat cap de setmana. Els representants de CxI varen ser presents a tots els actes al llarg del Congrés.

Les relacions entre Convergència per les Illes i Convergència Democràtica de Catalunya són excel·lents. Hem de recordar que n’Oriol Pujol va assistir com a convidat i va fer una intervenció al Congrés Constituent de CxI. Hi ja plena coincidència entre ambdues formacions sobre el caràcter plurinacional i divers de l’Estat espanyol, una diversitat que enriqueix el conjunt de l’Estat.

Durant l’estada es varen plantejar distintes possibilitats de cooperació entre les dues formacions polítiques que s’aniran analitzant en el futur. Alguna d’elles es concretarà ben aviat i ja vos anirem informant puntualment en el seu moment.

One response to “CxI assisteix al congrés de Convergència Democràtica de Catalunya

  1. Esta clar que el partit de referència , el partit que pot representar part dels ideals i pensaments, el partit que pot ocupar l’espai polític que té CIU a Catalunya, a les illes, és CxI i així és reconeix al Principat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s