CxI Palma visita Jaume Bonet a Ca’n Alcover

Després de la jornada reivindicativa que visquérem ahir, de la qual volem aprofitar per donar l’enhorabona a la delegació pollencina de l’OCB, us presentam un article, que també podeu trobar a la web http://www.convergenciaperlesilles.cat, que ens narra la visita del Comitè Local a tot un exemple de compromís per la nostra llengua, en Jaume Bonet, ell juntament amb els seus companys de Jubilats per Mallorca, han de ser un referent pels nostres joves en aquests moments d’adversitat. Que serveixi per tenir-los presents principalment a l’hora de decidir si anam o no la manifestació per dir Sí a la nostra llengua, convocada per diumenge 25 de Març a les 18:00 a Palma.

“Una nombrosa representació del comitè local de Convergència per les Illes de Palma visità ahir vespre dia 13 de març a Jaume Bonet per interessar-se pel seu estat de salut després de 13 dies de vaga de fam, i per expressar-li tot el suport del nostre partit en la iniciativa de Jubilats per Mallorca.

En principi ens rebé Maties Oliver president de Jubilats per Mallorca i ens digué que per ventura a en Jaume no li convenia rebre’ns a tots. Malgrat tot, una vegada varen passar els primers companys, ens varen transmetre el desig de’n Jaume de que passéssim tots.

En Jaume, tot i a pesar de que els 13 dies sense menjar ja se li noten, ens explicà que continua ferme i convinçut dels motius pels quals se troba des de dia 1 de març en vaga de fam. El principal motiu d’aquesta vaga és aconseguir que els parlamentaris no aprovin la modificació de la Llei de la funció pública, que converteix el català en mèrit i no en requisit, com fins ara. També ens va comentar que no hi volen morir en aquesta vaga, però que si volen jugar fort i que després d’ell continuaran la vaga altres companys de Jubilats per Mallorca.

També volem agrair al Jaume pel material didactic editat per Jubilats per Mallorca amb el qual ens va obsequiar i que en breu podreu trobar publicat a la secció Multimèdia.

Tot el nostre suport per la iniciativa de Jubilats per Mallorca (sou un gran exemple a seguir per tot nosaltres) i molts d’ànims i força per en Jaume.”

7 responses to “CxI Palma visita Jaume Bonet a Ca’n Alcover

 1. El que posa de manifest la condemna, provisional, a nen Jaume Matas es una forma d´exercir el càrrec molt preocupant. Tot això dur a moltes conclussions. Una, es la tolerància i silenci per part dels seus companys del PP davant aquest tipus d´actuacions, no ara, quan se varen produïr. No deixa de ser sorprenent que ara tots mirin capa una altra part. Una segona conclussió, es que el temps que en Jaume Matas feia aquestes “actuacions”, ningú va dir res, ni els fiscals, ni els periodistes, ni l´oposició, ni els funcionaris, ni els propis serveis d´intervenció de la Comunitat….ningú!!. Les actuacions se varen realitzar en tota normalitat i ja va ser dins l´altra legislatura que se va destapar per part de Fiscalia, revisant altres coses. Quantes d´aquestes actuacions passan desepercebudes i quedan sense condemna?.

 2. Malgrat la majoria del PP, si ens juntam tots els que no els hem votat, segur que som més.

 3. El Partit Popular en general (Aznar a l’Estat espanyol i Matas aquí), en lloc d’aturar el que venia, va propiciar la locura de la BRUTAL CRISI que ara patim. Els que varen venir desprès (PSOE) i la seva nefasta gestió de la crisi, ens han duit dins el pou que ara som. Torna es PP i, a més de no fer res per posar en marxa l’economía, es dedica a fer-mos callar, a limitar les nostres llibertats i a traurer-mos de punt.
  Matas i tots aquells que li reien les gràcies, inclosos els personatges que encara ara surten pels diaris com si ells no hi haguessin estat, a la presó. I que tornin tot el que han robat, i amb interessos.

 4. No havia caigut amb el que comenta n’Arruix. És clar que si a Pollença es celebra un acte a favor de la Llengua i a l’Ajuntament s’aproven distintes mocions en suport a la llengua, algunes d’ells per unanimita i no hi va cap membre de l’equip de govern és una mostra clara que no cumpleixen els acords i tan per ells com per altres membres tot això son decleracions d’intencions pero realment es un paripe!

 5. Molts diuen que el desgovern de Pollença no serveix de res, i la prova mes evident es que lo únic que surts dels Plens son, manco contades excepcions, mocions propostes per la Oposició. El que ja es “de traca” com diuen els de Alternativa, es que damunt el PP i la Lliga se passin pel forro els acords del Ple municipal. I es que els representants polititics de Pollença recolzaren la moció en defensa de la llengua i ahir, ni tan sols la fregidora de incultura de Pollença era a l’acte de la OCB a Pollença. Segur que na Munareta tenia altres coses per fer com preparar el
  Multidisciplinar festival de Pollença. On podrem gaudir de cinema, poesi, pintura i qualque cosa de música. Be, ja ho veurem, depèn dels “contactes” del senyor Valent. Una gran manera de fonamentar la gestió cultural d’un municipi: en participació i transparència.

 6. Tots hem de posar el nostre gra d’arena en la lluita per defensar el que som i el que volem ser, no poden caure amb el derrotisme ni la comoditat de quesdar-nos a casa sense actuar. L’actac que sofrim està ben pensat i organitzat, volen una societat uniforme i sense capacitat de resposta.
  Els nostres avis veren resistir, i nosaltres no hem de permetre que tots els avanços que hem conseguit desaparesquin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s