Dia de Congrés

Avui ha tingut lloc a Sta. Margalida, el Congrés constituent de Convergència per les Illes. A continuació us deixam un recull d’imatges de l’acta. Pres farem un article aprofundint més.

Premsa:

IB3 tv

dBalears

Ultima Hora

Ultima Hora

Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Elmondo.es

 

15 responses to “Dia de Congrés

 1. Incredul, i quina es la alternativa que tu proposes? Seguir com ara, enfonssats dins la resignació i veure com ens redueixen a un balanç comptable. Potser la incredulitat, avui, sigui un luxe que no ens podem permetre.

 2. INCREDUL
  I tu creus que si els PP hages hagut pactar amb un partit nacionalista, per no haver obtingut la majoria absoluta, farìa lo quie esta fent en materia de llengua? O que en materia de financiació no se l´hi damanaría mes?. O a tu ja te va be que ens governi una franquicia de Madrid i que amb els nostres doblers es facins aeroports a Castello que se inaguren sense avions i que a mes es fan mal fets.

 3. Ja, ja, això és el és diu quan s’està a l’oposició i s’ha de guanyar espai polític, després la cosa canvia, com el vostre referent català que dona més poder que mai al PP. O com el vostres avanpasats Uemites que per ensumar poder es venien amb el diable si feia falta. Vosaltres mateixos no haguesiu dubtat en pactar amb el PP a Pollença si haguessin sortit els comptes.

 4. El cap d´urgències de Son Espases dimiteix per la retallada de recursos per part del govern autonòmic del PP, la reforma laboral que havia d´estimular les contractacions resulta que sols estimula els acomiaments i per acabar de fer el “triplete”, el President del Tribunal Suprem, Carlos Dívar, compara el català amb el “mandinga”. Algú creu que CXI no es necessaria?. com no ens espavilem, tal i com ja ha dit la Comissió Europea quan amenaça a l´Estat Espanyol amb sancions si no controla l´atur, la situació serà dramàtica.

 5. Tots coincidim en que el Congrés ha estat una passa positiva. I hem de saber dur a la pràctica les seves ponències. En els propers dies tendrem les ponències definitives una vegada introduides les esmenes. I ara serà quan arriba el principal repte: vertebrar l´espai necessari. Per desgràcia, i me temo que això serà així per molt temps, la demagògia dialectica i el descredit gratuït estan molt presents i, a més, beneficien al PP, PSOE i qualque altra plantajament polític que li agrada viure de les sobras dels altres. Aquí hi ha la dificultat. Convergència neix en vocació de servei, d´estar molt propers a la ciutadania, de fer acció i donar solució a les dificultats i recuperar la cohessió del nostra poble superant els complexes d´inferioritat propugnats pels qui fomenten el sucursalisme i les franquicies. No es tasca senzilla, però no hi tenim res a perdre i molt a guanyar.

 6. Jo crec que la frase del congrés fou la d’en Toni Amengual, Secretari General: “Aquí hem de fer feina pel ciutadans, Mallorca i les Illes. Qui vengui amb altres idees ja sap on hi ha la porta!” aquesta frase servirà per callar moltes boques de molts mal nats que només tenen com argument desprestigiar-nos. I més callats quan ho vegin reflexats amb fets!
  Enhorabona convergents, aquest és el camí!

 7. Comparteixo els vostres comentaris i vull afegir quenm’agradat la valentia de les ponències i dels discursos del Secretari i el President. Valentia en el reconeixement de la situació, tan del partit com del país, i la gran generositat en els platejaments. Es un projecta de persones per persones, un projecta colectiu on ningú i sobra pero on no hi ha lloc per personalismes i qui vulgui imposat els projectes propis, ja ho ha dit en Toni Amengual: “Allà hi ha la porta”.

 8. A mi el que més m’ha cridat l’atenció ha estat el bon ambient, el companyerisme i la solidaritat que es respirava. Alegria i bon humor, il.lusió i ganes de fer coses per casa nostra. Malgrat les pedres i traves que ens han posat, ens posen i ens posaran, hi som i som molts. Només cal seguir fent feina dins aquestes noves linies que ens hem marcat i ben segur que els resultats arribaran. Hi ha molt per fer, però he vist molta empenta i moltes ganes. Fantàstic dia.

 9. En l’intensa jornada d’avui he pogut ratificar el que ja m’havia donant compta al llarg d’aquest mesos. Que el dia que vaig dir si a Convergència no me vaig equivocar. He après molt i sobretot gràcies a gent com en Rafel i de la resta d’amistats que he anat fent. Avui ha estat una experiència fantàstica on he vist i he escoltat polítics en majúscules, com Oriol Pujol i a més valents com en Melià i Antoni Amengual dient a la cara dels representants del PP que han vengut al congrés que així com ho estan fent no anam i que els convergents no ho consentirem pus.
  Enhorabona a tots els convergents, en especial als de Pollença per la feinada no sols que hem fet avui sinó durant aquest curt camí que hem recorregut i que només és el principi d’un llarg camí!

 10. La veritat és que hem passat un bon matí, hem pogut observar com hem consolidat els fonaments d’un partit il·lusionat, en ganes de fer feina, sa i amb les idees molt clares.
  L’espai necessari està creat ara cal assumir-ho i ocupar-lo juntament amb els cosins germans de les altres Illes. Hem de ser prudents i a la vegada ambiciosos de crèixer en força i tenir presència a cada una de les 4 Illes, serà un camí difícil i que ens el voldran omplir de traves però CxI està prou capacitat per aquest gran repte. Avuí ho hem demostrat.
  Com ha dit el nostre Secretari general,D Toni Amengual:
  “Anem per feina”

 11. Enhorabona a tots per la feina feta. Rafel molt bona feina, els demés nomes hem seguit les teves passes 😉

  Ara ja tenim els fonaments, és hora de construir la casa!!!!

 12. Gràcies a tu Rafel i a tot l’equip humà que en el dia d’avui hem marcat “l’espai necessari” per aquesta terra!!!!

 13. crec que avui la gent de convergència per les illes de Pollença ha donat una lliçó d’implicació, feine ben feta i treballar amb equip, s’ha demostrat que som una peça clau dins el partit, gràcies per tot.
  rafel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s