Enèsim Ple Extraordinari (07/02/2012)

Avui a les 12:00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament hi ha convocat un altre Ple extraordinari. Amb tant sols dos punts.

Recordam que tot aquell que vulgui seguir el Ple, però no pugui anar a l’Ajuntament ho podrà fer en directe a través de Radi Pollença al 107.9 FM o per la seva plana web http://www.radiopollensa.net

ORDRE DEL DIA:

1.- Aprovació inicial, si procedeix, del Pressupost General de la Corporació Municipal 2012.
2.- Aprovació, si procedeix, de la determinació de càrrec amb dedicació exclusiva i retribució corresponent.

Aqui teniu la proposta final del pressupost presentada per l’equip de govern, per a la vostra consulta:

Pressupost 2012

7 responses to “Enèsim Ple Extraordinari (07/02/2012)

 1. Cagondell ja no ser que pensar, els molleros que voten amb els comunistes, els comunistes que estimen i ajuden a un parit fundat per un expepero de dretes i representat per una munarista, els independentistes, erc, que ajuden a un govern espanyolista i de dretes, els pesemeros que peguen catanyes per tot i a tots, els socialistes no se sabe ni se espera, i els convergents encara cerquen el sue lloc, els regionalistes que estan formats per un nacionalistes d’esquerres, es a dir un pesemero, una que ve del sector munarista d’un partit intervengut per la fiscalia i un altre que sols te figurera, el batle que va a lo seu i a lo des seus, en tomatito que no s’entera i ni se qui son els altres tres ni que putes fan. En woody allen ja esta interessat en fer una pelicula dels plens al nostra poble, una comèdia costumista, na julia roberts fera de munareta, en tom hannks de batle, n’eddy murphy de nadal i en santiago segura de pepe i els altres actors secundaris ja que no son importants.

 2. Molt agraït , Joan Ramon, per les teves explicacions. Té de dir que vaig sentir la teva intervenció en el Plenari i no vaig entendre res i crec que t´has explicat molt millor amb els comentaris d´aquest blog. Dit això, no estic massa d´acord amb les explicassions. I bàsicament per dos motius:
  .- Tan el PP com la LLiga de na Malena, aquests darrers en molta més contundència,varen presentar un programa electoral que parlava de donar un “tomb” a l´Ajuntament, de canviar la corporació municipal d´alt a baix, que no se podia continuar ni un dia amb el que hi havia la legislatura passada i no tan sols s´havia de canviar l´ajuntament sinó també la forma de fer política. El resultat, tu mateix ho dius “pressuposts continuistes i técnics”. D´acord que no tenen majoria absoluta i que ho han de pactar tot, però on se veu aquest canvi que tan reclamaven?. El canvi son les formes, per exemple, haver tengut reunions i facilitar participació de l´oposició? d´acord que les formes son importants però i que passa amb el fons?. I parlant de participació, recordar-te que el Pressuposts ja havien estat presentats dins el Plè Ordinari i els varen llevar perquè no hi havia consens. Crec que dels pressuposts no podem deduïr cap acció de govern a no ser la purament continuista, de millora de gestió i de equilibrar ingressos amb despeses però no hi ha cap iniciativa en relació als programes electorals. Així “ACTIVARAN POLLENÇA”?. No es això incumplir la promesa i proposta que feren els pollencins?.

  .- Pel que fa a la dedicació exclusiva, com es pot votar a favor o abstenir-se per facilitar la mateixa quan es la pròpia Lliga Regionalista (secció seguidors de na Munareta) quan era qui defensava que sols hi havia d´haver tres (3) dedicacions exclusives?. Ella va dir que “rectificar es de sabis”, sí i fer les coses incumplint els programes electorals es ser “mentiders”. Si en 7 o 8 mesos de legislatura ja hem arribat en aquest punt, que pot arribar a passar en el futur? Perquè això de les rectificacions, quan son reiterades, son excuses i incumpliments.

  La valoració d´aquestes decissions son subjectives i jo pens que la vostra abstenció no suposa cap valentia ni coherència, tot el contrari, crec que denota una manca de alternativa a la proposta feta per l´equip de govern.

 3. RESPECTE A LA DEDICACIÓ EXCLUSIVA.
  Sabem que és difícil entendre per la ciutadania com es pot afegir una nova dedicació exclusiva a l’equip de Govern a més quan certs partits afirmaven la possibilitat de Governar en tan sols tres dedicacions exclusives.
  CiU en cap moment es va manifestar així , el que vàrem dir en tot moment era que per governar es necessitaven una sèrie de dedicacions exclusives i que consideravem que podríen ser menys de les que fins ara hi havia. Nosaltres no volem posar traves a l’actual equip de govern perquè fassi la seva tasca i sigui eficient. Des de el primer dia que vaig ser anomenat regidor d’aquest municipi, des de Ciu hem fet una política constructiva.
  El que farem també a partir d’ara serà controlar i exigir que la nova exclusiva, com la resta, cumpleixin en les seves obligacions i des de el primer moment que considerem que la dedicació no és necessari farem totes les passes possibles perquè es retiri.

 4. D Jordi C. R. com ja he explicat al Ple la nostra abstenció als presuposts ve donada bàsicament per una sèrie de raons:
  -Atendre per part de l’equip de Govern el compromís de les nostres demandes, ( creació d’un skate park, i circuit de bmx al port de Pollença, possibilitat de la recepció dels canals autonòmics televisius a la Cala Sant Vicenç i la destinació del possible superavit al pagament de les factures pendents.
  – Vist que els presuposts no els hem realitzat des de CiU i que a més consideram que són continuistes, tècnics, austers i que entre d’altres moltes partides van encaminades a l’emballiment del nostre municipi,( un dels punts del nostre programa elctoral) ilumninació, llevar barreres arquitectòniques, manteniment de parc i mobiliari urbà
  : Consideram que l’abstenció és el vot més adequat , ara el que serà necessari serà que L’equip de Govern cumpleixi el que ha escrit al document i que nosaltres des de l’oposició vigilem que així es cumpleixi.

 5. Joan Ramon, pots explicar les abstencions de CiU els Pressuposts i a la dedicació exclussiva del 5è regidor del PP? Per molt que penso no ho entenc.

 6. Idò per enguany ja està tot fet. Com diu el Batlle ara sols s´ha d´executar el que diu el pressupost. Tan de renou per tan poca trenca. Aquesta Oposició s´ho ha de fer mirar.

 7. S’aproven els pressuposts inicials amb el vot a favor d’ERAM,PP i LLIGA; abstenció de CiU, PSOE, A en contra UMP, PSM
  Tambés s’aprova la dedicació exclusiva 8 a vafor, 4 abstencions PSOE i CiU, 5 en contra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s