Donant voltes entorn d’un ple extraordinari

Com tots sabeu Convergència per les illes ha manifestat un cop darrera un altre l’abús del plenaris extraordinaris que demostren la manca de planificació , i tal volta, la desorganització de l’actual equip de govern.

El ple convocat per aquest dijous dia 5 de gener és la gota que fa vessar el tassó. No fa ni un mes que varem fer el darrer ple extraordinari abans de Nadal on varem dir que no tenia sentit, i ara que vos penseu es convoca amb dos punt que podrien anar al pròxim ple ordinari, els nomenaments dels representants de l’ajuntament a Caixa Colonya i una altre dedicació exclusiva per un regidor del PP, quan s’omplien la boca d’austeritat i retallades, i aprofitant la situació per guanyar la votació d’aquest darrer punt, sols recepten austeritat pels altres. A més la notificació del ple ha estat 24 hores abans complicant molt la presa de decisions al grups de l’oposició que han de reunir els seus òrgans decisoris per tal que els seus regidors pugui traslladar al ple les idees dels partits que la formen. Tal volta si que hagués tengut sentit fer aquest ple si les esmenes del Pla Hidrològic , del qual en parlarem en un altre moment, s’haguessin duit a plenari però al ampliar el termini s’ha decidit, tanta sort, fer-ho més endavant i de forma més acurada i no tan precipitada.

Els grups de l’oposició varen decidir dia 3 el vespre que aquest ple no tenia sentit d’urgència i que actuarien tots junts per tal de demanar a l’equip de govern que no es convoqués, a més els representants d’Alternativa estan de viatge i no podien acudir. El nostre regidor secundà aquesta postura perquè evidentment l’Equip de Govern s’aprofitaria de la situació per assegurar-se l’aprovació dels punts desvirtuant la representació real del poble al Ple. Trobam que més que mai és fa necessari un front comú i igualitari entre tots els grups de l’oposició per tal d’aturar aquesta juagarreta de l’Equip de Govern.

Convergència per les illes diu no als plens d’urgència que no en tenen cap d’urgència , diu no a la improvisació, diu no a les ganes de protagonisme, diu si a parlar les coses acuradament i tranquil·lament, diu si a les accions conjuntes de l’oposició, diu si a demostrar que tenim una idea clara del que volem i que així ho anirem fent, nosaltres volem una Pollença millor que surti el més aviat possible de la situació de crisis, creim que tenim solucions i les defensarem amb contundència i generositat amb l’oposició i l’equip de govern.

CONVERGÈNCIA PER LES ILLES POLLENÇA.

Ordre del dia Ple Extraordinari 5 de gener 2011:

1.- Convocar sessió extraordinària urgent de l’AJUNTAMENT PLE a celebrar dia 5 de gener de 2012, a les 12,00 hores a la Casa Consistorial.

2.- ORDRE DEL DIA de la sessió:

1r.- Ratificació urgència de la sessió

2n.- Aprovació, si procedeix, del nomenament de representants municipals a l’Assemblea General de Colonya Caixa d’Estalvis de Pollença

3r.- Aprovació, si procedeix, de determinació de càrrec amb dedicació exclusiva i retribució corresponent

25 responses to “Donant voltes entorn d’un ple extraordinari

 1. Ben d’acord amb els comentaris de Jaume Serra i Rafel Ballester, a mes consider que identificar-se tan extensament aquest darrer contrasta possitivament i agradablement amb tanta genteta anònima covarda que no aporta res de bò i que tira la pedra i amaga la ma

 2. Avui apareix el diari el darrer despropòsit del Malgovern de Pollença. Diu la notícia que el Batlle cerca consens en altres partits per fer una al.legacions a la llei de la funció pública en referència al català. Quin consens cerca? si tots els partits que hi ha al consistori excepte el PP hi estàn d´acord, o almanco així se va aprovar fa un parell mallorquí en una Moció en defensa de la llegua. Això es un autentic desgavell!!, les mocions i propostes que sorten dels Plens de l´Ajuntament haurien de servir de qualque cosa, a part de quedar be.

 3. La meva orientació sexual no crec que desdigui el meu comentari. Troll, si això es el que sents, me fas llàstima i jo de tu si que me posaria en mans d’un professional, concretament, un psiquiatre.

 4. Veig que hi ha molts comentaris i comentaristes que provocan i que entran en el joc de fer comentaris que l’unic que pretenen es desviar l’atencio de la situació que ens ocupa i preocupa als ciutadans de Pollença. I crec que aquesta no es altra que se governi be i que, desde les Administracions, se prenguin decissions i es facin actuacions en benefici dels ciutadans en el seu conjunt. Per això s’ha de denunciar el que no ens agrada i això es el que han de fer els partits que no governen, es a dir, l’oposicio. I els partits que governen i els seus partidaris defensen l’accio de govern. I això s’ha fet sempre així. Llavors si lleguim els comentaris podem identificar els que s’identifiquen amb el govern i quins no. Lo altra son vuits i nous i cartes que no lligan.

 5. Rafelet no se qui ets , es molt trist que hagis de posar president de… per que sino ningu et coneix, no es raro que na malena s’asustes al veure el personal que hi ha per aqui, i ajudas al seus a fer curriculums des del seu joc de direccio a l’hospital d’inca, colocada per na Munar, llastima que la justicia actui i agafi als falsificadors de documents publics, ja tenim el primer condemnat de la Lliga a Pollença, ara anam.

 6. Corredor de fons , no intervenc gaire en blocs, però crec que cal fer-te una puantalització. Pareix que tens un greu problema contra tots i tot-hom, la política local sol ser dura i desgraida , no es un mode de vida ni una feine regalada, si estas indignat el meu consell és que facis una acampada davant l’Ajuntament i deixis d’intoxicar de forma anònima i cobard els blogs de política pollencina, la feina de l’oposició es controlar l’acció de govern i crec que a Pollença s’esta fent molt bona feine ja que , entre tots, feim reflexionar l’equip de govern i , con s’ha vist, que rectifiqui.
  Rafel Ballester , president de Convergència per les Illes Pollença

 7. Estar mal follat es un problema però no ser correspost en el teu sentiment passional (al que refereixes amb el nom de “pepitis aguda”) es encara mes frustrant. Aquesta indiferència te provoca agonia i la teva percepció de la realitat s´allunya cada vegada més en direcció a un mon imaginari, proper a “los mundos de yuppi”. Allà hi viuen els que son com tu. Jo de tu, me posaria en mans d´un professional perquè aquest estat, possiblement, tengui relació en haver patit qualque tipus de maltractament.

 8. Per aquí és diu que tenim fitxació amb en Pepe i na Malenita, però ni a d’altres que vivien millor contra en Joan Cerda i Don Martin Ochogavia, no sere ja els que els defensi però certes crítiques absolutament desafortunades de la legislatura passada ara fan riure, per exemple pareixia que el Becut hoi havia inventat en paraiso per la basa idò resulto que el gran cap pensant del pp pollenci desideix pegar foc sa les reste de podes de palmeres i el becut segueix matant palmeres més que mai però ni mitja de l’oposicio ni els de CXI piulen, valla tropa

 9. Senyor Pepe… perdò, senyor Tomeu, explicarli a vostè el que es nostre es dels tot impossible ni ho vol ni ho pot entendre. I això que tenen capacitat de “fonamentar” qualsevol cosa, com per exemple, formar part d´una Junta de Govern que pren decissions de govern i defençar que se governa. Parlant de complexes obssessius el de vostè es preocupant perquè encara estam parlant del senyor Joan Cerdà Rull que ja no se dedica a la política i d´un partit desaparegut per justificar els paperots que fa Alternativa….. en això jo li dic estar acomplexa´t. Pel que veiem encara els fereu bons, perquè en 6 mesos ja hem perdut el compte dels desgavells que heu montat, això si, moltes mocions i molta declaracions d´intencions amb total absència de realitzacions. Una cosa està clara, tots en sabem de receptar però prendre…..això son altres herbes.

 10. La veritat és que teniu un bon complexe amb en Pepe i Alternativa, el Batle intenta colar una dedicació exclusiva aprofitant l’absècia dels regidors d’Alternativa i la culpa la tenen en Pepe i na Malena. Sou collonuts! I no va per els responsables del bloc sinó per els comentaris, tot i que el sr Jaume Serra també pateix d’aquesta Pepitis aguda.
  Ara ja pot sortir el follonero fals a fer la seva gràcia.
  Salut!

 11. Quan dieu “lo nostro” us referiu a la cosa nostra aquesta que tenia montada UM? vols dir la voleu mantenir?

  Gràcies

 12. Mangantes i mentiders? aquí Joan Cerdà Rull i compamyia diran presentes supos…

 13. Com ja sabeu som un admirador del nostres gurus pollencins (Garcias en totes les seves vertents).
  Deixant passar el temps despres de “l’esperpento” del Ple que al final no hi va haver, crec que més que mai ens donaran una nova lliçó. De com sortiran d’una manera elegant de la Junta de Govern (ells diran que per principis) abans de que esl treguin davant l’imminent entrada del nou Soci de govern, vingut de terres marineres.

  Tot això és clar amb la inestimable coleboració de n Superwoman de la Lliga dels il·lusos extraordinaris… tot mentre ella mateixa anirà fent el llitet al Batle per destronar-lo de cap de Llista del PP!

 14. Després de la constatació del desgovern municipal amb la convocatòria i desconvocatòria del ple Extraordinari de la setmana passada i les sucessives manifestacions d´intencions, com per exemple: que el Batlle governaria per Decrets i acord de Junta de Govern i que si ho feia Alternativa deixaria d´assistir a les Juntes de Govern i votar les decissions que allà es prenen. Ara estam davant el silenci que en diuen “prudent” perquè ningú vol perdre la cadira i “això ho hem de compondra”. Esper que desde CXI no deixeu que el que ha passat no tengui com a mínim la reprovació de l´Oposició, o com a mínim dels partits que no participan a les decissions de govern que es prenen a la Junta de Govern.

 15. No crec que calgui insultar a ningú. La situació del mal govern municipal cau per si mateixa. Crec que en això hi coincideixen practicant tots els partits que conforman l’oposicio. Fins i tot el partit de l’oposició que participa a les decissions de govern que se fan per Junta de govern ( de qualque manera els hem de definir). Fins quan durarà aquesta situació? fins que el PP, Lliga i Alternativa vulguin perquè esta clar que els altres no hi poden fer res.

 16. En Xavier te raó, hauries d’haver dit comunistes reciclats carregats de complexes on tot el que fa referencia a lo propi els hi suposa una negació del mon.

 17. Pesemeros resentits i els comunistes espanyolistes que odien a tot el que fa referència a lo nostro ?
  No t’has passat de frenada, corredor ?

 18. Deportista!!! no crec que CXI ni els seus regidors hi puguin fer res a la situació que tu denuncies i que comparteixo. El que consent la situació es el Batle i el PP , pareix increïble que no s’hagin temut que no poden actuar amb aquest absolutisme perquè mal governen amb minoria. Si estàs amb minoria, tan se val si tens 6, 7 o 8 regidors. A n’aixo si afegeix el fet que si governés amb un altra partit i en minoria s’ha de tenir lleialtat i això crec que no hi es. Mes be el contrari jugan a tirar-se merda un damunt l’altra i fer la estratègia de la “pinsa” per desgastar al company de govern. I a tot això el poble en paga les conseqüències. Pens que CXI a n’aixo no hi ha fe participar, nosaltres hem de ser fidels al poble i coherents amb el nostra progama

 19. Estimat Joan Ramon jo si que discutire i no et donare la rao, crec que ja es hora de deixar d’anar darrera els pesemeros resentits i els comunistes espanyolistes que odien a tot el que fa referència a lo nostro, i que estan entregats a les dolces formes politiques de na munareta pollencina, tot el que esta passant em recorda a la famosa pinsa entre n’anguita i n’aznar contra els socielistes, el que passa es que aqui i tenim en Pepe Salvador de Espanya i na Munareta polllencina fent la pinsa i tu en mig que no treus el cap per por de rebre qualque clotellada.

 20. El que ha passat amb aquest Ple extraordinari posa de manifesta una situació de govern municipal que molts hem anat denunciat en multitud d’ocasions. Ens trobam amb un desgovern, no tenen projecta de govern i cada regidor fa el que li be li pareix. No hi ha cap tipus de previsió i fan polítiques de fer contents sense ser conseqüents. Intriges costants i equilibris per mantenir una situació o pacte insostenible. Es pot governar d’aquesta manera? No es el Batle responsable per consentir governar en aquesta situació? . Es evident que es pot mantenir aquesta situació de govern la resta de legislatura pero crec que això no es el que necessita Pollença.

 21. Estimat corredor de fons.
  No discutiré ni et faré el contrari en segons quins punts, com pugui ser en que altres partits saben treure damunt premsa la noticia amb el seu nom al costat abans que ho facem nosaltres i com molt bé has dit són més vius i més ràpids en la premsa.
  A partir d’aquí vull puntualitzar:
  Nosaltres la informació que tenim també le donam i feim els oportuns comunicats.
  Nosaltres en cap Moment ni som Alternativa ni tampoc som el PSM, es cert que estam a l’oposició i som nacionalistes, que aquests dos punts siguin comuns amb alguns partits no fa ni farà que la nostra línea política ni d’actuació sigui la mateixa, encara que hi poguem coincidir en alguns moments. NOSALTRES SOM CONVERGÈNCIA I NO CAP ALTRE PARTIT.
  En cap moment ni esper ni desitg que altres partits facin la nostra feina a l’oposició. Personalment crec que la nostra feina dins l’oposició l’anam fent de manera constructiva ben feta i la feina com a partit de crèixer en credibilitat i confiança també es pot veure diàriament.

 22. lletgint l’article i els comentaris, lletgint la premsa i altres blocs, crec que per part dels grups de l’oposició el psm demostra una vivó i sabre fer que els altre sestan any llum, són els primers en donar informació i els primes en treure les noticies a premsa, que passa amb en Michei i en Joan Ramon que no tenen contactes amb els diaris? o no saben escriure comunicats de premsa? o esperen que la seva estimada oposicio , el PSM i Alternativa, els hi fassin la feine?. Esta ben clar que aquets dos partits si treven protagonisme de les accions de l’oposició i que no esperen a ningu per actuar.

 23. No sé si ja ho sabeu o no, però el Ple extraordinari s’ha suspès.
  Abans de començar-lo el senyor Batle ens ha reunit als portaveus dels grups demanant que cada un de nosaltres donessim les nostres postures davant la convocatòria d’aquest Ple.
  Jo, no entraré a les explicacions de la resta de companys de l’oposició, simplement vos comunicaré la meva.
  Des de CiU he manifestat el meu desacord:
  En la continuitat de PLENS EXTRAORDINARIS, en la improvització ja manifestada des de CiU en el darrer Ple com també als diferents mitjans.
  En la NO NECESSITAT de convocar un Ple extraordinari concretament per dos punts que podríen anar al Ple ordinari, ja que el que en un principi tenia caràcter de VERTADERA URGÈNCIA era les aprovacions de les al·legacions del Pla Hidrològic.
  Com també he manifestat que em va sorprendre quan ahir a les 14’00h vaig rebre la convocatòria del Ple, pensant en tot moment, que una vegada assebentats que el termini de les al·legacions pel Pla Hidrològic havien canviat, el Ple ja no es faria.
  A més, he fet saber que la meva inesperiència va fer que no li envis un manifest de desacord cap a la realització d’aquest Ple, demanat la seva suspensió.
  Després de que tots els portaveus argumentessin les seves postures, el Batle ha decidit anunciar a la secretària que el Ple no es celabraria.
  Crec que ha actuat de manera correcta.

 24. Aixo es una vergonya, en tens de crisis lo que Pollença necesita es un govern fort i que doni solucions, no improvisacions i mal govern.

 25. Això es vergonyòs.
  Que espera la gent a sortir al carrer?
  Mos governen mangantes i mentiders, que no fan mes que oplir-se la boca de receptar però per ells no. Ells mes dedicacions exclusives i menos feina..

  Enhorabona a la oposició si va contra aquesta forma de “Governar” i enhorabona a CxI per la seva postura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s