Ple extraordinari 29/12/11 (ordre del dia)

No sabem per quins motius de calendari ahir el nostre article va sofrir algunes desvirtuacions però ara vé la bona. Aprofitam per donar-vos els Molts d’anys pel dia d’ahir.

 

Avui a les 9:00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament hi ha convocat el Ple Extraordinari. A continuació públicam l’ordre del dia.

Recordam que tot aquell que vulgui seguir el Ple, però no pugui anar a l’Ajuntament ho podrà fer en directe a través de Radi Pollença al 107.9 FM o per la seva plana web http://www.radiopollensa.net

ORDRE DEL DIA:


  1. Resolució de reclamacions i aprovació definitiva, si procedeix, de la modificació de l’ordenança fiscal de la taxa per l’assistència al projecte socioeducatiu “Escola Viva” del Port de Pollença.
  2. Resolució de reclamacions i aprovació definitiva, si procedeix, de l’establiment de l’ordenança reguladora dels preus públics de l’Escola d’Adults de Pollença.
  3. Resolució de reclamacions i aprovació definitiva, si procedeix, de la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per recollida i tractament de residus.
  4. Resolució de reclamacions i aprovació definitiva, si procedeix, de la modificació de l’ordenança fiscal reguladora d l’impost sobre l’increment de valor de terrenys de naturalesa úrbana.
  5. Nomenament de volcals representants municipals a la Junta Rectora del Consorci d’Aigües de Pollença.
  6. Aprovació, si procedeix, de la modificació del conveni de col.laboració entre el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Pollença per a la gestió del SEPREISAL signat dia 8 de juny de 1984.
  7. Ratificació, si procedeix, de l’acord adoptat per la Junta Rectora del Consorci Mirall Pollença, en sessió ordinària celebrada dia 14 de desembre de 2011, de liquidació i dissolució de dit Consorci Mirall-Pollença.

3 responses to “Ple extraordinari 29/12/11 (ordre del dia)

  1. Hi ha un tema que per Pollença es com la sang al cos: la regularització de les Estades Turístiques Vacacionals (ETV). Que passarà amb les ETV després de la modificació de la Llei General Turística que a proposat el PP?. Quina postura l´equip de govern damunt aquest tema?. Com ens sortiguem dependrà el futur de moltes coses en aquest poble i el que no puc entendre es que ningú prengui cap iniciativa. Se suposa que el Batle o l´equip de govern municipal, els comercialitzadors, els propietaris, les empreses d´oferta turística complementaria, etc….. haurien de tenir iniciatives o una postura a defensar damunt un tema tan important. Qui vos creis que genera mes feina, guanys i benestar a Pollença?……… Potser quan es vulgui fer qualque cosa no hi serem a temps.

  2. A veure meam si amb això de pujar els impost sou valents!!, no es pot aceptar cap càrrega damunt el ciutadà i manco quan els partits que “governan” a Pollença varen defensar durant la campanya electoral que no els pujarien, fins i tot, la Lliga ho duia al seu programa electoral. Estaria be que començassim per ser conseqüent amb el que s´ha dit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s