Ple extraordinari 29/12/11 (ordre del dia, mocions i preguntes CiU Pollença)

Ordre del dia:

1- Resolució de reclamacions i aprovació definitiva, si procedeix, de la modificació de l’ordenança fiscal de la taxa per l’assistència al projecte socioeducatiu “Escola Viva” del Port de Pollença.

2- Resolució de reclamacions i aprovació definitiva, si procedeix, de l’establiment  de l’ordenança reguladora dels preus públics de l’Escola d’Adults de Pollença.

3- Resolució de reclamacions i aprovació definitiva, si procedeix, de la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per recollida i tractament de residus

 4- Resolució de reclamacions i aprovació definitiva, si procedeix, de la modificació de l’ordenança fiscal reguladora d l’impost sobre l’increment de valor de terrenys de naturalesa úrban.

5- Nomenament de la productora JOSE LUIS MORENO S.L. per a dur a terme les contractacions del Festival de MUSICA de Pollença.

6- Aprovació, si procedeix, de la modificació del conveni de col.laboració entre el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Pollença per a la gestió del SEPREISAL signat dia 8 de juny de 1984.

 7- Ratificació, si procedeix, de l’acord adoptat per la Junta Rectora del Consorci Mirall Pollença, en sessió ordinària celebrada dia 14 de desembre de 2011, de liquidació i dissolució de dit Consorci Mirall-Pollença

 Aquestes son les mocions que nosaltres presentam i defensam:

  1.  Moció per dedicar un carrer al regidor M. Llobeta. Propposam dedicar un carrer al regidor Llobeta per la seva gran tasca pel foment de les tradicions i cultura a Pollença. Proposam que el carrer elegit no compti amb edificis de mes de dues plantes. Creiem que el carrer Lleó seria l’idoni.
  2. Moció per la realització dels plens en castellàProposam que el plens es realitzin en castellà perquè així tots els nouvinguts o residents que no saben o no volen aprendre la llengua cooficial de les Balears puguin seguir els plens sense dificultats.
  3. Moció canvi festes locals. Proposam, per anar en la linea marcada en aquest àmbit pel govern autonòmic, baratar les festes locals, 17 de gener Sant Antoni i 2 d’agost la Patrona, per recuperar com a festes nacionals 18 de juliol Fiesta del movimiento nacional i el 25 de juliol Santiago.

Aquestes son les preguntes que hem presentat pel proper ple:

  1. Demanam al senyor Roca si ens poden cedir la Decoració nadalenca que no sa posat per tal de decorar la nostra Seu?

3 responses to “Ple extraordinari 29/12/11 (ordre del dia, mocions i preguntes CiU Pollença)

  1. Programa de la Lliga regionalista a Pollença: “TRANSPARÈNCIA I COMUNICACIÓ DE LES ACTUACIONS MUNICIPALS. EL POBLE HA D´ESTAR INFORMAT DEL QUE ES FA DES DE L´AJUNTAMENT”……… no, no es cap inocentada. Molts d´anys!!

  2. Molt encertades les mocions i les preguntes, ja era hora que tenguessiu una mica de sentit comú!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s