Ple ordinari novembre 2011 (ordre del dia i les nostres preguntes)

Avui a les 20:00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament hi ha convocat el Ple Ordinari corresponent al mes de Novembre. A continuació públicam l’ordre del dia juntament amb les preguntes entrades per la nostra formació.

Recordam que tot aquell que vulgui seguir el Ple, però no pugui anar a l’Ajuntament ho podrà fer en directe a través de Radi Pollença al 107.9 FM o per la seva plana web http://www.radiopollensa.net

ORDRE DEL DIA:

I.- PART RESOLUTIVA

1. Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió extraordinària celebrada dia 1 de setembre de 2011

2. Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 29 de setembre de 2011

3.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de sessió extraordinària urgent celebrada dia 11 d’octubre de 2011

4. Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió extraordinària celebrada dia 24 d’octubre de 2011

5. Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió extraordinària urgent celebrada dia 24 d’octubre de 2011

6. Resolució de reclamacions i aprovació definitiva, si procedeix, del Pressupost General de la Corporació 2011.

7. Aprovació inicial, si procedeix, de l’ordenança municipal reguladora del sistema especial de pagaments.

8. Aprovació, si procedeix, de la sol·licitud d’acceptació a l’ICO per a la concertació d’operacions financeres d’endeutament (préstec) en el marc del RD-Llei 8/2011, d’1 de juliol ( Línia ICO-Entitats Locals 2011)

9. Nomenament de representants municipals en diversos òrgans col·legiats

10. Moció presentada en relació al Dia internacional contra la Violència de Gènere

11. Moció presentada pels grups municipals d’Alternativa, PSOE, PSM-EN i Esquerra Republicana relativa als aparcaments municipals

12. Moció presentada pels grups municipals d’Alternativa, PSOE, Convergència i Unió per Pollença, PSM-EN i Esquerra Republicana en defensa del manteniment dels serveis públics essencials per garantir l’Estat del Benestar.

13. Moció presentada pels grups municipals d’Alternativa, PSOE, Convergència i Unió per Pollença, PSM-EN i Esquerra Republicana per a la recuperació del conveni amb la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears.

14. Moció presentada pels grups municipals d’Alternativa, PSOE, Convergència i Unió per Pollença, PSM-EN i Esquerra Republicana a favor d’un finançament just i suficient pels ajuntaments.

15. Propostes/Mocions d’urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1. Informació de Batlia

2. Dació de compte de resolucions de Batlia

3. Precs i preguntes

Com hem anat veient en el que duim de legislatura segueixen abundant molt més les mocions per part de l’oposició que no pas propostes per part de l’equip de govern. Pareix que es fa més feina per aquest poble per part de l’oposició que no pas per part dels governants.

Preguntes presentades per part de CiU x Pollença:

1. Durant aquests primers mesos de la nova legislatura, hem observat com des de l’oposició s’han presentat una gran quantitat d’esmenes que han estat aprovades; des de CiU voldríem saber què està fent l’equip de Govern amb aquestes mocions aprovades, en quin punt ens trobam o quan pensen dur-les endavant?
2. Hem pogut llegir que el Govern Autonòmic realitza una llei turística, sab si és modificaran les regulacions de les VTV; sabent que és una activitat econòmica que dona ingressos a molts dels ciutadans del nostre municipi, quina postura agafarà el senyor batle davant les possibles modificacions que regulen les VTV? Té informació sobre el contingut d’aquesta nova llei?
3. Quan té previst el Consell Insular fer-se càrrec de les obres pendents del Refugi del Pont Romà? i si no ens poden contestar, volem fer el preg de que des de l’equip de Govern faci amb urgència totes les gestions oportunes perquè es realitzin els més aviat possible les obres pendents.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s