Nota de premsa

Aquest passat divendres 4 de novembre, s’ha realitzat un sopar de companyonia entre afiliats i simpatitzants del comitè local de Convèrgencia per les Illes.

El sopar tingué lloc al restaurant Monument de Pollença i va comptar amb la presencia de prop d’un centenar d’amics i simpatitzants. També comptarem amb la presencia d’alguns membres de la directiva nacional del partit, entre ells el president de CxI, el senyor Josep Melià, qui aprofitar l’ocasió per saludar a tots els assistents i fer una reflexió sobre les presents eleccions. També poguérem sentir les declaracions d’ànims del nou president de CxI Pollença, Rafel Ballester qui exposa la nova etapa que empren Convergència per les Illes Pollença, amb una executiva totalment renovada , amb molta gent jove que ha donat un tarannà nou al partit i animà a tots a participar en el nou projecte ja que és el que Pollença i Mallorca necessiten. Per acabar els parlaments Joan Ramon Mateu, regidor de la formació al consistori de Pollença, despedí l’acte.

El sopar va transcorre de forma agradable fins passades les dotze de la nit. Un acte que servi per reforçar l’ambient de grup i les ganes de fer feina, tot i els temps difícils en que es troba el panorama polític estatal.

CxI Pollença
http://www.lapuntacxi.wordpress.com

Anuncis

37 responses to “Nota de premsa

 1. En Tomeu no està gens interessat en el debat, va veure que no anava per a ell li agradaria i va fer allò tan famos del joc del “Scatergoris”, o aceptau el que vos dic o marxo, qualsevol excusa es bona. Jo a n´això li sol posar un qualificatiu, però per respecte als administrador del blog no ho faré.

 2. Si la pluralitat de psm es redueisx a un matrimoni gay, estem ben arreglats.
  Pluralitat es posar els interesos del pais per sobre dels individuals

 3. Reina, no trntenc jo votaria esquerra, posats a fer, almanco son sincers fins q no es presenti convergencia

 4. Mira tomevet, que aixo es pollem
  Nca i mallorca i tots ens coneixem. Pas de xerrameca i ja t ‘ho dicVOT NACIONALISME, VOT ESQUERRA

 5. Ahir no vaig poder mirar el bloc i avui he quedat estorat amb els comentaris. Me sembla molt fort que el representant institucional del PSM a Pollença acusi injustificadament a la Direcció de Convergència d´anar contra ells i a més li contesti el propi President del CXI-Pollença i membre de la Executiva Nacional i no tengui la mínima decència de disculpar-se. Això es pot definir de moltes maneres però justificació en té molt poca. Aquest mateix senyor diu que se dur be amb el regidor de CXI-Pollença però me sembla, tan sols pel que he dit, que hi ha motius per plantejar-se aquesta relació. En quant els comentaris que en Tomeu Cifre ha fet de Esquerra Unida no son gens respectuosos (“un tal…”) i manco massa aclaratoris, segueix sense respondra a quina es la diferència entre la seva coalició i Esquerra Unida?. En quant a la possibilitat de posar un diputat nacionalista a Madrid, a molts en agradaria però si aquest senyor, Miquel Ensenyat, entra i a de representar a tots els partits que composen la Coalició, podrà ser nacionalista? No crec que Iniciativa Verds hi estigui molt d´acord amb el plantejament nacional.

 6. Me pareix un comentari desencertat, soc militant de CxI i ningú t’ha dit res de que no puguis defençar les teves opinions dins aquest bloc, mes be, tot el contrari. El que consider una pretensió excesiva es que te donin la raó si alguns pensen diferent a tu. Ets lliure de participar o no, tu mateix però crec que no tens cap motiu per disculparte perquè crec que mirant els comentaris que heu generat avui a la tarda no ni ha cap q no mareixi respecte i consideració. No crec que la discrepància sigui dolenta, mes be enriquidora. Per la meva part, com a militant convergent, agrair a tu i els participants els vostres comentaris.

 7. Mir els diferents blogs de política de Pollença i no i solc participar. Si vaig voler comentar en aquest va ser perque hi havia referencies explícites al partit al que represent institucionalment a Pollença.
  Iniciativa i Verds son partits estrictament mallorquins i Equo respon a les sigles que han adoptat els Verds de Menorca, socis històrics del PSMenorca (,ja veurem on els du això, jo no he trobat cap referència a la llengua al seu programa, i també son socis dins la Coalició Compromís a València).
  He volgut sortir al pas de les acusacions d’alguns comentaristes que s’autodefinien membres de CxI en el sentit de “culpar” al PSM per no existir una coalició nacionalista més amplia (Maria Cerdà, 8 novembre 2011 a les 15:03). Reconec la meva ingenuïtat en creure el que deien aquests comentaris. En l’evolució del debat també he volgut fer entendre que la coalició que encapçala en Miquel Ensenyat es la que millor i amb més garanties ara per ara pot posar un diputat nacionalista de Balears a Madrid. A partir d’aqui cadascu que voti el que vulgui.
  També vull disculpar-me amb els militants de CxI per haver fet comentaris en el seu blog. No tornarà a passar.

 8. Benvolgut Tomeu Cifre, les directrius de l’executiva de CONVERGÈNCIA PER LES ILLES, a la qual pertany, va donar llibertat de vot als seus afiliats i simpatitzants, i això ho pots veure a la premsa o en aquest bloc. Des de Pollença , a una assamblea, varem decidir que pel bé del país i de tots els illencs seria millor tenir un representant d’un partit nacionalista a Madrid, per això vaig fer una introducció a la nota de Convergència per les Illes. Mai,ningú ha donat directrius contra el vostre partit, mai, si la unió que varem intentar realizar no va funcionar, és una llàstima per tots els nacionalistes illencs perquè ens acostava el nostre objectiu, tenir representació a Madrid. Són molts el punts que compartim i no tenc cap dubte que ens uneixen més coses que les que ens separen, vos desig tota la sort del món.
  Rafel Ballester.
  President de Convergencia per les Illes Pollença. Membre de l’executiva nacional de Convergència per les Illes.

 9. Els de la LLiga no poden haver dit res perquè encara no s´ha enterat de que hi ha Eleccions Generals.

 10. Això se diu posar pau….innecessariament. No crec que les meves intervencions siguin contra ningú i crec que amb en Tomeu Cifre, queda clar, que ens separan moltes mes coses que ens uneixen, sense que tengui res a veure la cordialitat. No he tengut cap pretensió de que marxi del debat però, francament, el debat es pot mantenir tan si ell i vol participar com no, es lliure de participar-hi o no, però trob que el debat el generam els que hi participam i ningú i posa temps o llimits. Evidentment es el meu entendre i deman disculpes si de la meva intervenció se pot deduïr una altra pretensió.

 11. Bones a tots.
  Personalment, m’agradaria que no se convides a ningú a no xerrar a n’aquest bloc, i més si ho fa be i des del respecte i sense insultar.

  Precisament el bloc te els comentaris oberts perquè creiem que l’enriqueixen, be alguns almanco.

  Estic content que en Tomeu hagi entrat al joc i doni la seva postura en aquest debat, perquè, tot i que des de CxI és dones llibertat de bot, el que crec que si que hem de tenir clar és que ha de ser un vot nacionalista, i aquí ja entram al joc del bipartidisme, ERC o PSM.

  Tal volta els que estan més ficats en Política tenen les coses clares, però segurament molts dels nostres afiliat i simpatitzants i potser algun altre lector del bloc no ho te tan clar.

  Agraesc personalment que en Tomeu justifiqui les accions del PSM igual que m’agradaria que algú ERC també pogues aportar el seu punt de vista (ja que no tenim debat electoral a les televisions, almanco cedim la Punta per fer-ho).

  També m’agradaria que aquest debat fos cordial, perquè com heu dit, les relacions entre els partits nacionalistes pollencins es bona, i no cal espatllar-la.

  Jo som el primer que m’hagués agradat que CxI anés a les Generals, i com diu en Tomeu tal vegada ja es un fracas per a nosaltres, però com més va més m’agrada l’opció de la coalició nacionalista, perquè considero que de cara a l’estat es una manera de dir som aquí i mirarem tots junts per ca nostra. Després, quant juguem a casa que cadascú estiri cap a la seva opció, però de cara a unes generals hem de saber fer pais. Me sap greu que no hagi anat endavant la coalició nacionalista. Però CxI és un partit jove i qui sap, tal volta a les pròximes eleccions, si hem fet la feina ben feta aquesta idea pugui anar endavant.

  Això sí des de CxI i crec que des dels altres partits també tendreu la vostra feina, hem de començar a fer veure a la gent, que el bipartidisme pp-psoe no és bo per ningú, almanco aquí. Siguem de dretes o d’esquerres ningú mirarà més per nosaltres que noltros mateixos.

 12. Gent com jo som majoria, idò poca cosa pots fer. Tal vegada hauries de canviar de tàctica ja que amb la confrontació o tens un poc cru.
  En castellà es diu “ajo i agua”.

 13. Tranquil Tomeu, els nacionalistes no votarem el PSM votarem ESQUERRA REPUBLICANA, i no deu ser sospitosa de ser de dretes o si? i espanyola? tampoc, pots dir tu el mateix d´EQUO, Iniciativa Verds, etc?.
  Tens tota la raó quan dius que si CXI no ha pogut presentar-se a les Eleccions Generals es un fracàs. Però d´on t´has tret que la direcció de CXI a decidit carregar contra el PSM?
  Ni de dretes ni esquerres crec que tenguin la culpa o la solució de la crisi, no obstant crec que es legítim que tu creguis que han estat els que no son com tú. Ens podries explicar la diferència que hi ha entre la vostra Coalició i Izquierda Unida (“del tal Aparcio”)?.
  Des de Pollença, efectivament, no arreglarem el mon però tots hem de fer que els pollencins tenguin una participació lo mes activa possible en les Eleccions i en això, de moment, tu no hi colabores massa. No despreciis el vots dels pollencins, cap vot es inútil i crec que no estàs en posició de fer aquestes porgueres.
  Finalment, Tomeu, abandona els tòpics com a recurs de voler justificar el que no es justificable i si no pots aportar res, millor calla i no participis que ningú t´ha cridat. El debat se planteja en termes subjectius i per part dels que participan i crec que CXI-Pollença encara no ha piulat.

 14. Desgraciadament elements com tu també entrarien dins la nostra idea de país, hi ha d’haver de tot per tot.

 15. D’això d’herencies és del que tu mésentens ja que ales passades eleccions no sabers defensar la que te deixaren i això ho diuen el vots. i no els comparis amb els nostres ja que tot i el castig injustificat cap a CxI i ser totalment nous ferem més que el PSM.
  Crec que més que esceptisisme el que tens es temor que la nostra proposta funcioni. Pero tranquil que quan ens hagueu de manester en el futur serem generoso i ens trobareu.
  Per acabar dir-te que la directriu del partit cap a questes eleccions ha estat la llibertat de vot i si tenguessis una mica de vergonya t’informaries de la directriu donada per CxI Pollença, la trobaràs en aquest mateix bloc, igual t’en duràs una sorpresa, esceptic!

 16. Qui es Miquel Ensenyat?………..no ho deman jo, ens ho plantetja el propi bloc del PSM.

 17. Jo no neg que la coalició sigui d’esquerres. Es d’esquerres i així ha d’esser. Diuen que té “marcat esquerrenisme per damunt de les necessitats del país”; es que precissament creim que les necessitats de la gent del País estan a l’esquerra, no a la dreta (tant la del PP com la del PSOE) que ha provocat l’actual crisi.
  Si hi ha nacionalistes que no voten la nostra coalició i s’abstenen ells sabran perque prefereixen més PP-PSOE i si així afavoreixen el nacionalisme o no. Jo crec que no.
  Ara descobreixo que na Maria es de CxI. Supos que tot aquest argumentari anti-PSM deu venir de les instruccions donades per la direcció per argumentar la no-presentació a les eleccions generals, cosa que es miri per on es miri, en ella mateixa ja es un fracas independentment del resultat. Per això deu convenir justificar-ho carregant-ho al PSM: “Jo no soc capaç de fer una candidatura creible a les generals, millor donar la culpa al PSM”.
  Per altra banda res de Cayo Lara. A la coalició NO hi ha Izquierda Unida, que presenta el seu propi candidat, un tal Alejandro Aparicio; per tant no sé a que ve el comentari. Ja va quedar ben clar quan es va desfer el BLOC.
  Si ni CxI ni Lliga ni ERC han aconseguit juntar-se entre ells o amb altres partits (Entesa per Mallorca, per exemple) per qualque cosa serà. Hi ha massa actors en aquesta obra com per carregar-li sempre la culpa al PSM.
  No vull insistir més en el debat perque no vull per res enverinar la relació entre el PSM i CxI de Pollença, el cap de llista amb qui tinc una excel·lent relació política, i així m’agradaria que continues. Per altra banda poc arreglarem des de Pollença quan son coses de les direccions dels respectius partits.
  Per altra banda “pel bé del País” esper que tingueu èxit en la creació d’aquest espai de dreta nacionalista, deixant enrere l’herència uemita. Soc escèptic pero m’agradaria equivocar-me.

 18. Els nostra país, actualment, està governat per gent que pensa com tu. De fet actualment gent com tu en sou la majoria i així ens va. Gent com tu, té tots els drets totalment garantitzats i a més i viu molt còmode en aquest país, que es de tots i per tots. La gent com jo ha de defençar els seus drets davant qui, cada dia, els trepitja. La gent com jo a de lluitar no per ser diferent ni tenir mes privilegis sinó per ser igual que gent com tu. La gent com jo, viu i lluita perque gent com tu que viu a altres parts de l´Estat espanyol segueixin tenguent millors oportunitats. I a pesar de tot això, gent com tu ens nega la possibilitat de que aspirem, qualque dia, a tenir els mateixos drets i obligacions que tu. Això, gent com tu, no ho pot entendre.

 19. Molt desafortunat, Tomeu Cifre (PSM), trop el teu comentari, l’oportunitat del mateix ho deixaré al marge perquè jo, malgrat tot, sí votaré el PSM. Demanes si CXI i ERC han caminat cap a la Gran Coalició, francament negar això no es digne de tu. La generositat mostrada tan pels convergents com per esquerra republicana es manifesta i sinó ho creus repassa, com a tu t’agrada fer, els diaris. Si amb ERC vareu teniu conflictes de govern dins el Consell de Mallorca o incompatibilitats en l’espai de creixement electoral, que teniu amb CXI?. De la Lliga jo m´estim mes no opinar i vull recordar als comentaristes del bloc que aquests no han manifestat mai cap intenció de fer cap coalició.
  Dius que la coalició que encapçala el PSM no pateix d’esquerranosa, jo crec que sí. I a més crec que prioritzau aquesta ideologia per damunt del país, dels interessos propis dels ciutadans de les Illes Balears . Feis un proposta electoral molt escorada i no cercant el vot majoritari dels illencs sinó una proposta una mica acomplexada. No ho crític, simplement manifest que per tenir aspiracions a tenir aquest diputat, com a mínim, s´hauria d´haver fet una proposta destinada a la gran majoria del vot amb sentiment de país, d´evitar el sucursalisme i prioritzar els interessos propis, que ara, ens agradi o no son sectors socials que voten, equivocadament, el PP-PSOE. Per fer la proposta que heu fet, el que no entenc es perquè no vos heu aplagat amb en Cayo Lara, que pareix que te unes bones perspectives electorals com a refugi del vot d´esquerres dels socialistes. Crec que no vos hi vareu aplegar pel mateix motiu que no heu volgut fer-ho amb ERC, però en aquest cas, el motiu el donava Iniciativa Verds (els seus ex-companys).
  A pesar de tot, crec que el PSM i companyia es la proposta que mes ens apropa a la representació dels interessos reals de les Illes Balears, sort i a veure si va be.

 20. Maria Cerdà segueix sense quedar-me clar, “el nostre país engloba als habitants de la nostres illes”, això inclou als despatriats com jo (també hi habit)? O tant sols als que pensen com tú (això es el que sembla). El fotut es que després tractau de excloents als altres. Té collons l’assumpte.
  Salutacions cordials

 21. Disculapau soc betzol i no tenc remei, cada dia torn mes coió. La meva militància política està molt lluny del vostre postulats polítics i me surt la flama espanyola i es quan tenc aquestes intervencions al vostre bloc.

 22. Tu follonero com sempre demostrant que no tens ni puta idea del que se xerra aquí. I que només intervens perquè tens poques feines i de tan xerrar i dir tonteries vius que la llengua no te torni agre per falta de saliva. El nostra país engloba a tota la gent de les nostres illes i es prioritari lluitar i salvar lo nostre abans de ser d’esquerres o de dretes. Se serà d’esquerra o dreta quan el nostre sigui un país normalitzat i en ple dret. Però això per algú despatriat com tu no T’hi arriba l’enteniment, ja que abans n’hauries de tenir!

 23. El que es trist primer de tot es que intèrpretis les critiques com agressions.
  Llevors que no s’hagi produït aquesta gran coalició nacionalista, ja que si falta un dels partits ha no ho pot ser. Segons ens han informat del nostre partit CxI havia proposat a mes que la llista fos formada per independents que representassin el comú dels partits, el nacionalisme i el defensar la nostra nació enfront un estat cada cop mes centralitzat. I el PSM ha optat Excloure els nacionalistes i aquesta defensa de les illes per fer una coalició de caire alternatiu en la qual a mes hi ha partits que tenen un discurs, pel que es pot veure en les seves declaracions, contradictori al nostre sentiment de nació com per exemple en temes d’inmersio lingüística.
  A causa de tot això perdreu molts de vots nacionalistes com pugui ser el meu, i tot perquè en aquesta coalició no haguéssiu estat protagonistes principals.
  Molt trist!

 24. “Així com el seu marcat esquerrenisme per damunt de les necessitats del país” Que vol dir això, quines són les necesitats del país? Qui són el país, sols el que hem nascut a Mallorca, els que tenim qualque finqueta, els que parlam Mallorquí, el que treballam els que no? S’ha de ser de dretes per ser nacionalista

 25. Benvolgut Tomeu, aqui no se tracta de “pim pam” com dius, sinó es tracta de veure perquè no s´ha produït una gran coalició, com va ser Unitat. No crec que se li pugui retreure res a CXI perquè varen ser els primers que varen apostar per tornar fer-la. El motiu de perquè no s´ha feta, molts opinam que no s´ha feta per la manca absoluta de generositat del PSM així com el seu marcat esquerrenisme per damunt de les necessitats del país. Jo pens que l´unica possibilitat de treure un diputat que no sigui del PP-PSOE es sumant les forces que no tenen obediència en els plantejaments que fan el PP-PSOE, i així tenir una veu a les Corts Espanyoles. Crec que el PSM ha estat sectari i ha prioritzat la seva ideologia esquerrenosa per damunt el plantejament nacionalista (basta mirà els partits que conformen la coalició). Es la meva opinió, i es això, una opinió i crec que hi ha moltes persones que si no voten el PSM serà per això i no perque no sigui necessari un diputat que representi les Illes.

 26. Uep! Veig que mos peguen fort, especialment en Guillem i na Maria. au idò, argumentaré un poc per posar mes branques al feix.
  No crec que el PSM sigui un partit excloent de ningú, sino tot al contrari. Si fos així jo no hi seria. Per això amb el PSM s’ha pogut ajuntar el PSMenorca, l’Entesa Nacionalista d’Eivissa, Iniciativa d’Esquerres, Els Verds de Mallorca, Els Verds de Menorca(equo), Entesa per Mallorca, Independents d’Artà, Independents de Sant Joan…. precisament perque no s’exclou ningú, sino que es sumen esforços.
  Si amb ERC no hi ha hagut acord, donç mala sort. qualque cosa hi deu haver tingut a veure la sortida unilateral del Govern i Consell, el veto a les Europees i la branca de les eleccions ençà. Si tan convençuts estaven ER i CxI de la necessitat d’una coalició nacionalista, perquè no l’han feta? ERC+CxI+LLR, “la coalicio nacionalista de bon de veres”, enfront l’esquerranista (que diu en Guillem) del PSM. El moviment es demostra caminant; han caminat cap a la gran coalició nacionalista? O només son bons per receptar als altres el que han de fer i mentres tant no fer res? O potser es que gran, gran, el que se diu gran, no hi ha coalició “gran” sense el PSM i per això quan convé n’hi ha que s’hi arramben i quan no convé li pegam garrotades ?
  Au, ja podeu començar el pim, pam, pum.

 27. Jo el problema que veig amb les eleccions general, es que se plantegen com unes eleccions de districte únic, es ha dir com si se trias directament el president del govern, avui sense anar mes lluny debat entre en Rajoi i en Rubalcaba, fins i tot IB3 el retresmitara. Quant lo que realment triam es els nostres representants al congres i al senat del estat, i aixo pareix que la gent no ho sap, de fet molta gent es pensa que vota a nen Rajoi o a nen Rubalcaba, i com que aquí nomes tenim set diputats, no contam molt per els partits grossos, aqui no s’hi juguem molt, per aquest motiu no ens tenen en conte, ningú sap qui son els nostres diputats, ni els nostres senadors, fins hi tot el Sr. Font que ara a fet un partit per defensar mes a les Illes quant va esser senador, va alça la ma quant l’hi varen dir, i de defensar-nos a Madrid den poc.
  Per aquest motiu es important tenir una veu pròpia a Madrid que defensi els interessos de les Illes, que els hi recordi que existim, i que no tant-sols hem de pagar sinó que també hem de rebre qualque compensació, per no parlar de tots els greuges comparatius, i de les balances fiscals.
  Els Canaris varen sabre entendre aixo i varen fer Coalició Canaria, a on s’arrepleguen una gran diversitat de partits, però han estat capaços de cedir el protagonisme per els interessos comuns. Aquí se va intentar amb Unitat però jo crec que els seus membre no hi varen creure, de fet no s’ha volgut repetir.
  Per mi falta educació democràtica per conèixer lo que realment votam, i falta generositat per part dels partits d’aquí per crear una gran coalició per defensar els nostres interessos. Peró pereix que hi ha partits que estan mes interessats amb se mes verds o mes d’esquerres que en se Nacionalistes, malament ells diguin lo contrari.

 28. No estic gens d´acord, consider que el PSM es un partit sectari i excloent, on l´esquerrenisme a substituït el nacionalisme en ordre d´importància, cercan la diferència i no pas per aplegar sino per separar. Me sembla molt be que facin actes, com per exemple les noces de parelles homosexuals, cercant el vot però sempre ho fan cercant sectors mes minoritaris o alternatius i no la majoría dels mallorquins, menorquins o eivissencs, la majoria de la societat de les nostres Illes, que es a la que haurien de tener com objectiu de representació, sense complexes i servituts ideològiques.

 29. Això no es cert, el PSM no es excloent, tot el contrari, vol representar la diversitat de tot el país i fins i tot demecres celebrarà uns enllaços matrimonials de homosexuals a damunt la Plaça de España per defençar els drets d´aquests col.lectius.

 30. Possiblement si hi ha poc debat al castell deu ser perquè als “pesemeros” alguns estan empagueits i d’altes no deuen entendre l’egoisme del seu partit rebutjant una gran coalició nacionalista de les illes.
  Aquí demostren la poca consciència de país i manca de solidaritat cap a ell.

 31. Crec que no fa falta anar tan lluny, he vist qualque comentari mes recent. NO crec que tampoc calgui enfadar-se. El que he dit i reiter es que no hi ha cap tipus de comentaris o debat en relació a les Eleccions Generals, en el vostre bloc ni tan sols hi ha comentaris i, no sols al vostre, també a altres. Me sembla que hi hauria d´haver molt mes ambient i més activitat per la importància que tenen aquestes Eleccions Generals i això respon a moltes lectures que segur, entre tots, podem fer.

 32. Si feis una volta pels diferents blocs de partits polítics que hi ha a Pollença sorpren que l´unic que es parla de les Eleccions Generals es en aquest. Això lluny de ser anecdòtic te lectures que crec que podriem fer plegats tots els comentaristes d´aquest mateix bloc.
  El PP-PSOE la campanya els hi fan els mitjans de comunicació, els altres fan campanya electoral, no per la gent, sinó per veure que els mitjans de comunicació, que financien el PP i el PSOE, tenguin la atenció de dedicarlis uns minuts dins qualque informatiu o una fotografia a la prensa escrita. Es lamentable però pareix que el que manco importa es el que decidim, i sens dubte triam els escenaris que molts d´aquest blocs que ara no diuen res tan critiquen. El proper 20 N, ens jugam moltes coses, tan els municipis com les comunitats autònomes. Els model de creixement o decrexeiment econòmic, el nou model educatiu, les polítiques socials, especialment, les referides a la llei de dependència, la gestió de les costes, el nou model aeroportuari, el nou model de gestió de la sanitat, etc…. . I de tot això, silenci que deia el tio Florenci.

 33. Bona conclussió Alex, efectivament, la Lliga tan sols ha pactat amb el PP a tot Mallorca: Pollença, Campos i Vilafranca, no ho sé si tenen mes regidors, así a Sa Pobla, però si es cert que allà on el PP no ha fet majoria absoluta i han pactat, i altres llocs que no han estat necessaris han quedat a l´oposició. També estic d´acord en que son agrupacions sense cap tipus de ideologia, sols medrar en política. Les poques excepcions que hi pot haver solen ser gent il.lusa que pensaven que era una cosa i ha estat l´altre, temps al temps…. .

 34. la llica és el PP den Jaume Font , que un dia va agafar una encalentida en contra els seus companys peperos de tota la vida , i va decidir fer un partit nou sense ideologia, va intentar crear una infraestructura i va agrupar el seu voltant d’una sèrie de personatges diversos , sense cap lligam ideològic , sols la de medrar dins la política, ara no ens hem d’estrenyar que sols haguin pactat amb el PP, demostrant que són el mateix, per l’únic que ha sevit la LLiga és per afavorir el PP en les darreres eleccions, tant a ambit local com autonòmic.

 35. Bon sopar i bon ambient. Un vespre molt agradable.
  I ara tenc un dubte, a veure si qualqu m’ho pot aclarir. He llegit al DBalears fa una estona que a Muro CxI va presentar una moció a favor de la llengua pròpia (l’oposició) i que els partits governants el que han fet ha estat “modificar” dita moció i aprovar-la … a la seva manera. Això es pot fer? De que serveix, idò, presentar una moció amb uns punts concrets si els que governen la “modifiquen” i hi posen el que volen? Quant i més un dels punts canviats anava en contra de la propia moció presentada, concretament ha aprovat l’emisió en castellà i català a la televisió i el que es demanava era l’ús del català. No ho puc entendre. Ah!, i la Lliga està dins del govern: regionalista?.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s