Ple ordinari octubre 2011 (ordre del dia)

Demà dijous a les 20:00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament hi ha convocat el Ple Ordinari corresponent al mes d’octubre. A continuació públicam l’ordre del dia.

Recordam que tot aquell que vulgui seguir el Ple, però no pugui anar a l’Ajuntament ho podrà fer en directe a través de Radi Pollença al 107.9 FM o per la seva plana web http://www.radiopollensa.es

ORDRE DEL DIA

I. PART RESOLUTIVA  

1. Aprovació definitiva, si procedeix, de la modificació puntual de l’article 60 i la correcció d’error material de transcripció de l’article 61 de l’ordenança municipal de Policia i Bon Govern. Referent a les obres molestes els mesos d’estiu al casc antic de Pollença.

2. Aprovació, si procedeix, de la dissolució de l’organisme autònom Patronat Municipal de Turisme de Pollença.

3. Aprovació provisional, si procedeix, de la modificació puntual de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa  pel servei de recollida domiciliària i de tractament de fems i residus.

4. Aprovació provisional, si procedeix, de la modificació puntual de l’ordenança fiscal de l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana (plusvàlues)

5. Moció presentada pels grups municipals d’Alternativa, PSOE, Unió Mollera Pollencina, PSM-EN i Esquerra Republicana relativa a la declaració de Pollença com a poble lliure de circs amb animals

6. Moció presentada pels grups municipals d’Alternativa, PSOE, Convergència i Unió per Pollença, PSM-EN i Esquerra Republicana per el compliment dels contractes signats amb les entitats pro-discapacitats.

Aquesta moció que defensarà CiU per Pollença, fa referència demanar a les administracions públiques la maxima consideració i prioritat a l’hora de fer el pagaments a totes aquelles associacions pro-discapacitats, ja que moltes es troben en risc. Entre elles una amb seu a la nostra localitat.

7. Moció presentada pels grups municipals d’Alternativa, PSOE, PSM-EN i Esquerra Republicana per a millorar el model de finançament local i rebutjar l’espoli fiscal.

8.  Propostes/Mocions d’urgència.

– Moció per la protecció de Can Franc

– Moció per mantenir de la Llei de Mesuress Urgents Urbanístiques per tal de preservar            la zona alta del Vilà i Cala Carbó.

II. PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia.

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia.

3.- Precs i preguntes.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s