Ple extraordinari (11/10/2011)

El nostre regidor , Joan Ramon Mateu, ens ha informat de la convocatòria d’un Ple Extraordinari Urgent per demà dimarts a les 16,00h amb el següent ordre del dia, també introduïm la nostre postura. Per la immediatesa de la convocatòria no hem pogut convocar una assemblea però ens agradaria transmetre tota la informació.

1.- Ratificació de la urgència.

Es una qüestió tècnica.

2.- Aprovació de la sol·licitud de subvenció de les obres “Rehabilitació conjunt zona Calvari” a incloure en el POS 2012.

Com varem decidir a la darrera assemblea del partit Convergència per les illes duia al seu programa electoral la millora d’aquesta zona, per tant trobàvem que la nostre postura havia de ser positiva.

3.- Aprovació de la renúncia anticipada al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l’ajuntament de Pollença per dur a terme la construcció d’un auditori al municipi.

En Joan Ramon ens informa que es tracta de recuperar part dels diners que estaven destinats a aquesta infraestructura,  ja que per ara no es contempla la seva construcció.

4.- Execució de l’acord adoptat pel l’Ajuntament Ple, en sessió ordinària de 31/03/2011, relatiu a la moció presentada pel grup municipal PSM-EN en relació a la reposició d’aixetes municipals als seus llocs original.

Des de Convergència per les illes creim que el govern ha de governar d’una vegada i no esperar que l’oposició li tragui les castanyes del foc, és el batle que ens ha de dir on vol col·locar la font, sempre seguint els informes dels tècnics, i nosaltres li donarem la nostra opinió, d’una forma constructiva, però el paper de l’oposició és controlar i fiscalitzar el govern i no prendre decisions per ell. El nostre regidor ens informa que el batle vol llevar aquets punt del ple per tal de consensuar el lloc de reposició de les aixetes.

5.- Es contestaran les preguntes fetes per escrit al passat ple ordinari.

One response to “Ple extraordinari (11/10/2011)

  1. Crec que s’està abusant dels plens extraordinaris, no seria millor debatre les coses en més tranquilitat i ordinariament?. Crec que aquest ple extraordinari ho va voler l’oposició al demanar un temps per discutir el pla d’obres i serveis, és a dir, la millora del Calvari , però el problema és que l’equip de govern tal volta ha de planificar millor allò que ha de fer que és governar i informar amb més temps a tots els partits que són els representants de les pollencines i pollencins.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s