Ple ordinari setembre 2011 (ordre del dia, precs i preguntes)

Avui a les 20:00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament hi ha convocat el Ple Ordinari corresponent al mes de setembre. A continuació públicam l’ordre del dia i els precs i preguntes que formularà la nostra formació.

Recordam que tot aquell que vulgui seguir el Ple, però no pugui anar a l’Ajuntament ho podrà fer en directe a través de Radi Pollença al 107.9 FM o per la seva plana web http://www.radiopollensa.es

ORDRE DEL DIA

I. PART RESOLUTIVA

1. Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió extraordinària anterior celebrada dia 7 de juliol de 2011

2. Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària anterior celebrada dia 28 de juliol de 2011

3. Aprovació inicial, si procedeix, del Pressupost General dela Corporació Municipal2011

4. Aprovació, si procedeix, de la sol·licitud de subvenció de les obres a incloure en el POS 2012

5. Ratificació del decret de Batlia núm. 588 de dia 9 d’agost de 2011

6. Ratificació del decret de Batlia núm. 690 de dia 7 de setembre de 2011

7. Moció presentada pels grups municipals d’Alternativa, PSOE, Convergència i Unió per Pollença, Unió Mollera Pollencina, PSM-EN i Esquerra Republicana relativa a l’aprovació definitiva del catàleg de camins del municipi de Pollença

8. Moció presentada pels grups municipals d’Alternativa, PSOE, Convergència i Unió per Pollença, Unió Mollera Pollencina, PSM-EN i Esquerra Republicana relativa a la sol·licitud al Consell de Mallorca de modificació del reglament de cooperació municipal del Pla d’Obres i Serveis.

9. Moció presentada pels grups municipals d’Alternativa, PSOE, Convergència i Unió per Pollença, Unió Mollera Pollencina, PSM-EN i Esquerra Republicana en relació al Festival Internacional de Música de Pollença.

10. Moció presentada pels grups municipals d’Alternativa, PSOE, Convergència i Unió per Pollença, Unió Mollera Pollencina, PSM-EN i Esquerra Republicana en relació al català com a requisit d’accés a la funció pública.

11. Designació de representant municipal a l’Obreria del Puig.

12. Aprovació, si procedeix, de la sol·licitud de l’obra “Passarel·la per als vianants a la carretera. MA 220 per accés a poliesportiu” inclosa en el Pla Plurianual d’Obres i Serveis 2011-2012-2013-2014

13. Aprovació provisional, si procedeix, de la modificació puntual de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per l’assistència al projecte soci educatiu “Escola Viva” al Port de Pollença i de l’ordenança reguladora de preus públics de l’Escola d’Adults de Pollença

14. Propostes/Mocions d’urgència

II. PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1. Informació de Batlia

2. Dació de compte de resolucions de Batlia

3. Precs i preguntes

PRECS I PREGUNTES DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ PER POLLENÇA

1. En el Ple de dia 28 de Juliol se li va fer la pregunta sobre la recollida selectiva de la Calaila Senyora Buades va contestar que encara no estava en funcionament i que començaria a funcionar després de les festes Patronals. La nostra pregunta és, han passat les festes de la Patrona fa ja quasi 2 mesos i encara no s’han posat en funcionament. Ens podrien contestar en més exactitud quan fan contes donar aquest servei als veïns de la Cala?

2. Ens podrien indicar quina ha estat la contribució de l’Ajuntament a les Festes dela Cala?

3. Quan fan contes llevar les pintades de les façanes que varen ser causa dels actes vandàlics abans de les festes de la Patrona?.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s