PRESENTACIÓ!

La Punta

Benvinguts pollencins i pollencines a La Punta, el Bloc de la formació CxI de Pollença.

La Punta ha estat creat amb intenció d’informar del terenar polític, social i cultural del nostre poble i amb la intenció de manifestar la postura de la nostra formació davant l’esdevenir d’aquest, sempre amb la intenció de sumar i mai de restar.

Però aquest Bloc sobretot ha de ser un punt de participació i de debat on tots els pollencins puguin expressar, debatre les seves opinions sempre pel bé comú de Pollença. D’aquí el seu nom, La Punta, el lloc geogràfic del nostre municipi on s’ajunten els camins de Sant Vicenç, Moll i Pollença, un punt convergent per a tots els pollencins.

Però també volem que el bloc sigui punta de llança, per vetllar i fiscalitzar l’acció política del nostre municipi amb les aportacions dels ciutadans i puguem realitzar la nostra labor d’oposició, sempre tenint present el bé comú dels nostres ciutadans.

Aquest bloc volem que sigui útil, àgil, veraç i participatiu. Per això ens comprometem a que es vagi actualitzant amb temes d’especial interès i amb la periodicitat adequada per tal de que primi la qualitat envers la quantitat d’informació donada. I a més que sigui d’accés lliure per a qualsevol que hi vulgui dir la seva tant amb l’opinió del que és publica com en suggerir temes d’interès.

Els Temps han canviat i les noves tecnologies ens donen l’oportunitat també de baratar la manera de fer política. Nosaltres creim en el canvi i tu hi estàs convidat.

11 responses to “PRESENTACIÓ!

  1. En el nostre programa electoral vàrem explicar que un dels nostres objectius era la transparència i la participació ciutadana donant a conèixer en tot moment la realitat del nostre municipi. La primera passa ja està donada. A poc a poc anirem fent camí per aconseguir una ciutadania de cada vegada més participativa i informada.

  2. Molt bo l’article de les festes, crec que el novell equip de govern no vol solucions sinó tirar per terra el que es feia abans sense pensar si es bo o no, tal volta tot respon a interesos polítics o personals, ja es veurà

  3. Ho hem consultat amb membres del PP i no en tenien constància de cap pacte.

  4. Esper que això tengui continuitat. Sabeu res d´això que se diu de que els de Alternativa s´ha afegit a l´equip de govern?

  5. Enhorabona! Es una bona eina per millorar la comunicació amb el poble. Ara cal mantenir-la! Anims!

  6. Això de poder comentar és genial. La comunicació, fonamental per dur a terme una bona feina. Per cert, pareix que el batle retirarà la proposta de fer els plens cada dos mesos per falta de “quorum”. Es una bona noticia. Es més fàcil fer un seguiment ben fet quans més plens es facins, es a dir, mensualment, com sempre.

  7. Enhorabona, internet és l’agora del segle XXI, quan més participació i més transparència més fàcil serà millorar Pollença.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s